خب عزیزم شما فرض کن اصلا این سرویس محدوده کدوم شرکت سرویس 1 مگ رو با 11 گیگ ترافیک میده 27 تومن. من یکی از دوستام سرویس 512 ساتیا داره گفت سرعتم دورو بر 600 کیلو بایت هست حالا فرض کن 1 مگ دیگه جقده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب عزیزم شما فرض کن اصلا این سرویس محدوده کدوم شرکت سرویس 1 مگ رو با 11 گیگ ترافیک میده 27 تومن. من یکی از دوستام سرویس 512 ساتیا داره گفت سرعتم دورو بر 600 کیلو بایت هست حالا فرض کن 1 مگ دیگه جقده
برادر سرویس محدود مخابرات شبانه رایگان داره ، اون نامحدود ساتیا دیگه شبانه رایگان نداره، این رو هم در نظر بگیر که ساعت 3 شب هم دانلود کنی از اون 11 گیگ کم میشهمن میتونم با این سرویس 2 مگم الان ماهی حداقل 110 گیگ توی شبانه دانلود داشته باشم! اما شما میخوای یه 11 گیگ دانلود کنی، بعدشم که توربو تموم میشه میخوای با سرعت 16 کیلوبایت چیکار کنی؟
اون 110 گیگ فقط چیزیه که میتونم شبا دانلود کنم، 3 گیگ هم که برای مصارف وبگردی در طول روز داریم. سرعتم هم که فعلن خداروشکر بدک نیست اگه به فااااا نره
که میره مطمئنم
ولی همش ماهی 14 تومن
بشتابید
![]()
خوب خداروشکر سرویس من تغییری نکرده
256 هشت گیگ جشنواره با همون 130 تا دانلود میکنه
سرویس من عین شماست ولی گند زده شده بهش. شب ها اصلا سرعت دانلود نمیده بزور 20 کیلوبایت اونم اگه برسه.
واسه من ساعتی شده یه بار خوبه یه بار بد . مثلا ساعت یک تا دو خوبه اما بعدش خراب میشه .
برای من هم تقریبا به همین شکله الان بالای دو هفته است این مشکل رو دارم.
داخل تیکت پشتیبانی یه مشت دری وری که شایسته شخصیت محترمشون هست نوشتم تا مبادا بنده رو احمق فرض کنن.
ما ایرانی ها احترام بهمون نیومده .
اقایان من وقتی میرم ریز کارکردمو میبینم.میبینم حجمی که آپلود کردم دقیقا برابر حجمی که دانلود کردم به نظرتون کامپیوترم ویروسی شده اخه تو یک ماه 16 گیگ آپلود زده آپلود کردم
باید با برنامه ی du-meter نتورکتون رو آنالیز کنید برای یک مدت خاصی. فقط در این حین از vپی ان استفاده نکنید چون دقت برنامه رو کاهش میده. بعضی برنامه ها کلن آپلود زیاد انجام میدن، مثل آنتی ویروسها..
سلام
بچه ها کسی تعرفه 5 مگ مخابرات رو داره ? کسی گرفته؟سرعت دانلودش چه قدره؟
Last edited by M@SOUD64; 15-07-2014 at 23:51.
دوستان پی سی ورلدی به نظرم بیاید همه بچه های فعال صفحه ایننرنت استان مرکزی ایمیل بزنیم به شرکت مخابرات کل و درخواست کنیم دوباره سرویس های نامحدودش ارایه بشه اگر تعداد ایمیل بالا باشه برای سود خودشون هم شده شرکت مخابرات استان مرکزی رومجبور میکنن دوباره سرویس های نامحدود روارایه بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)