کارت کرافیکش از 540 ضعیفتر ؟
کارت کرافیکش از 540 ضعیفتر ؟
کسی نیست راجع به fn lock به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
+ورودی هوای n43sl کجاشه؟ ازین کول پد های نانو براش استفاده کنم خفه اش نمی کنه؟ زیر لب تاب رو مثه یه لحاف می پوشونه اما خنکه (برعکس آتروپات های دوران بچگی مون)
خواهشا fn ock رو هم به لطفی بکنید
من n43sl ندارم . ولی اگر سوالتو دوباره بپرسی شاید بتونم جواب بدم.
باسلام.
من هرچی گشتم تایپیکی در مورد لپ تاپ Asus A53sv پیدا نکردم، کسانی که با این لپ تاپ کار کردن، یه توضیحی در مورد کارکرد این دستگاه و همچنین میزان صدای داخلی دستگاه و دمای دستگاه یه اطلاعاتی در اختیار ما قرار بدن!!
من فقط موندم، یعنی هیچ کی این مدل لپ تاپ رو نداره؟؟!!!!!!!!؟!؟؟!!؟؟!!؟!
lمرسی این سوالی بود که من پرسیدم :
سلام
من n43sl دارم دوستان ، می خواستم ببینم راهی هست که عملکرد دکمه های f رو توی ویندوز با اون عملکرد دومشون ( تنظیم صدا و و.. ) جابجا کنم؟
مرسی
+ورودی هوای n43sl کجاشه؟ ازین کول پد های نانو براش استفاده کنم خفه اش نمی کنه؟ زیر لب تاب رو مثه یه لحاف می پوشونه اما خنکه (برعکس آتروپات های دوران بچگی مون)
در مورد سوال اول اینکه این امکان وجود داره ولی نه در هر مدلی. در لپتاپ های دل با ورود به قسمت bios این امکان وجود داره .شما یک نگاه به bios بکن ببین یه همچین چیزی میبینی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کول پدهای نانو خیلی جدیدن.ولی باعث خفگی نمیشن فقط یک مشکل دارن که هنگام تایپ کردن یکم ازیت میکنه.اگر استفاده کردی بیا نتیجه کارو بگو.
![]()
Last edited by ulsss; 25-05-2012 at 16:47.
مرسی دوست من فقط 3 تا سوال:
1- چجوری برم به bios؟؟!!
2-چه مشکلی موقع تایپ ایجاد می کنه؟
3- خنک کنندگی اش خوبه؟ واقعی و تاثیر گذاره؟
مرسی
1-یک سرچی بکن
2-مثل اینکه لپتاپ گذاشتی روی بالشت
3-من ندارم ولی میگن تا زمانی که خنک کنندگشو حفظ میکنه حدود 20 دقیقه خیلی خوب ولی باز باید بزاری سرد بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)