آره هم سرعتش زیاده هم اینکه مصرفه باتریش کمتره!
الان تو سایت اپل نگاه کردم با هارد 128 ssd در میاد 1484 دلار که به پول ما میشه 1.550 تومن، نمیدونم شاید با ssd گرفتم.
آره هم سرعتش زیاده هم اینکه مصرفه باتریش کمتره!
الان تو سایت اپل نگاه کردم با هارد 128 ssd در میاد 1484 دلار که به پول ما میشه 1.550 تومن، نمیدونم شاید با ssd گرفتم.
دلار رو چجوری حساب کردی
تو بازار گرونه اما تو گیت فرودگاه به قیمت 1030 تومان می دن
تازه اینم هست که قطعا وقتی تعداد می خرن از قیمت سایت خیلی کم تر می شه
بعدم عزیزم قرار ما این بود یه جا پیدا کنیم که باهم خریدنمون باعث ارزون تر شدن قیمت واسه همه مون بشه
نه اینکه هنوز قیمت نگرفتی اون قرار قبلی رو بهم بزنی
مطمئنا چه از آشنای من بگیریم چه از دوست تو چیزی از اون فروش کلی به ما نمی رسه و در هر صورت سودش مال یکی دیگه ست و تنها حسنش اینه که بتونیم تخفیف بگیریم
پس بهتره تفاهم رو بهم نزنی
اس اس دی 128 تو ایران 250.000 تومان بود؟
تو سایت اگه بخوای 128 بگیری 100 دلار اضافه می شه
البته خب اینم هست که یه هارد 750 گیگ عادی رو هم ازت می گیرن و 128 رو 100 دلار می دن
اما به نظر من هزار درصد برو اون 100 دلار رو بده و اس اس دی رو بگیر
زمین تا آسمون فرق می کنه
سلام.من در موردfirewireهيچ اطلاعي ندارم.لطفا توضيح بديد
بدون جعبه میتونی بیاری و یک درصدی از مالیات بسته به کشور بهت برگردونده میشه مثلا انگلیس که من پرسیدم از ۲۰ درصد مالیات ۱۱ دصدشو بهتون برمیگردونن
آقایون بلاخره چکار کنیم؟ من که فکر نکنم بیشتر از این بخواد افت کنه. الان 373 از قبل اینکه مدل جدید بیاد بالاتر هم رفته. دلارم که روز به روز داره میره بالا. گرون تر میشه که ارزون تر نمیشه. خواهشا هرچه سریع تر به اتحاد برسیم واسه خرید جمعی. آقا سیعد و آقا مهرداد لطفا زودتر قیمتای آشناهاتون رو بذارید که هر کدوم مناسب تر بود از همون بگیریم دیگه. حتی اگه از اونا هم نگیریم همین نقش و الماسم واسه تعداد خریدن خوب تخفیف میددن ها. خواهشا دیگه تو این هفته به یک نتیجه برسیم دوستان.
نه تو سایت اپل قیمت زده بود. من میخواستم با هارد معمولی 500 بگیرم که این هارد تفاوتش با ssd 250 تومن بود.
اگه بتونم پول بیشتری جور کنم حتماً ssd میگیرم.
البته حرف شما درسته
ولی وقتی اینو میگی به فروشنده،میگه مرجع شما مگه سایت اپل نیست؟مگه دلار الان تو بازار 1120 نی؟
شما هم میگی بله!
اونم میگه خوب این درمیاد این قیمت،شما هم مجبورید قبول کنید!
دلار رو به قیمت فروش بازار محاسبه میکنن دیگه
طلا که اینجوریه،فک کنم بقیه صنف ها هم همینجوری باشه
دیروز هم قیمت دلار 1120 بود
بله 100 درصد همینجوریه که شما میگین،قیمت خیلی پایین تر میوفته،ولی خوب دیگه وقتی بازار قیمتش مشخص باشه،فوقش میشه 100 تومن تخفیف گرفت دیگه!
البته اگه از یه سیستم 10 تا بخوایم ارزونتر از این درمیاد که از 10 تا سیستم 1 دونه بخوایم!
ببین سعید جون،من شخصا درسته که با این آقا دوستم،ولی خوب از خودم که بیشتر دوسش ندارم!پس قاعدتا از جایی خرید میکنم که ارزونتر باشه
ولی دوستم گفت پایین ترین قیمتی که بگیری،من بهت 50 تومن پایین تر میدم
تو هم قیمت بگیر،هر کودوم پایین تر بود از اون خرید کنیم
قیمتایی که من گرفتم ایناس
723=2650
721=2480
724=2050
700=1700
---------------
قیمتای امروز پایتخت هم اینه
723=2950
721=2600
724=2100
700=1750
-------------
اینم قیمتای امروز نقش
723=3020
721=2570
724=2260
700=1920
==============
البته اینم بگم که دوستم گفت اگه ارزونتر از قیمتای من هم پیدا کردید بگید تا من ببینم اگه جا داشت پایینتر بدم بهتون
نظراتتونو بگید![]()
این دوستت چرا قیمتاش این جوریه؟ مطمئنی درسته قیمتاش؟ چرا فقط مدل 723 رو ارزون گفته؟ منطقی نیست اصلا چون اگرهم بخواد گرونتر بگه باید مدل تاپ رو گرون بگه! 721 و 723 300 دلار فرقشه اما این فقط 170 تومن داره گرونتر میده که به دلار 1120 تومنی که خودت گفتی میشه حدود 150 دلار! دقت کرده باشید الماس هم اون اول نوبرانش 723 رو زده بود 3800 و 700 رو زده بود 2تومن اما بعد از تعادل قیمت 723 850 تومن اومد پایین و 700 فقط 250 تومن! اصولا اگه بخوان گرون تر بدن اون مدلی رو که طالب بیشتری داره قیمت بالا میزارن. راستی گفتی طرف مغازه هم نداره پخش کننده اس. خوب تو باهاش صحبت کن مارو معرفی کنه به یکی از این مغازه ها که پخش میکنه دیگه. پخش کننده ها صد در صد همه فروشنده ها رو میشناسن. حداقل یکی باشه که طرف حسابمون باشه. حالا شما رفیقته بهش اعتماد داری اما بقیه دوستان چی؟ کاش میشد همه متحد میشدیم از یه جا که معتبره بخریم. نظر بدید
كسي نيست جواب منو بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)