کنزو لئو پار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
کنزو لُ درسته ...
پار؟ پَغ درسته par==by
10 میل elle رو دیروز می گفت 24ت !!![]()
کنزو لئو پار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
کنزو لُ درسته ...
پار؟ پَغ درسته par==by
10 میل elle رو دیروز می گفت 24ت !!![]()
بله راحت گیر میاد.
اسمش هم : azzaro chrome
چون ضد عرق استفاده نمیکنم اطلاعاتی هم در موردشون ندارم. ولی یه جا خوندم آدم استفاده نکنه بهتره
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
اینجا کسی فروشگاه داره؟
دوستان سلام
یه سوال داشتم، البته اسم یه عطر یا ادکلن خاص رو می خوام بدونم.
بوی بین کاکائو و قهوه! ممنون میشم کمک کنین
بدون تست ادکلن خریدن یعنی یک عمر پشیمانی
مگه میشه کسی ادکلنی رو ندونه بوش چطوریه و بعد ندید بخره؟؟؟؟؟؟
سخت نگیر
تو ایران اینطوری رایجه که با کنزو لئو پار صداش میکنن
1. Café Café Puro by Cofinluxe
2.A man pure coffee by thierry mugler
3. Very Irresistible by givenchy
البته چنین انتظاری رو سعی کنین از خودتون دور کنید که ادکلنی رو پیدا کنید هم دقیقا همون بوی قهوه رو بده.
Last edited by Ezel; 10-01-2012 at 11:13. دليل: ادغام
blind buy بین کسانی که میخوان عطر با قیمت ارزانتر بخرن یا امکان تست نیست حداقل تو خارج خیلی مرسومه. مهم اینه که کسی که از عطر تعریف میکنه چقدر سلیقه اش به ما نزدیک باشه و تجربه بویایی اش در چه حد باشه. من تعدادی از عطرهامو بدون تست خریدم و پشیمان نشدم.
اگه بوی کاکائو شیک و باکلاس میخوای میتونم بگم فقط بلک ارکید از برند تام فورد
اون دوستی هم که میخواست یه لیست تهیه بشه و از طرف قدیمی ترین نفر هم باشه دوست گلم علی آقا با ای دی cyber توی صفحات قبل این کار رو کرده بودن .
به نظر من توی مردانه ها Dunhil Desire Blue و One Milion رو تایید میکنم d:
پیشنهاد خوبیه.
من در جواب دوستمون اون طور بیان کردم و گفتم کسی اگر ندونه بوش چطوری هست نباید بخره.
وگرنه من خودم نصف بیشتر ادکلنهامو حتی بدون تست خریدم (آنلاین) و از همشون هم راضیم. چون از روی ترکیباتش و گروه بویایی میدونم چه بویی خواهد داشت.
به حر حال این پیشنهاد شما هم میتونه کار ساز باشه و با این ایده موافقم
سلام
یه سوال دارم که آیا ادکلن One Man Show رو کسی دیده؟
خیلی قدیمیه ولی بوش فوق العادس واسه حدود 20 - 30 سال پیشه تقریباً
اگر کسی محل فروشش رو بلده بگه بعلاوه حدود قیمتش (اگر بدونه)
و یه سوال دیگه هم دارم، چندتا ادکلن مردونه معرفی کنید که اولاً شیرین نباشه، ترجیحا گرم باشه، بوی تاثیر گذاری داشته باشه
بعضی بوها طرف رو جذب میکنه، یه وقتایی لازمه موقع قرارداد نوشتن و این حرفا یکم با این بوها بازی کنیم تا طرف با آرامش و اطمینان بیشتری باهامون همکاری کنه
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم، یه ادکلن میخوام که حس اعتماد بده و آرامش (جنسیت مطرح نیست)
حدود قیمت رو هم اعلام کنید لطفاً
در واقع ایشون یه ادکلنی میخوان که بویه داخله بی ام و ها رو بده.کسی به نظرش چیزی نمیرسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)