ولا دوستان پارس انلاين اين طور كه من شنيدم ميگن توي روز 140 كيلو بايت در ثانيه دانلود ميكنن و توي شب(دان رايگان) 35 و همين حدود دان دارن.
قانون را نبايد شكست - بايد خمش كرد
ولا دوستان پارس انلاين اين طور كه من شنيدم ميگن توي روز 140 كيلو بايت در ثانيه دانلود ميكنن و توي شب(دان رايگان) 35 و همين حدود دان دارن.
قانون را نبايد شكست - بايد خمش كرد
256 اگه باشه چقدر دانلود میده تو روز و شب؟
512 چطور؟؟
راستش اينو نميدونم - اخه تا حالا از پارس سرويس نگرفتم- اون 128 بالا رو هم كه گفتم از يكي از دوستان شنيده بودم كه از پارس 128 گرفته بود.
ولي يه چيزيو خوب ميدونم اونم اينه كه زياد فرقي با هم نميكنن اين سرويس ها
حالا شما صبور باشيد تا دوستاني كه اطلاع دارند از پارس جواب شما رو ميدن دوست من![]()
نه عزیز فقط 3-2 ساعت در روز اینطوریه...
شبا هم که واسه من سرعت از 25 kb بالاتر نمیره...
مثل اینکه 128 و 256 و 512 در طول شب هیچ فرقی نمیکنن ولی در طول روز نرمال سرعت 256 و 512 که من دارم به ترتیب 32 و 65 هستش...
از دوستان کسی میتونه توی منطقه کوی نفت ما رو راهنمایی کنه چون اکثرا میگن به این منطقه تحت پوشش ما نیست
هر چی می خوام از این دهات اهواز دل بکنم نمیدونم چی داره که نمیشه
شما از چه شركتي ميخواستيد dsl بگيريد ؟
از كدام شركت ها پرسيديد كه گفتند تحت پوشش نيست؟
درود
سرویس Eco 256 سرعت شبانه اش چنده ،در شب قطع میشه،و شما کدوم سرویس را پیشنهاد میکنید؟
ببخشد این همه سوال پرسیدم.ممنون
چند وقت پیش یکی از کوی نفت تو این تاپیک فکر کنم میگفت از بین شرکتها فقط شاتل برای اون منطقه سرویس میده.
با ایرسا نت (نمایندگی شاتل) یه تماس بگیر تا مطمئن بشی.
شماره تلفن:4440007
آدرس: 4شیر، برج امپراتور، طبقه سوم
ایمان جان از شاتل و پژوهشگران جنوب و پارس انلاین و رفاتک که پرسیدم میگفتن ما خدمات به اونجا نمی دیم
درسته.
خوب شما ميتونيد از طريق وايمكس اقدام كنيد - البته اگر واستون ميصرفه.
و يك مورد ديگه هم كه هست اينه كه عجيبه كه كوي نفت پوشش نداره - شما يه كاري بكن زنگ بزن 118 ببين اسم مركز مخابراتيتون چيه. بعد از اين كار زنگ بزن ايرسانت و بگو مركز مخابراتيه فلان را پوشش ميديد يا نه ؟ اين مهمه.
اگر جواب + بود كه شماره تلفنتو ميدي واست استعلام ميكنن و همه چي حل ميشه- اگرم - بود كه يعني واقعا پوشش نداره.
حالا شما اين كارا رو بكن ببين چي ميشه نتيجشو بگو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)