تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 2199 اولاول ... 2252753153213223233243253263273283293353754258251325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستانی که از وایمکس مبین نت استفاده میکنید...!همه راضی هستن؟؟؟؟مثلا سرعت دانلود افت داره؟؟؟
    یا قطعی چطور؟؟؟
    می ارزه من به جای adsl که ماهی 10400 میدم 4گیگ حجم و سرعت دانلود 60-70 هست وایمکس بگیرم؟؟؟
    من سرعت و حجم بالاتری احتیاج دارم.ضمنا این سرویسم شبا قطعی زیاد داره
    خیر .همه راضی نیستن!سرعت دانلود در روزهای جمعه شدیدا افت داره!!
    ولی برا من که تا حالا قطعی نداشته.غیر از امروز که نمیدنم چرا ترکیده و از هر 5 تا سایت یکیشو باز میکنه!! مال بقیه هم اینطوریه؟؟؟
    فکر دانلود شبانه رایگان مبین رو هم نکنید که همش دروغه! در کل به نظر من این کارو نکنید و از همون adsl خودتون استفاده کنید

2. 2 کاربر از ساحل 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mojtaba.Alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Azarbaycan

پيش فرض

خیر .همه راضی نیستن!سرعت دانلود در روزهای جمعه شدیدا افت داره!!
    ولی برا من که تا حالا قطعی نداشته.غیر از امروز که نمیدنم چرا ترکیده و از هر 5 تا سایت یکیشو باز میکنه!! مال بقیه هم اینطوریه؟؟؟
    فکر دانلود شبانه رایگان مبین رو هم نکنید که همش دروغه! در کل به نظر من این کارو نکنید و از همون adsl خودتون استفاده کنید
    سلام در مورد سرعت که باید بگم کل هفته کاملاً خوب و پایداره به غیر از جمعه ها که کلاً باید جمعه ها رو بی خیال شید.....!
    ولی در مورد دانلود شبانه باید بگم با شما موافق نیستم چون من هر شب 2.5 گیگ دان می کنم و مشکلی نداره !!!

و تا الان که شبا دان کردم هیچ مشکلی نداشته نه در سرعت تو دان شبانه و نه در رایگان بودنش....!

4. 3 کاربر از Mojtaba.Alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

سلام در مورد سرعت که باید بگم کل هفته کاملاً خوب و پایداره به غیر از جمعه ها که کلاً باید جمعه ها رو بی خیال شید.....!
    ولی در مورد دانلود شبانه باید بگم با شما موافق نیستم چون من هر شب 2.5 گیگ دان می کنم و مشکلی نداره !!!

و تا الان که شبا دان کردم هیچ مشکلی نداشته نه در سرعت تو دان شبانه و نه در رایگان بودنش....!

شما چقدر هزینه کردید؟؟؟؟
    با همین هزینه adsl به صرفه اس یا wimax???

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما چیکار میکنید که دانلود حساب نمیشه؟؟ تا حالا سابقه نداشته من شبانه دانلود کنم بعد فرداش بیام ببینم از حجمم کم شده غیر از 2 ،3 بار.مودم رو هم قبلش چه خاموش کنم چه نکنم فرقی نداشته
    Last edited by ساحل 1; 10-06-2011 at 14:34.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من دیروز و روز قبلش هم اینطور بود که هیچ سایتی رو نمیشه درست باز کنی. باید 10 بار تلاش کنی و 5 دقیقه وقت بگزاری تا بتونی چند تا صفحه نصفه باز کنی. سرعت همه چیزش هم در ساعات عادی پایینه. مثلاً آپلود کردن که یکی از دوستان قبلاً داشت که اون موقع ما نداشتیم و بلاخره موجش به ما هم رسید. پینگ و پکت لاستش افتضاحه که نمیشه باهاش هیچ کاری کرد.جدی میگم دیال آپ خیلی جاها بهتره. بدتر از این هم میشه؟
    تازه دیروز 5 دقیقه پشت خط بودم برای شارژ سرویسم. یارو گوشی رو برداشت 2 دقیقه براش توضیح دادم میخوام شارژ کنم. بلد نبود از توی Ecare اطلاعاتم رو بخونه هی سوال میکرد. بعد چند بار توضیح دادن که گفتم یک مگ 15 گیگ میخوام دو سه بار میپرسه که این سرویس رو میخوای؟ میگم آره. میگه میخوای؟ میگم آره دیگه چرا اینقدر می پرسی؟ میگه آخه بعضی ها بعداً پشیمون میشن و میگن 512 10 گیگ میخوایم!. بعد رفت فعال کنه 5 دقیقه بعد اومد گفت فعال شد. شما...
    همیشه سرویس جدید رو بعد از تمام شدن قبلی تاریخ میزدند.

حالا که اومدم میبینم سرویس قبلیم که چند روز و چند گیگ داشت رو غیر فعال کرده و سرویس جدید رو فعال کرده!!!
    طرف واقعاً مشکل داشت!

مرکز تماس - بخش فروش هر وقت تماس میگیری باید چند دقیقه پشت خط بمونی و اگر شانس نیاری با آدمی مثل این که توضیح دادم مواجه میشی.

پشتیبانی هم فقط به دنبال اشکالیابی سیستم شما هستند و همیشه دوست دارند برای مشکلشون دلیل بیارند و مشکل رو به سیستم خودتون نسبت بدن( حتی با دروغ). و اگر هم نتونستن مشکل رو به خودمون نسبت بدن میگن امروز کلاً شبکه مشکل داره تا چند ساعت دیگه درست میشه(دروغ! فقط به خاطر اینکه مکالمه رو تمام کنند).
    در کل پشتیبانی دردی رو دوا نمیکنه و فقط بدرد کسانی میخوره که پراک*سی اینترنت اکسپلورر در سیستمشون فعاله و فکر میکنند اینترنت قطع شده!

8. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mojtaba.Alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Azarbaycan

پيش فرض

شما چقدر هزینه کردید؟؟؟؟
    با همین هزینه adsl به صرفه اس یا wimax???
    خدمت شما عرض کنم که اولاً من چیزی حدود 192 T هزینه کردم 110 واسه مودم 72.800 واسه اکانت و 10ف هم واسه نصب
    درمورد اینکه به صرفه است یا نه باید بگم که باید ببینی که آیا تو منطقه شما مشکلاتی که برای بعضی از دوستان پیش اومده یا پیش میاد؟
    مثلاً همین مشکلات دوستمون Adcomputer
    ولی اگه می خوایی بخری اول حتماً چک کن ببین ارزشش رو داره یانه؟
    یعنی مشکل نداشته باشه تو منطقه تون
    مثلاً من این سرویس رو بعد از تست کردن یکی از دوستام که هم نزدیک منطقه ما بود و هم مثل من حساسیت خاصی به اینترنت داشت خریدم و الان دارم ازش استفاده می کنم
    ولی اگه مثل ماله دوستان مشکل داشت اصلاً ارزش نداره
    ولی چون تو منطقه ما برعکس بعضی از دوستان وضع ADSL خرابه و فقط همین وایمکس جواب میده خریدمش ارزون ترم هست به مراتب....
    شما چیکار میکنید که دانلود حساب نمیشه؟؟ تا حالا سابقه نداشته من شبانه دانلود کنم بعد فرداش بیام ببینم از حجمم کم شده غیر از 2 ،3 بار.مودم رو هم قبلش چه خاموش کنم چه نکنم فرقی نداشته
    والا من دقیق نمی دون چه جوری حساب میکنه اکانت شما رو ولی پیشنهاد می کنم با پشتیبانی تماس بگیری البته فک نکنممشکلی داشته باشه چون پنل با پنل فرق نمیکنه و برایه همه یکسانه.....
    ولی باز ...
    یه سوال شما از ساعت چند می زاری دانلود؟:ُ
    من دیروز و روز قبلش هم اینطور بود که هیچ سایتی رو نمیشه درست باز کنی. باید 10 بار تلاش کنی و 5 دقیقه وقت بگزاری تا بتونی چند تا صفحه نصفه باز کنی. سرعت همه چیزش هم در ساعات عادی پایینه. مثلاً آپلود کردن که یکی از دوستان قبلاً داشت که اون موقع ما نداشتیم و بلاخره موجش به ما هم رسید. پینگ و پکت لاستش افتضاحه که نمیشه باهاش هیچ کاری کرد.جدی میگم دیال آپ خیلی جاها بهتره. بدتر از این هم میشه؟
    تازه دیروز 5 دقیقه پشت خط بودم برای شارژ سرویسم. یارو گوشی رو برداشت 2 دقیقه براش توضیح دادم میخوام شارژ کنم. بلد نبود از توی Ecare اطلاعاتم رو بخونه هی سوال میکرد. بعد چند بار توضیح دادن که گفتم یک مگ 15 گیگ میخوام دو سه بار میپرسه که این سرویس رو میخوای؟ میگم آره. میگه میخوای؟ میگم آره دیگه چرا اینقدر می پرسی؟ میگه آخه بعضی ها بعداً پشیمون میشن و میگن 512 10 گیگ میخوایم!. بعد رفت فعال کنه 5 دقیقه بعد اومد گفت فعال شد. شما...
    همیشه سرویس جدید رو بعد از تمام شدن قبلی تاریخ میزدند.

حالا که اومدم میبینم سرویس قبلیم که چند روز و چند گیگ داشت رو غیر فعال کرده و سرویس جدید رو فعال کرده!!!
    طرف واقعاً مشکل داشت!

مرکز تماس - بخش فروش هر وقت تماس میگیری باید چند دقیقه پشت خط بمونی و اگر شانس نیاری با آدمی مثل این که توضیح دادم مواجه میشی.

پشتیبانی هم فقط به دنبال اشکالیابی سیستم شما هستند و همیشه دوست دارند برای مشکلشون دلیل بیارند و مشکل رو به سیستم خودتون نسبت بدن( حتی با دروغ). و اگر هم نتونستن مشکل رو به خودمون نسبت بدن میگن امروز کلاً شبکه مشکل داره تا چند ساعت دیگه درست میشه(دروغ! فقط به خاطر اینکه مکالمه رو تمام کنند).
    در کل پشتیبانی دردی رو دوا نمیکنه و فقط بدرد کسانی میخوره که پراک*سی اینترنت اکسپلورر در سیستمشون فعاله و فکر میکنند اینترنت قطع شده!
    والا من نمی دونم چی بگم ولی من تا الان اصلاً به پشتیبانی واسه مشکلات زنگ نزدم یعنی اصلاً مشکلی نداشته که زنگ بزنم ...
    ولی قبلاً که ADSL داشتم همه این بلاهایی رو که سره شما در آوردن سرمن در می آوردن و هر روز 2-3 بار زنگ میزدم ... و از وقتی وایمکس گرفتم دیگه اعصابم راحته....!

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

DNS مودم رو از کجا میشه عوض کرد ؟

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینترنت شما هم مشکل پیدا کرده؟

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

سرعت نصف شده ، پینگ هم پشت سر هم تایم آوت .

13. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان جمعه ها حتما باید مودم رو خاموش روشن کنیم تا از دانلود رایگان استفاده کنیم ؟
    نه دوست عزیز. در این مورد بارها صحبت شد و در آخر با تست خود بنده و دوستان دیگه معلوم شد نیازی به روشن خاموش کردن مودم نیست

15. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •