قدیمی ها یه حرف خوب دارن می گن: دلت قُرس باشه!(محکم باش)
بعضی موقع تنها هم شده برو سمت هدف هات...! حتی یک نفر هم ازت حمایت نکنه!
قدیمی ها یه حرف خوب دارن می گن: دلت قُرس باشه!(محکم باش)
بعضی موقع تنها هم شده برو سمت هدف هات...! حتی یک نفر هم ازت حمایت نکنه!
وقتی درس میخونید نکات مهم و نت برداری کنیدچون اگه مطالب حجم ش زیاد باشه از یادتون میره شاید وقتتون و بگیره اما وقتی به ی چکیده نیاز داشتید خیلی سریع میتونید مرور کنید
وقتی چیزی بهتون میسپارن و قراره کاری انجام بدید نگذارید بمونه برای بعد که فراموشتون بشه سعی کنید اولین فرصت انجام بدید من شخصا چندین بار فراموش کردم و بدقول شدم![]()
هر چیزی که گرونه لزوما چیز خوبی هم نیست (بیشتر در مورد لباس و کفش و... منظورم هست) (یه وقتایی خدا تومن پول میدی و جنس آشغال بهت میندازند و یوقتایی جنس عالی رو مفت (قیمت مناسب) میخری!!! )
بچه ها این پیرمرد یا پیرزن هایی که تو اتوبوس و مترو و ... آدمو گیر میارند شروع میکنند به حرف زدن ;
اولا که نذارید زیاد بهتون نزدیک بشن و هوای وسایلتون و جیب و ... داشته باشید
دوما اگه نمیخواید باهاشون هم صحبت بشید یکاری نکنید که دلشون بشکنه شاید کسی رو ندارند که باهاشون حرف بزنند دنبال یه هم صحبت هستند ، یجوری محترمانه برید کنار .
سوما اگه دید واقعا حرف خوبی دارند میزنند خوب گوش کنید مگه چقدر میخوان صحبت کنند فوقش 5 دقیقه بعدش دیگه همون حرفا تکرار میشه اونوقت برید کنار .
![]()
آقایون هیچوقت برای دست دادن به خانومها پیشقدم نشید. اگه با این موضوع اوکی باشن خودشون دستشونو میارن جلو. ممکنه اوکی نباشن و دست ندن باهاتون خیط شید! شایدم طرف معذب شه و به اجبار باهاتون دست بده که بازم خوب نیس. پس تصمیمش رو به خانومها واگذار کنید![]()
همیشه قیمت به روز چند تا هتل توی شهرتون رو بدونید تا وقتی یکی ازتون خواست نگید ما چون خودمون استفاده نکردیم قیمتشو نمیدونیم.
دوستان یه تجربه جدید : اگر دندونتون خون میومد بند نمیومد چای کیسه ای بردارید دم کنید بزارید خنک بشه.حود کیسه رو بزارید جای گاز استریل بند میاد !
هروقت امتحان کتاب باز یا open book داشتید اول شروع کنید سوالات رو به خاطر سپردن بعد کتاب رو ورق بزنید و جوابها رو پیدا کنید
در هر شغل و حرفه اي كه هستيد سعي كنيد بهترين باشيد
خيلي زشته كه يك كارمند در استانه بازنشستگي كارهاي ساده رو بلد نباشه و از كارمند جواني مثل من بپرسه . مخصوصا در محلي مثل بانك ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)