SONY EX500
SONY EX500
-اكثر مدل هاي c سامي و بعد تعدادي از مدل هاي ال جي
-خوب هر پنلي ممكن در دوران خودش بعنوان يك پنل عالي باشه و بي نظير و همينطور خيلي از پنل ها هم چنان بي رقيب يا بي نظير حتي بعد از گذر ايامي چند مثل سلاطيني از پايونيير
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
-خواهش ميكنم مباركتون باشه
-اميدوارم از پنلتون راضي باشين![]()
-توي اين رنج قيمت من c650 سامي رو بيشتر توصيه ميكنم نسبت به ex500 سوني :
-باز توليد رنگ مشكي بهتر
-امكانات بيشتر
-داشتن “Ultra Clear Panel” كه سطح مشكي پنل رو خيلي بهتر ميكنه
و..
ex500 :
c695:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی ازاعدادی که روی tvهاقیدمیشه تروموشن هست که معمولا بین 50تا200یا240هرتزمتغیره (البته غیراز3بعدی ها) یکی دیگرازاعدادزمان پاسخگوئی به تصویره که اون هم بین 2و4میلی ثانیه (بسته به نوع برند)فرق داره من تفاوت این 2عددروباهم متوجه نمیشم چون فکرمیکنم هر2یک چیزمیگن تفاون این دودرچیه؟
2-دومدل tvکه تروموشن هردو100هرتزه چرازمان پاسخگوئی به تصویردریکی 2.4میلی ثانیه ودیگری4میلی ثانیه است؟(دلیل تفاوت چیه)
سلام
من یه ال سی دی واسه فروشگاه میخام 32 اینچ باشه
یه برند خوب و قیمت مناسب پیشنهاد میدید ؟
ترجیحا" USB رو کاملا" ساپورت کنه
سلام بنده یک عدد تلویزیون sony LED 40EX710 که یک هفته بیشتر نیست کار کرده با گارانتی اصلی به قیمت استثنایی فروشنده هستم.
-در اين مورد قبلا صحبت شد عزيز در همين تاپيك و پست زير :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- زمان پاسخ دهي در واقع مدت زماني هست كه يك پيسكل از يك تعريف و مقدار به تعريف دگي هاي ميرسه وبر ميگرده به حالت اوليه G2G (grey-to-grey)كه معمولا بر اساس ميلي ثانيه (ms ) اندازه گيري ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-كه خوب توي پنل ها با موتور ها وچيپ هاي مختلف همينطور تكنولوژي هاي مختلف ميتونه متفاوت باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
-مقدار هزينتون چقدر هست عزيز ؟
دوستان کسی در مورد a37 شارپ نظری نداره میخوام بخرم
اگه میشه نظرتون رو بگید
دوستان نگفتید این پلاسمایه ال جی PK550 تیونر دیجیتال داره یا نه/؟
دیروز جمهوری بودم مدل 470اینچ lg 42 رو دیدم طرف رو صفحه اش ضربه می زد می گفت یه تلق محافظ داره ، کلی از محاسنش نسبت به سامسونگ گفت نظر شما درموردش چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)