کسی جواب مارو نداد؟
کسی جواب مارو نداد؟
سلام دوستان من چون دارم رو low بازی میکنم نظری در مورد گرافیک نمیدم ولی گرافیک واقعا زیباست.
من اول مشکلاتم رو تو بازی میگم و انتقادتم رو میکنم:
1- مشکل response time بسیار آزار میده من رو.چون واقعا باعث از دست دادن توپ میشه.
2-مشکلات داوری بسیار زیاده.نه از آوانتاژه درس خبری هست و نه از دادن کارتهای درست.
3-بازی پر از باگ های ریز و درشت.بیشتر مواقع رو کرنر ها دست و پای بازیکنان با هم قاطی میشه.
4- پنالتی بسیار افتظاحه!!چون از بقل نشون میده و من همینجوری قاطی میکردم و همه رو میزدم وسط البته 2-3 تا اینور اونو زدم که با فاصله ی زیادی به بیرون رفت.
5-وقتی ترکیبی رو سیو میزنی دفعه ی بعد که میخوای از سیو تیمت استفاده کنی اصلا تغیرات در ترکیب رو نشون نمیده و همون اولیه میمونه.
حالا خوبیهاش:
1- تور دروازه فوق العاده عالیست.
2-در درجه ی سخت بازی کامپیوتر در حد تیم ملی دریبل میزنه جوری که من هنوز نفهمیدم چه جوری بزنم.
3-بازی باید با پاسگاریهای پیدرپی پیش بره و دیگه کشکی یه نفر نمیره جلو.
4-شوت ها واقعا زیباست.
5-گزینه های زیادی برای تغییر ترکیب در بازی هست و این خیلی عالیه.
6-ایستادن بازیکنان پست ضربات آزاد بسیار زیباست.
بچه ها من اون تایم هنوز برام درست نشده خواشا یه دونه درست بزارید تا 10 دقیقه شه بازی کرد.
Last edited by vampyre; 18-09-2009 at 21:49.
فكر نميكنم بالا بزنه اما كيفيتش خيلي بهتر از قبليه...
((( سيستم من مشكل داره وگرنه گرافيكش خيلي بهتر از اينه ))))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه باگ ضايع ديگه...
از پشت 18 يه بغل پاي آروم زدم و واكنش دروازه بان و ميبينيد ديگه...!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي ايني كه ميگيد بازي سخته به نظرم اونجورا هم نيست من همش با Top Player باي ميكنم درسته كه بازيكناي حريف خيلي اكتيو هستن و همش جاگيري ميكنن و ميدون اما راحت ميشه فريبشون داد مثلا با همون تو سر توپ كه با R2 ميشه استفاده كرد ( البته من با كيبرد بازي ميكنم كه ميشه همون C )
Last edited by bbp; 18-09-2009 at 21:45.
من به شما میگم چیزایی رو که خودم فهمیدم:راستي چن دتا سوال هم از دوستاني كه دمو رو بازي كردند :
1- قبل از بازي تونل روكه بازيكنا ميان رو نشون ميده ؟
2-قيافه داور بازي همون قبلي هستش يا عوض شده ؟
3- شوت هاي چيپ مثل قبل يا تغيير كرده ؟(يادش بغير تو پرو 2006 چه چيپ هاي نازي گل ميكردم كه گند زدن به بازيبا تغيير اين نوع شوت )!!!
4- توره اي دروازه تغيير كرده از لحاظ شكل يا نه ؟
5- حس بازي 2009 به ما منتقل كه نميشه با بازي اين دمو ؟
1-بله.
2-بله.
3-باز هم مثل 2009 داغون.
4-به نظرم خیلی عالی کار شده.
5-اصلا بازی به کل فرق کرده.
علیرغم نقدی که از این بازی داشتم خودم هم بر این عقیده هستم که بازی در نهایت چیز جالبی از آب در خواهد اومد. می دونید دوستان این PES 2010 کلا تغییر کرده پس نکاتی درش دیده میشه که برامون غریب هست. چیزی که هست اینه که بازی بهبود پیدا کرده ولی این بهبود اونطور که می گفتن نیت حداقل توی دمو که به این نتیجه می رسیم. به همین دلیل نمره من به دمو کم هست در مورد گرافیک من عرض کردم که گرافیک در حالت کلی افزایش پیدا کرده من صحبتم سر دور نمای بازی هست که یه حالت کارتونی به خودش گرفته شاید این به خاطر پر رنگ شدن چمن هست. نمی دونم شایدم من این طوری احساس می کنم ولی پسر خالم که از شما تعصبی تر هست به PES حتی نخواست که براش رایت بزنم دمو رو وقتی دید حسابی نا امید شده بود از اون PES باز های دو آتیشه هست ولی اصلا با بازی حال نکرد البته من خوشم میاد چون رفته رفته آدم قلقش دستش میاد ولی کلا اون کنترلی که روی PES 2009 داریم رو اینجا نداریم به قدری شل بازی در میارن که بعضی وقتا رسما بازی از دستت خارج میشه. یه حالتی پیدا کرده که بازیکنان برای خودشون بازی می کنن یه مسئله ریز هم داره نمی دونم دقت کردید بهش یا نه روی هم رفته جاذبه توپ و بازیکن کم شده توی دمو که من از صبح بکوب دارم بازی می کنم دقیقا لمس کردم این مسئله رو توپ مدام از بازیکن فاصله می گیره به بهانه های مختلف. مثلا خیلی ناجور جدا میشه و بازیکن به کل اون رو از دست میده که دلیلش کاملا مشخصه Drible Speed بازیکنا وحشتناک کم شده واسه همینه که بازیکن در حین حمل توپ یا دریافت و کنترلش شدیدا از توپ عقب می مونه. به نظرم این یک عیب هست توی فوتبال حرفه ای بازیکنان بزرگ فوتبال با توپ کار هایی میکنن که انگار توپ به پاشون با یه نخ نا مرئی وصل هست. در حالی که اینجا کنترل باریکنا روی توپ در حد فوتبال آسیا هست. حتی وقتی توی سر توپ می زنی کلا مشنگ بازی در میارن حتی وقتی با کریم بنزیما که خیلی کنترل خوبی روی توپ داره البته کونامی این کار رو در نتیجه باز خورد هایی کرده که گزارش شده خیلیا با حرکت توی سر توپ زدن (مربع > ضربدر) مشکل داشتن واسه همین توی سر توپ زدن رو خیلی بی ارزش کرده طوری که وقتی این کار رو میکنی اکثرا توپ رو از دست میدی به جای دریبل. به هر حال من که بر این عقیده هستم PES 2009 گیم پلی بهتری داره نسبت به این دمو. نمی دونم چند نفر اینجا هستند که هم دمو رو بازی کردند و هم PES 2009 ورژن نهایی که تمامی پچ های گیم پلی رو نصب کرده باشن. ولی من و پسر خالم هر دومون گیم پلی PES 2009 رو نسبت به این دمو برتر دیدیم.
تقريبا ايضا...
منم به شما ميگم...
1- قبل از بازي تونل روكه بازيكنا ميان رو نشون ميده ؟ همينطوره
2-قيافه داور بازي همون قبلي هستش يا عوض شده ؟ همينطوره ( كه احتمالا تو ورژن اصلي بيشتر ميشه تعداد داوران )
3- شوت هاي چيپ مثل قبل يا تغيير كرده ؟(يادش بغير تو پرو 2006 چه چيپ هاي نازي گل ميكردم كه گند زدن به بازيبا تغيير اين نوع شوت )!!! متاسفانه همينطوره
4- توره اي دروازه تغيير كرده از لحاظ شكل يا نه ؟ خيلي بهتر از قبل شده كلا بازي تداعي كننده فوتبال واقع گرايانه هست...
5- حس بازي 2009 به ما منتقل كه نميشه با بازي اين دمو ؟ به هيچ وجه...كلي فرق داره اصلا قابل مقايسه نيستن!
تازه دوستان بازي فقط يك گيگابايت هست و خيلي چيزاي ديگه بايد به بازي اضافه بشه مخصوصا مستر ليگ كه حسابي سروصدا خواهد كرد....!
یه آقا یا خانوم(زیاد فوتبالی نیستن خانوما که)شیرازی dl نکرده منم ازش بگیرم؟
1 _ اره نشون میده
5_ کاملا بازی تغییر کرده
تو درجه اول بازی دیگه روون نیست ..بعضی حرکات مضحک هم انجام می شه یه جوری بازی به یکنواختی می افته..وقتی دو حالت رو با هم مقایسه می کنی میبینی که vsync که غیر فعال می شه گیم پلی بهتر می شه(روون تر و طبیعی تر اما پرش تصویر نمی ذاره(منظورمو دقیق نمی تونم برسونم ولی مثل دموها نمی شه)چه تاثیری میتونه داشته باشه میشه بیشتر توضیح بدین ؟
تصویر دو بعدی رو من موقع رپلای یکی اگل ها دیدم که مربوط به عکاسا می شدراستش من عکاسارو دو بعدی ندیدم یک تصویر میتونی ازشون بزاری ؟
من از همون 2009 بازی پر حوصله ای انجام می دادم چون با اسپانیا بازی می کردم کمتر به سانترها می رفتم و بیشتر پشت محوطه پاس کاری می کردم که یا فضا باز شه و یا این که شوت از راه دور..تو این سری هم که حسابی شوت از راه دورو ساختن..جرارد یه شوتایی می زنه که خودمم تعجب می کنم ولی باید اعتراف کنم پاس تو عمق دادن کار زیادی می خواد مخصوصا این که تو ضد حمله هم نباشیشما از چه طریقی به گل میرسی ؟
البته سانتر هم خوب شده علاوه بر این که تغییر یافته ولی اون روش سنتی که باید توپو ببری رو خط و از اونجا سانتر کنی رو مثل این که حذف کردن چون من با تو سر توپ زدن دو تا با سانتر گل زدم یکیش با تورس و اون یکی با ژاوی بود که رو هوا با پا زد و گلر بدون عکس العمل موند
خوب ممنون از شما كه ميشه گفت بدون تعصب نظر خودتون و گفتيد...
اما من با چند جمله آخر مخالفم...
آقا مگه آتاريه كه گيم پلي 2009 بهتر باشه اين بر همه واضح هست كه گيم پلي توي همين دمو فيزوري از 2009 بهتر هست چه برسه به خود بازي ((( البته نظر هر كسي محترمه و ما احترام ميزاريم به نظر ايشون )))
تو سر توپ هم اگر با همون r2 انجام بشه خيلي كارا ميشه كرد و دريبل زيبا زد امتحان كنيد...!
يادمه خيليا ميگفتن آي 2009 فلانه بيساره حالا شد ورژن خوب...!!!
از صحبتاي من خواهشا كسي دلگير نشه به هر حال اينم نظر منه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)