تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 449 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    من چند وقتی از کومودو استفاده میکنم و تا حالا که خوب بوده ولی نمیدونم چرا یه هفته ای هست که آپدیت نمیشه!؟ یعنی وقتی تو قسمت more>check for update رو میزنی بعد از چند ثانیه این پیغام رو میده: An error occurred while updating! یا وقتی database update رو میزنی هم همین اتفاق میافته؟
    من از ورژن 5.8.213334.2131 در ویندوز ۷ استفاده میکنم.
    سلام

کمودو را باز کن و در همون پنجره اصلی یعنی Summary روی قسمتی که نشون دادم کلیک کن:

به همین راحتی

2. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان من میتونم idm رو بزارم تو سند باکس بزارم ( همیشگی ) یا هر فایل دیگه ای ؟ مثلا کرک بعضی از نرم افزار ها

ولی در نحوه کارش مشکلی ایجاد نکنه ؟ یعنی فایل ها رو قشنگ دانلود کنه ؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان من برای اولین بارم هستش که از این آنتی ویروس استفاده می کنم این آپدیتی که دانلود می کنه رو کجا ذخیره می کنه ؟؟ میشه ازش بکاپ گرفت ؟

5. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان من برای اولین بارم هستش که از این آنتی ویروس استفاده می کنم این آپدیتی که دانلود می کنه رو کجا ذخیره می کنه ؟؟ میشه ازش بکاپ گرفت ؟

تو این مسیر

C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners

فایل bases.cav

رو کپی کن و تو سیستم های دیگه از سیف مد جایگزین کن
    اره راحت میشه بکاپ گرفت

ولی هر فایل از آخرین آپدیت فقط تا 7 روز جواب میده مثلا اگر شما آپدیت امروز رو بکاپ بگیری که 29.11.2011 است

میتونی تا 6.12.2011 استفاده کنی بشه 8 روز از اول باید بشینی آپدیت کنی

7. 2 کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

حالا ماه شدی . . . .

اول اینکه من همیشه امتیازم 340 میشه. فکر میکنی چرا؟؟ چرا کاربری مثل جولان خان !! تست میکنه و کل امتیاز رو میگیره و یکی دیگه نمیتونه؟؟ تفاوت در تنظیمات هست.

میخواهی من الان یک ویروس برای تست بزارم که شما با تنظیمات مهران و سندباکس هم روی Untrusted باشه و سیستمت درب و داغون بشه !!! ولی همون ویروس روی سیستم من کاری نمیتونه بکنه چرا؟ تفاوت در تنظیمات هست.

شما الان تنظیمات مهران را انجام بده و تنظیمات منو هم انجام بده بعد برو و کمودو را باز کن و اگر برای Comodo Leak Test قانونی ساخته شده همه را پاک کن و حالا مجددا تست کن ببین نتیجه چی میشه !
    با سلام و تشکر
    خوب من الان تنظیمات شما رو انجام دادم و همچنین تنظیمات مهران رو به صورت کامل واما دوباره تست گرفتم امتیاز شده 140
    آسیب پذیریها رو ببینید

خوب شما فرمودیدن اگه تست قبلی Comodo Leak Test قانونی ساخته باید پاکش کنم میشه توضیح یدید چطور این کار رو بکنم؟
    با تشکر

9. 4 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

دوستان من میتونم idm رو بزارم تو سند باکس بزارم ( همیشگی ) یا هر فایل دیگه ای ؟ مثلا کرک بعضی از نرم افزار ها

ولی در نحوه کارش مشکلی ایجاد نکنه ؟ یعنی فایل ها رو قشنگ دانلود کنه ؟
    با سلام
    حالا چرا میخواهید idm توی سند باکس باشه شما اگر idm رو کرک کنید ممکنه خود کومودو هم اونو بفرسته توی سند باکس اما شما به روش پست زیر که مهران توضیح دادن برنامه رو کرک کنید و برای همیشه ازش با حالت عادی استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اگر بخواهید برنامه ای رو همیشه در سند باکس اجرا کنید از طریق زیر می تونید برنامه رو وارد کنید

کرک ها رو هم می تونید با گزینه run in sandbox اجرا کنید

11. 3 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سایت از این معتبرتر نبود شما پیشنهاد کردید؟ جالبه می گید کسپراسکای از اون بالاتره و بعدش eset رو پیشنهاد می دید.
    در کل. تمام این مباحث مربوط به اینجا نیست. تاپیک "کدام آنتی ویروس" جای این طور مباحث هست.
    با سلام خدمت دوستا عزیز
    آقای [mrmostafa] سوال کرد و من هم با توجه نظر خودم جوابش رو دادم . هرکس برای خودش نظری داره.
    ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز . شاد و پیروز باشید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    pamoghadas.blogfa.com

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام و تشکر
    خوب من الان تنظیمات شما رو انجام دادم و همچنین تنظیمات مهران رو به صورت کامل واما دوباره تست گرفتم امتیاز شده 140

خوب شما فرمودیدن اگه تست قبلی Comodo Leak Test قانونی ساخته باید پاکش کنم میشه توضیح یدید چطور این کار رو بکنم؟
    با تشکر
    سلام

احتمال داره قبلا که تست فرمودید اجازه دسترسی به بخشهایی ار سیستم را به فایل داده باشید و براش در +D قانونی تعریف شده باشه. عکس :

14. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان v p n من وصل میشه ولی هیچ پیجی رو نمیتونم باهاش باز کنم مشکل از کجاست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام

احتمال داره قبلا که تست فرمودید اجازه دسترسی به بخشهایی ار سیستم را به فایل داده باشید و براش در +D قانونی تعریف شده باشه. عکس :

با سلام و تشکر فراوان
    راستش چیزی که من تا به حال از کومودو فهمیدم اینکه محصول بسیار خوب و قوی هست البته با نیاز به کار و یادگیری زیاد
    الان توی همین تایپیک کومودو که من کلش رو خوندم هنوز چیزی در مورد کارایی و نحوه کار با قسمت computer security policy ندیدم
    الان در قسمتی که شما مشخص کردین چطور قسمتی از سیستم رو من در دسترس فایل قرار می دم همه ما تازه کارها کومودو رو با توجه به تنظیمات تایپیک اول و تنظیمات شما دوستان انجام میدیم اما نتایج تستها اینقدر تفاوت داره
    من روی سیستم خونه دو شب پیش تست گرفتم امتیاز کامل رو گرفتم و دیشب تست کردم شدم 130

و روی این سیستم دیروز تونستم امتیاز 320 رو بگیرم و الان که تست می کنم امتیاز 150

این قسمتها هم تغییراتی نداشته انگار

حالا اگه شما لطف کنی که در مورد کارایی و تنظیمات دو قسمت پرکاربرد defens+rule و protected file and folder توضیحی بدین عالی میشه

ضمنا چرا خود کومودو در ابدیتهای بعدی اون قوانینی که شما برای امنیت بیشتر تعرف کردین رو به محصول اضافه نمیکنه ؟

با تشکر
    Last edited by K1lou; 30-11-2011 at 07:31.

17. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •