سلام
کمودو را باز کن و در همون پنجره اصلی یعنی Summary روی قسمتی که نشون دادم کلیک کن:
به همین راحتی![]()
سلام
کمودو را باز کن و در همون پنجره اصلی یعنی Summary روی قسمتی که نشون دادم کلیک کن:
به همین راحتی![]()
دوستان من میتونم idm رو بزارم تو سند باکس بزارم ( همیشگی ) یا هر فایل دیگه ای ؟ مثلا کرک بعضی از نرم افزار ها
ولی در نحوه کارش مشکلی ایجاد نکنه ؟ یعنی فایل ها رو قشنگ دانلود کنه ؟
دوستان من برای اولین بارم هستش که از این آنتی ویروس استفاده می کنم این آپدیتی که دانلود می کنه رو کجا ذخیره می کنه ؟؟ میشه ازش بکاپ گرفت ؟
تو این مسیر
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners
فایل bases.cav
رو کپی کن و تو سیستم های دیگه از سیف مد جایگزین کن
اره راحت میشه بکاپ گرفت
ولی هر فایل از آخرین آپدیت فقط تا 7 روز جواب میده مثلا اگر شما آپدیت امروز رو بکاپ بگیری که 29.11.2011 است
میتونی تا 6.12.2011 استفاده کنی بشه 8 روز از اول باید بشینی آپدیت کنی
با سلام و تشکر
خوب من الان تنظیمات شما رو انجام دادم و همچنین تنظیمات مهران رو به صورت کامل واما دوباره تست گرفتم امتیاز شده 140
آسیب پذیریها رو ببینید
خوب شما فرمودیدن اگه تست قبلی Comodo Leak Test قانونی ساخته باید پاکش کنم میشه توضیح یدید چطور این کار رو بکنم؟
با تشکر
با سلام
حالا چرا میخواهید idm توی سند باکس باشه شما اگر idm رو کرک کنید ممکنه خود کومودو هم اونو بفرسته توی سند باکس اما شما به روش پست زیر که مهران توضیح دادن برنامه رو کرک کنید و برای همیشه ازش با حالت عادی استفاده کنید
و اگر بخواهید برنامه ای رو همیشه در سند باکس اجرا کنید از طریق زیر می تونید برنامه رو وارد کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک ها رو هم می تونید با گزینه run in sandbox اجرا کنید
با سلام خدمت دوستا عزیز
آقای [mrmostafa] سوال کرد و من هم با توجه نظر خودم جوابش رو دادم . هرکس برای خودش نظری داره.
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز . شاد و پیروز باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pamoghadas.blogfa.com
سلام
احتمال داره قبلا که تست فرمودید اجازه دسترسی به بخشهایی ار سیستم را به فایل داده باشید و براش در +D قانونی تعریف شده باشه. عکس :
![]()
دوستان v p n من وصل میشه ولی هیچ پیجی رو نمیتونم باهاش باز کنم مشکل از کجاست؟
با سلام و تشکر فراوان
راستش چیزی که من تا به حال از کومودو فهمیدم اینکه محصول بسیار خوب و قوی هست البته با نیاز به کار و یادگیری زیاد
الان توی همین تایپیک کومودو که من کلش رو خوندم هنوز چیزی در مورد کارایی و نحوه کار با قسمت computer security policy ندیدم
الان در قسمتی که شما مشخص کردین چطور قسمتی از سیستم رو من در دسترس فایل قرار می دم همه ما تازه کارها کومودو رو با توجه به تنظیمات تایپیک اول و تنظیمات شما دوستان انجام میدیم اما نتایج تستها اینقدر تفاوت داره
من روی سیستم خونه دو شب پیش تست گرفتم امتیاز کامل رو گرفتم و دیشب تست کردم شدم 130
و روی این سیستم دیروز تونستم امتیاز 320 رو بگیرم و الان که تست می کنم امتیاز 150
این قسمتها هم تغییراتی نداشته انگار
حالا اگه شما لطف کنی که در مورد کارایی و تنظیمات دو قسمت پرکاربرد defens+rule و protected file and folder توضیحی بدین عالی میشه
ضمنا چرا خود کومودو در ابدیتهای بعدی اون قوانینی که شما برای امنیت بیشتر تعرف کردین رو به محصول اضافه نمیکنه ؟
با تشکر
Last edited by K1lou; 30-11-2011 at 07:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)