شما پیشنهاد دیگه ای دارید ؟؟؟مطمنین تو این رنج بهترینن ؟
بین این دو گلکسی بهتره ،حداقل استایل پرچمدار چنذ سال پیش رو داره،دوربینش و صفحش
خیلیلا هم گفتند ال جی !! واقعا گیج شدم :(
شما پیشنهاد دیگه ای دارید ؟؟؟مطمنین تو این رنج بهترینن ؟
بین این دو گلکسی بهتره ،حداقل استایل پرچمدار چنذ سال پیش رو داره،دوربینش و صفحش
خیلیلا هم گفتند ال جی !! واقعا گیج شدم :(
قیمت حدود 800تومن اینا؟
Xperia Sp
Xperia T
اینا گزینه های بهتری هستند به مراتب
مخصوصا اس پی
گوشی های تو این رنج قیمت: (توی دیجی کالا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره ها رو بردار
من یه گوشی سونی می خوام بگیرم تا سقف 700 تومن. اینترنت زیاد می رم. دوربینش هم می خوام خوب باشه. و کیفیت پخش موسیقی. اهل بازی هم نیستم. چند سالی می شه گوشی نخریدم و اصلا نمی دونم کدومش به دردم می خوره. اگه می شه راهنماییم کنید.
بهترین گوشی سونی تا سقفه 700 مدله xperia L هست داداش
دوستان گوشی نوت 3 مدل N9000 رو 1920 بهم قیمت دادن... قیمت خوبیه ؟ یا پایین تر هم پیدا میشه ؟ با توجه به اینکه این گوشی ها گارانتی ندارن جای درست حسابی و مطمئن واسه خرید این گوشی کجاست ؟
و چند تا سوال هم درمورد خود گوشی : مدل n9000 نوت 3 مشکل خاصی از لحاظ باتری و صفحه نمایش و اینجور چیزا نداره ؟ چونکه تا جایی که یادمه مثلا یه سری از S4 ها مشکل زردی صفحه نمایش و اینجور چیزا داشتن آبا این گوشی مخصوصا مدل n9000 هم از اینجور مشکلات داره ؟
سلام.
مدلش N900 هست به اشتباه 9000 گفته میشه.قیمت امروز حدود 2ساعت پیش 1و 890.
HTC One XL و Sony Xperia SP تو این رنج قیمت گزینه های بهتری هستند البته الجی P768 و گلکسی اس2 پلاس هم واقعاً دیوایس های خوبی هستند.
مدل N9000 یا درستش به قول دوستمون N900 مشکل خاصی در زمینه پردازش و داغ کردن نداره چون بر خلاف اس4 نسخه 8 هسته که مشکلاتی تو داغ کردن داشت سامسونگ در نوت3 و چیپ exynos جدید این مشکل رو تاحدود زیادی حل کرده اما سه تا ضعف مهم نسبت به مدل N9005 (مدل اروپایی/آمریکایی با پردازشگر اسنپ800) داره: اول اینکه عمر باتری اون صد در صد کمتر از مدل N905 هست (چون پردازشگر N905 بهینه تر هست و مدیریت مصرف انرژی بهتری داره) و دوم گرافیک N905 قویتر هست و سوم مدل 905 فیلمبرداری 4K (یا همون 2160p) که چهار برابر کیفیت بیشتری نسبت به فیلمبرداری FullHD (یا همون 1080p) در مدل n900 داره کلاً مدل چهارهستهایش به نظرم خیلی بهتره.
دوستان من قردا میخوام برای خرید note 3 یا S4 اقدام کنم ...تنها چیزی که منو در خرید نوت 3 مردد میکنه وباعث میشه به سمت S4 متمایل شم اندازه ی بزرگشه و میترسم بعد از یه مدت گوشی وبالم بشه و در حمل ونقل و استفاده های طولانی مدت اذیتم کنه ...البته درسته که هرشخصی خودش باید مشخص کنه که آیا در کار کردن با گوشی مورد نظرش راحت هست یا نه ...اما باور کنید با چند دقیقه دست گرفتن یه گوشی نمیشه مشخص کرد که گوشی مناسب هست یا نه ...چون در طول چند دقیقه همه ی گوشی ها میتونن راحت و حتی خوشدست به نظر بیان.. اما در طولانی مدت و کار کردن زیاد با گوشیه که میشه به نقاط ضعف و قوتش پی برد...اینم بگم که به احتمال زیاد قلم نوت 3 زیاد به کارم نمیاد و تنها دلیلی که این گوشی منو وسوسه میکنه سایز بزرگتر و جدیدتر بودن سخت افزاره ....با این تفاسیر دوستانی که تجربه ی کار با هر دو گوشی رو دارن نظرشون چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)