دوستان یه برنامه هست به نام battery life که در واقع ویجت هست.هم میزان مصرف باتری رو نشون میده هم باتری رو کالیبره میکنه.من چند روز هست استفاده میکنم خیلی راضی هستم![]()
دوستان یه برنامه هست به نام battery life که در واقع ویجت هست.هم میزان مصرف باتری رو نشون میده هم باتری رو کالیبره میکنه.من چند روز هست استفاده میکنم خیلی راضی هستم![]()
دوستان کف قیمت بدون گارانتی تو بازار تهران چنده ؟ شنیدم 360 شده ، درسته ؟
یعنی چی کالیبره می کنه؟؟؟ یعنی می زنی به برق خودش شارژ رو قطع و وصل می کنه که کالیبره بشه؟؟؟
راستی می تونی آپلودش کنی؟؟؟ مر30![]()
اینی که میگی میشه کالیبره کردن؟یعنی چی کالیبره می کنه؟؟؟ یعنی می زنی به برق خودش شارژ رو قطع و وصل می کنه که کالیبره بشه؟؟؟
راستی می تونی آپلودش کنی؟؟؟ مر
منظور از کالیبره کردن اینه :
در حالت عادی شما باتری رو میزنی تو شارژ تا مثلا 88 شارژ میشه ولی نشون داده میشه 100 درصد.در صورتی که شارژ به صورت کامل انجام نشده و اینطوری باتری خیلی زود خالی میشه.
یک روش کالیبره کردن اینه که باتری شارژ بشه تا 100 بعد از منو ریکاوری اطلاعات باتری پاک میشه و دوباره شارژ میکنیم تا 100 بشه و بعد از چند بار باتری کالیبره میشه.
این برنامه طبق گفته برنامه خودش این کالیبره کردن رو انجام میده.توص توضیحات هم نوشته که باتری رو یک بار شارژ کنید و بزارید خالی بشه تا گوشی خاموش بشه بعد دوباره شارژ کنید.ظاهرا اینطوری کالیبرش میکنه.
گیر نده چجوری
لینک دانلود برنامه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نی جواب منو بده؟؟؟؟![]()
منم قیمت بدون گارانتی گوشی رو میخوام بدونم
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام.یه ورژن دیگه رو امتحان کنید.نشد برنامه مشابه اون رو استفاده کنید.سلام دوستان.
من دو تا درخواست داشتم اگر کمکم کنین ممنون میشم.
یکی اینکه V player تو گوشیم کار نمیکنه یعنی وقتی می خوام باهاش فیلم ببینم از برنامه می پره بیرون.چرا؟
دوم اینکه یه برنامه خوب برای افکت گذاری و ویرایش عکس برای گوشی می خواستم.
ممنون......
برای عکس نسخه خفیف فتوشاپ پیدا میشه.اون بد نیست ولی افکتای آنچنانی رو نمیشه گذاشت عکس.در حد ابتدای هست.
ممنون میشم لینک همون نسخه ابتدایی را هم بزارین./
Adobe Photoshop Express
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها خسته نباشین
من میخوام به حول و قوه ی الهی بعد از 10 سال کار کردن با نوکیا برم تو نخ se
x10 چشم رو بد طور گرفته.
تو اهواز قیمت کردم 405 تومن.گوشی رو مخوام فقط واسه گیم و اس ام اس.تمام تایپیک رو خوندم.خیلیا گفتن تو بلوتوث مشکل داره
و قسمت مسیج رو یه توضیحی بدین ممنون میشم.تو سایت جی اس ام خوندم تو قسمت مسیج خیلی ضعیف کار کرده.
اگه یه راهنمایی کنین ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)