سلام ...
فرض کنید چندتا کامپیوتر که شبکه هیتن ...
حالا میخوایم هر نفر روی یکی بشینه و بازی کنن با همدیگه ...
میشه کامل توضیح بدید کجاها برم و چه جوری این کار رو بکنم ؟؟
سلام ...
فرض کنید چندتا کامپیوتر که شبکه هیتن ...
حالا میخوایم هر نفر روی یکی بشینه و بازی کنن با همدیگه ...
میشه کامل توضیح بدید کجاها برم و چه جوری این کار رو بکنم ؟؟
طرز استفاده از کیت سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونایی که نتونستن استفاده کنم بهشون پیشنهاد میکنم یه کم صبر کنم تا پچ بعدی بیاد که حتما در اون اعمال شده ونیازی به انجام این مراحل نیست .
Last edited by mellllanic; 06-10-2010 at 13:43.
دوستان نسخه ی X360 انگیلیسی کامل هنوز نیومده !!!!!!!!!!؟
شما باید فایلهایه مربوط به گزارشگرهایه دیگه رو دانلود کنی بریزی تو پوشه img تا بتونی از گزارشگرهایه دیگه استفاده کنی
اینم پچ سایت Gamingaccess که به نظر من بهترینه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راست میگه منم هر چی دستور گفته بود انجام دادم ولی نتونستم اون فایلا رو ریبویلد کنم اگه زحمتی نیست ریبویلد اون فایلا رو بزارید ما دانلود کنیم جای دوری نمیره ممنون میشم یا اینکه یه پچه آسونتر چیزی
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
این پچه یعنی نیازی به ریبویلد و از اینا نداره بعد همه نقل و انتقالات هم درسته چون نقل و انتقالات واسه من خیلی مهمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما pes رو تو کدوم درجه بازی می کنی که به راحتی دریبل می زنی من هر موقع دریبل می زنم بازیکن حریف با دستش سد راه مسی میشه و با تنه زدن توپو ازش می گیره.تک به تکم که نه تنها من بلکه حریف هم اکثر مواقع توپو یا بیرون می شوته یا میده دست دروازبان مثلا همین رونی تو یه بازی 6 7 بار تو زد دست دروازبان مگه تو فوتبال واقعی این همه تک به تک گل نمیشهچیزی که واقعی شده فیزیک بازی است که خیلی خیلی فرق کرده کلا نباید pes این همه تغییر می کرد برای اونایی که چند سال دارن این بازیو میکنن واقعا سخته.
سلام
اینم جواب نداد
و با ارور قبلی مواجه شدم
یه عکس از محتویات دی وی دی 1 میذارم
هر کسی بازیش مثل اینه، زحمتشو بکشه
دیگه حوصله ندارم به خاطر 1 گیم برم بازار
بعد فکر کنم اون فایل اتوران و آیکون اتوران هم باشه بهتره
همشون زیر 1 مگ هستند حجمشون
![]()
Last edited by golmohammadi; 06-10-2010 at 14:03.
کسی نظری نداره؟
هنوز هم مثل 2010 این قابلیت وجود داره که آپدیت های خود کونامی رو از توو خوده بازی دانلود کرد؟؟ تا الان آپدیتی از طرف خود کونامی اومده بیرووون؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)