سلام
من پارسال قلم چي مي رفتم.ولي كلا نمي تونستم باهاشون كنار بيام و خوب نمي خوندم و تاثيري رو درس خوندنم نداشت
امسال تصميم گرفتم كه ثبت نام نكنم.به نظرتون كار اشتباهيه؟
سلام
من پارسال قلم چي مي رفتم.ولي كلا نمي تونستم باهاشون كنار بيام و خوب نمي خوندم و تاثيري رو درس خوندنم نداشت
امسال تصميم گرفتم كه ثبت نام نكنم.به نظرتون كار اشتباهيه؟
منم مثل تو نتونستم خودم با قلمچی وفق بدم و به این نتیجه رسیدم که به درد نمیخوره (حداقل در باره ی من ) امسال رفتم گزینه 2 قلمچی واسه عده ای خوبه واسه عده ای بد ولی حتما یه ازمونی ثبت نام کن
2 تا اولیش تداخل داره( 20 فروردین و 17 اردیبهشت)
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا .......تو زبان فارسی هم خوندی ملت برای این آزمون هنوز اختصاصیا رو تموم نکردن...خرخون.....بچه ها ببینین کی گفتم سامان ایندفعه 7500 میاره..
بچه ها 1 توصیه:
آقا خیلی مواظب خودتون باشید مرض نشید سرما نخورید(حالا از هر نوعیش :خوکی ،مرغی ،خرسی، پلنگی،فیلی..)
مخصوصا برای اونایی که توی کوران درسن خیلی بده ،1هو ترمز درستون رو میکشه....من سرما خوردم(نترسین با اینترنت منتقل نمیشه)دهنم سرویس شده..از کار و زندگی افتادم.
![]()
البته دوستانه سه تا تکواژه : دوست + ان + ه
زری هم فکر کنم دو تاست: زر + ی
منم هفته پیش سرما خورده بودم در حد تیم ملی ! 3 روز افتاده بودم![]()
گزينه2 هنوزم ثبت نام مي كنه؟منم مثل تو نتونستم خودم با قلمچی وفق بدم و به این نتیجه رسیدم که به درد نمیخوره (حداقل در باره ی من ) امسال رفتم گزینه 2 قلمچی واسه عده ای خوبه واسه عده ای بد ولی حتما یه ازمونی ثبت نام کن
اگه پیش دانشگاهی هستی از ازمون 2 به بعد میتونی ثبت نام کنی اگه ام دبیرستانی هستی از همون ازمون اول میتونی هنوز ثبت نام کنی
به به مثل اینکه همه اینجا 12 ساعتو درس میخونن ........
می گم حالا کم کم زیادش کنید بهتر نیست؟؟؟ این طوری 3 4 ماهه دیگه از 24 ساعت میزنه بالاتر دیگه نمی تونید بیشترش کنید![]()
من یکی که 5 ساعت بزور میخونم 1 ساعت از این 5 ساعت رو هم به خودم فحش میدم اخه همه اینارو پارسال خونده بوووووودم![]()
آقا اذهان عمومی رو منحرف نکن!
هیچی نخوندم...
دوستانه 2 تاست.(صفحه 148 زبان فارسی 3)البته دوستانه سه تا تکواژه : دوست + ان + ه
زری هم فکر کنم دو تاست: زر + ی
زری هم مخفف زهراست دیگه!
مثل ابی.( ابی که مسلما 2 تا تکواژ نیست!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)