تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 376 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان! این واژه بولد شده رو مطمئنی در جایگاه درستش در جملت قرار دادی؟! (شوخی)
    به خدا نوشتم پي سي و دوستان زنده باشن
    بعد گفتم اين دوستان كه هميشه زنده هستن و ديگه جسارت نكردم
    البته حالا هم فعل باشن يه جورايي ايهام داره

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تبریک به لیورپولی های عزیز.
    نکته ای که توی تلویزیون و بحثهای کارشناسی می گفتن این بود که سبک بازی لیورپول همه رو یاد لیورپول قدیم می اندازه.
    +

تبریک به چلسی ای ها هم به خاطر گلزنی تورس

من به اين ليورپول براي سال بعد خيلي اميدوارم
    چه كرده روديگو
    فكر ميكنم فصل بعد موي دماغ خيلي از تيمها بشه
    اميدوارم پي سي تا اون موقع زنده باشه و دوستان هم باشن
    اگه کینگ کنی بمونه (که می مونه) من خیلی امید دارم، البته فقط در صورتی که خریدهای خوب انجام بده. هنوز تیم برای رقابت سطح اول آماده نیست، بازیهای مهم رو خوب بازی می کنه ولی ثبات نداره که مشکلش نداشتن جایگزین هاست. تیم به یکی دو هافبک کناری درجه یک نیاز جدی داره.

از جوون گرایی کینگ کنی خوشم میاد. امروز دو دفاع کناری 17 و 18 ساله بودن که فقط دو سه بار برای تیم اول بازی کردن (انصافا هم خوب بودن). به امید فصل آیده این تیم + 3-4 بازیکن درجه یک می تونه برای قهرمانی بجنگه (که اگه قهرمان هم نشد حداقل سهمیه CL رو بگیریم)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرالکس فرگوسن: آرسنال و چلسی را هم شکست خواهیم داد

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بعد از پیروزی 1-0 تیمش مقابل اورتون با گل خاویر ارناندز، تاکید کرد که تیمش می تواند با پشت سر گذاشتن چلسی و آرسنال قهرمان لیگ برتر شود.

با این پیروزی یونایتدها فاصله شش امتیازی شان در صدر جدول را حفظ کردند و این در حالی است که باید دو دیدار حساس مقابل آرسنال در امارات و چلسی در الدترافورد انجام دهند.

فرگوسن مطمئن است تیمش در هر دو دیدار به پیروزی خواهد رسید و تایید کرد که تنها از بازیکنانش خواسته به روند پیروزی های شان ادامه دهند.

او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" چیزی که من را گیج می کند این است که می شنوم که می گویند ما هنوز باید مقابل آرسنال و چلسی قرار بگیریم انگار قرار است ما مقابل آنها شکست بخوریم.

چرا نتوانیم در این دیدارها پیروز شویم؟ چرا باید بعضی ها بگویند ما نمی توانیم چلسی را در خانه شکست دهیم یا از امارات با پیروزی به خانه برگردیم؟

من امروز به بازیکنانم گفتم همه این چرندیات را فراموش کنند و تنها در دیدارهای شان به پیروزی برسند. اگر پیروز شوند، همه چیز عالی خواهد بود.

ما تنها نباید مغرور شویم و فکر کنیم از همین حالا قهرمانیم. شیوه ای که بازیکنان با این شرایط برخورد کرده اند، شانس زیادی برای موفقیت به آنها می دهد. من فکر می کنم حس پیروزی طلبی زیادی بین آنها وجود دارد."

او همچنین در مورد دیدار مقابل اورتون گفت:" ما در اکثر دقایق بازی فوتبال خوبی ارائه دادیم. شاید در 10 دقیقه ابتدایی نیمه دوم خیلی خوب نبودیم اما ما می توانستیم در همان نیمه اول کار را یکسره کنیم.

ما به شیوه همیشگی منچستریونایتد عمل نکردیم. ما تا آخرین دقایق بازی صبر کردیم. کاری کردیم که هواداران از روی نیمکت های شان بلند شوند اما سرانجام پیروز شدیم. بازیکنان نمایش فوق العاده ای داشتند و فکر می کنم امروز خیلی دلپذیر بازی کردیم."

منبع : بخش فارسی سایت گل

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

تا دیروز شانچستر به 3 جام فکر میکرد و روحیه عجیبی داشت چقدر زود روحیه اش رفته سمت یه جام

هر تیمی جمبه 3 جام رو نداره

اینو برا اونایی گذاشتم که پول پول میکنن و چشم پولدار بودن یه تیم رو ندارن داریم خرج میکنیم داداش شما هم میبینم دست به جیب شدین نویر و اشنایدر و ...
    بله....دست به جیب شدیم....بعد از چند سال؟؟؟؟میتونی بگی؟؟؟؟نه!!!!تو اینا رو چه میدونی
    دست به جیب شدیم واسه پست هایی که بازیکن بزرگ نداریم....همه پست ها از اکادمی و استعداد یابی هامون هستند....جای اسکولز اسنایدر رو میاریم(اسنایدر هست نه اشنایدر)و جای ون در سار دخه ا...نه نویرحالا اون چند تا نقطه ای که اخر لیستت گذاشتی معلوم نیست واسه کدوم ها بود...
    مثل تیم شما نمیایم بعد50 میلیون پوند بازیکن بخریم بیاد بعد7-8 بازی 1 گل بزنه...با 7میلیون هرناندز میخریم میاد 19 گل میزنه....ما اینجوری میخریم....شما سعی کن به تیم هایی که 100برابر تیمتون تاریخچه و قهرمانی دارند احترام بزارید کار سختی نیست....اون سالهایی که ما دبل تریبل میکردیم شما کجا بودید....الان مثلا میگید هر تیمی جنبه(جنبه هست نه جمبهحد اقل نوشتاریش رو رعایت کن)3جام رو نداره...مثلا چلسی داره؟؟؟ 1 مورد نام ببر؟میخوای 3جام های منچستر رو نام ببرم؟؟؟نه دیگه گناه داری
    در ضمن....الان هم میتونیم 3جام و حتی بیشتر....حداقل شانسشو داریم.....اول فصل کامیونتی شیلد رو از حلقومتون دراوردیم....توی لیگ6 امتیاز با تفاضل گل بیشتر سر تریم.....لیگ قهرمانان رو میتونیم بگیریم....جام باشگاه های جهان رو هم میتونیم بگیریم....شد چند تا؟؟؟عجب سوالی بود شما از 2تا بیشتر نمیتونی جام بشماری چون نگرفتی تا حالا
    دیگه دوستان توهین به منچستر که همتون میدونید بهترین تیم هست این اتفاقات رو هم به دنبال داره
    موفق باشید

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سرالکس فرگوسن: آرسنال و چلسی را هم شکست خواهیم داد
    زیاد مطمئن نباش !

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﻏﺮﺍﻕ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯽ
    ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﮐﺠﺎ ﻫﻤﻪ ی ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﺵ ﺍﺯ ﺍﮐﺎﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪﻩ ؟
    ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻫﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻣﻥ ﻣﯽ‌ﺩﻭﻧﻢ ﺍﺯ ﺍﮐﺎﺩﻣﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﯾﻨﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ :ﮔﯿﮕﺰ ﻭ ﺭﻭﻧﯽ ﻭﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺩﺍﺳﯿﻠﻮﺍ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﮑﺎﻡ .
    ﭼﻠﺴﯽ ﺍﻻﻥ ﻣﺜﻞ ۲۰ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻫﺸﺘﺶ ....ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﮐﺴﺐ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﺍﺕ .
    ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﭼﻠﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺮﺝ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﺵ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺷﺪﻥ ﺧﺮﯾﺪﻩ .ﭼﻠﺴﯽ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺗﻮﺭﺱ ﻭﺷﻮﭼﻨﮑﻮ ﻭ ﺑﺎﻻﮎ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ .ﻣﺜﻞ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﮐﻪ ﻫﺮﻧﺎﻧﺪﺯ ﻭ ﺍﻣﺜﺎﻟﺸﻮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ .
    ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.
    Last edited by L.A.M.P.A.R.D; 24-04-2011 at 12:32.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﻏﺮﺍﻕ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯽ :ﺩﯾﮕﻪ
    ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﮐﺠﺎ ﻫﻤﻪ ی ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﺵ ﺍﺯ ﺍﮐﺎﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪﻩ ؟
    ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻫﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻣﻥ ﻣﯽ‌ﺩﻭﻧﻢ ﺍﺯ ﺍﮐﺎﺩﻣﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﯾﻨﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ :ﮔﯿﮕﺰ ﻭ ﺭﻭﻧﯽ ﻭﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺩﺍﺳﯿﻠﻮﺍ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﮑﺎﻡ .
    ﭼﻠﺴﯽ ﺍﻻﻥ ﻣﺜﻞ ۲۰ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻫﺸﺘﺶ ....ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻭﯼ ﮐﺴﺐ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻭﯼ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﺍﺕ .
    ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﭼﻠﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺮﺝ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﺵ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺷﺪﻥ ﺧﺮﯾﺪﻩ .ﭼﻠﺴﯽ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺗﻮﺭﺱ ﻭﯼ ﺷﻮﭼﻨﮑﻮ ﻭﯼ ﺑﺎﻻﮎ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ .ﻣﺜﻞ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﮐﻪ ﻫﺮﻧﺎﻧﺪﺯ ﻭ ﺍﻣﺜﺎﻟﺸﻮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ .
    ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

سلام شرمنده وسط بحثتون وارد میشوم
    ولی رونی هم محصول اکادمی منچستر نیست و ستاره سال 2004 اورتون بود که در همون سال فکر کنم با 27 میلیون دلار از اورتون خریداری شد .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

پس بخواطر نداشتن اصلاعات کافی عذر میخوام

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ﭼﻠﺴﯽ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺗﻮﺭﺱ ﻭﯼ ﺷﻮﭼﻨﮑﻮ ﻭﯼ ﺑﺎﻻﮎ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ
    دروگبا که تو مارسی مشهور شد
    آنلکا هم که معلومه :دي
    چک هم تو تیم ملی کشورش
    اشلی کول تو آرسنال
    مالودا تو لیون
    دکو تو پورتو
    و
    .
    .
    .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دروگبا که تو مارسی مشهور شد
    آنلکا هم که معلومه :دي
    چک هم تو تیم ملی کشورش
    اشلی کول تو آرسنال
    مالودا تو لیون
    دکو تو پورتو
    و
    .
    .
    .
    اگه بخوای اینطوری حساب کنی که این رابطه واسه ی منچستر هم صدق میکنه
    دیگه اینو همه میدونند که دروگبا و انلکا و چک و مالودا توی چلسی مشهور شدند و رشد کردند ... و قبلش یا کسی نمیشناختشون یا ستاره نبودند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •