امیدوارم کار کنه:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
امیدوارم کار کنه:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
سلام.دوستان منم مشکل این دوست عزیز رو دارم.میخواستم بدونم چجوری مشکلتون رو حل کردید ؟؟ فابلش از کجا بگیرم.تروخدا کمک کنید.تو کفش موندم. شهر ونیز که میرسه میپره بیرون![]()
میتونی مشکلتو واضح تر بگی؟
موقع نصب این ارور رو میده CRC error: The file e:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\DataPC_Venezia.forge doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are runnuing the setup may be corrupted; contact your software vendor
بعد من skib زدم بازی که کردم رسیدم به مرحله ونیز موقع لود شهر منیز میپره بیرون.دوباره اومدم نصب کنم
موقع نصب هر کاری میکنم به این فال میرسه همین پیغام می آد .هرچی retty رو هم میزنم بازم نصب نمیشه.
این فایلش ایراد داره.چی کار کنم ؟؟ :(
اين يعني اينكه اين فايلا يا توي سي دي شما وجود نداره يا مشكل دارن ...
در راه داري :
1.يه سي دي ديگه بخري...
2.اگه اينترنت نامحدود داري بهت لينك بدم دانلود كني...
كدومشون ؟؟؟؟
دانلود میکنم ممنون میشم .ا
گر بدید
یا سی دی که داری خش داره یا حق با titanium.
من هم توصیه میکنم یکی دیگه بخر.
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
سلام loaded_nigga
میخاستم متن انگلیسی داستان اساسینز که خودت ترجمه کردی برام بفرستی...میتونی؟
خیلی ممنون میشم
این بازی کدتقلب هم داره؟؟؟؟![]()
کد تقلب که نه اما نقشه چیزهای مخفی بازی که کمک بزرگی به شما میکنه هست!
از اینجا بصورت کامل و به زبان اصلی:
و از اینجا که دوستمون زحمت کشیدن و به فارسی برای شما قرار دادن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام....!
من اول بازی گیر کردم اون جایی که پدر ایسیو میگه نامه لورنزو رو برسون تو رادار(نقشه) هیچ هدفی رو مشخص نمی کنه بازی رو دو سه بار پاک و نصب کردم فرقی نکرد مشکل از سی دی بازیه یا کلا سبک بازی همین جوریه؟
میشه لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)