این intel rapid storage کارش چیه علیرضا جان ؟
این intel rapid storage کارش چیه علیرضا جان ؟
والله تا جایی که به شکل ناقص ، من اطلاع دارم به RAID مربوطه. RAID مخفف Redundant Array of Independent Disks هست که معنیش استفاده ی اضافی یا به اصطلاح ردونده از یه مجموعه ی دیسکه. همین که میرن چند تا هارد میگیرد و RAID میکنن که سرعت دسترسی بره بالا.
یه ورژن رید هم هست که اسمش همین Intel Rapid Storage Technology هست و قسمتهای مختلف یه هارد دیسک رو به عنوان هارددیسکهای غیر مستقل فرض میکنه و این برنامه هم واسه این طور کارهاست.
شما تو بایوس میتونی هاردت رو بزاری رو حالت رید ولی من که میترسم اطلاعاتم بپره و از این کارا نمیکنم. آخه یه نکاتی داره که من بلد نیستم ....اون جاهایی که مهمه رو باید رید 5 یا 10 بگیریم و اطلاعات غیر مهم رو باید رو رید صفر بگیریم .... یه داستانایی داره که من دنبالش نرفتم ....
اینا که میگم اطلاعات ناقص منه. دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
شما هم اگه نمیدونی چیه ولش کن یه موقع کار دست خودت ندی.
![]()
سلام به همه بچه ها.....................
.
.
.
الان قیمت N61JQ با گرافیک ATI 5730 چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
در تاریخ 20 آذر 89 پرسیدم......................
.
.
.
بچه ها این مدل تو بازی خوب جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
ایراد اساسی N61JQ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
بدون تعصب بگید لطفا
Last edited by mehdi666lp; 10-12-2010 at 12:08.
والا قیمت ها که متفاوته
من هفته ی پیش پایتخت بودم PRO64 با همین کانفیگ منتها بدون ویندوز و هارد 500 قیمتش 1590 بود
این مدل احتمالا میره رو 1700
ایراد خاصیم نداره،در مقایسه با بقیه مدل ها دستگاه کاملیه،اگه بخوای نمره بهش بدی از 10 همش 9 میگیره مانیتورش 8
من یه ماه پیش از تبریزگرفتم 1440000
n71jq هم بود 1490000
ای بابا چرا اینقدر گرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
.
.
.
2 ماه پیش که 1.400.000 بود.....................بجا اینکه کم بشه میره بالا.......اه گندش بزنه
سلام من قصد خريد لپ تاب دارم و بين N61JQو N82 JQ مردد هستم. لطفا اگه ميشه فرق كامل بين لين دو مدل را بگيد و تمام معيايب و مزيت هايشان را توضيح بديد:
+++توضيح كامل ميخواما!!حتي رنگ موجود هر دو مدل رو هم بگيد++++
سلام .
دوستان لپ تاپ بعد از 3 روز روشن بودن ( 24 ساعته ) مشکلی نداره و مثل مرد داره نگام میکنه![]()
مخلصیم .
امروز 20 آذر زنگ زدم 15 تا نمایندگی سازگار اصلا N61JQ ندارن فکر کنم تخمش رو ملخ خورده دیگه نمیکارن این مدل رو![]()
دوست عزیز این مدل Discontinue شده و دیگه تولید نمیشه.هر چی هم تو بازار هست از قبل مونده.برای همین هم قیمت درستی نداره و هر کی هر چی بخواد میفروشه.
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
گفتم که آخ نمیگه.خیلی مردتر از این حرفهاست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)