سلامفريمور گوشي من s523AJPIH3 هست وقتي ميرم توس اينترنت گوشي ريست ميشهبا برنامه PC STUDIO هم كه وصل ميشم گوشي رو نمي شناسه مشكه از چيه ؟الان گارنتيش تموم شده ببرم كامتل آپديشت ميكنه ؟هزينه هم دارهكلا خدمات كامتل چطوره؟
سلامفريمور گوشي من s523AJPIH3 هست وقتي ميرم توس اينترنت گوشي ريست ميشهبا برنامه PC STUDIO هم كه وصل ميشم گوشي رو نمي شناسه مشكه از چيه ؟الان گارنتيش تموم شده ببرم كامتل آپديشت ميكنه ؟هزينه هم دارهكلا خدمات كامتل چطوره؟
میگم نگفتین کیفیت دوربینش چطوره؟
نمونه عکس گرفته شده باهاشو ندارین؟
فلاش نداره و کیفیت عکسش متوسط هست توی نور کم بد هست و توی نور زیاد تقریبا مناسبه.
---------------
این استار ما دیروز ظهر فول شارژ شد اما الان فقط سه خونه شارژ داره.حدود 30 دقیقه مکالمه داشتم و 5 دقیقه هم آهنگ گوش دادم.10 تا هم اس ام اس دادم.
شما میگفتین که شارژش 4 روز میره که الان شارژش حتی از الجی سکرت هم کمتره.
-
سوال 2: قیمت باتری ارجینالش چنده؟
سوما الارم هم کار نمیکنه
Last edited by zimka_14162; 14-09-2010 at 21:10.
سلام
گوشی من کوربی پرو هستش ولی پلتفرمش مثل استاره
مشکلم اینه که نمی تونم توی برنامه های جاوا مثل دیکشنری فارسی به انگلیسی یا اپرا مینی یا .... فارسی بنویسم، شما این مشکل رو با استار ندارین؟؟ (البته قسمتایی که مربوط به خود گوشیه (مثل اس ام اس) می شه فارسی نوشت)
چه جوری درست می شه؟
در ضمن گوشی من مثل استار واسه نرم افزار محدودیت 1 مگ داره ولی با یه ترفند ساده الان دیکشنری 10 مگی نصب کردم:
1 - اول نرم افزار رو نصب کنید، (الان اگه اجراش کنید ارور میده)
2 - این کد رو بگیرید: #*7092463#*
3 - DB management رو انتخاب کنید
4 - update DB رو انتخاب کنید (دقت کنید create DB رو انتخاب نکنید)
5 - JAVA رو انتخاب کنید
6 - حالشو ببرید!!
تذکر: مسئولیت این کار با خودتونه
منظورم دانلود از توي خود گوشي بود.
مشکل از خود گوشيه چون من همون موقع با ان79 بدون هيچ مشکلي دانلود ميکردم.
دانلود با خود گوشی مشکلی نداره!!
من انواع فایلها رو با خود گوشی دانلود کردم و واقعا هیچ مشکلی نبوده که بهش بر بخورم.
حداکثر حجمی که با گوشی دانلود کردم 90 مگابایت بود و یک PDFبود. با خود گوشی هم بازش کردم!!!
مشکل اپرا رو شرکت قدرتمند اپرا حل کرده. شما وارد سایت اپرا بشین و به بخش اپرا برای گوشی. گوشی رو انتخاب کنین. آخرین ورژن فکر کنم 5.1 هست انتخاب کنید و زبان هم زبان های دیگر. و فارسی رو انتخاب کنید!!
من زحمت رو کم کردم صفحه ی مورد نظر رو میگذارم اینجا شما دانلود کن مشکلت حل میشه. فارسی رو کاملا ساپروت میکنه!!
یا لینک آدرس مستقیم فایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
موقع فلش این گوشی همه قسمت ها رو نوشت و آخر سری که رفت رو فاکتوری اف اس ، ارور داد و بعد که مجبور شدم گوشی رو در بیارم دیگه یالا نمیاد
چیکار میتونم بکنم؟؟ به دادم برسید...
پست 3243 رو نگاه بکنید.بدجوری مشکل دارم.بعد از 36 ساعت با استفاده ی 45 دقیقه مکالمه و 20 تا اس ام اس شارژش یک خونه مونده.درثانی آلارم هم کار نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)