شايد خود بازي مشكل داره؟
از صحت بازي و فايلهاش مطمئن شويد
اگه امكان داره توي سيستم ديگه تست كنيد
خبرشو بده منتظرم
شايد خود بازي مشكل داره؟
از صحت بازي و فايلهاش مطمئن شويد
اگه امكان داره توي سيستم ديگه تست كنيد
خبرشو بده منتظرم
با سلام
من نسخه Microsoft Windows 7 Ultimate Retail(Final) x86 (32 bit) and x64 (64 bit) رو از تورنت دانلود و نصب کردم ...
همه چیه ویندوز عالی و به خوبی کار میکنه ...
اما تنها مشکلی که دارم اینه وقتی یک فایل ویدئویی رو با برنامه هایی مثل nero و jet audio و km player اجرا میکنم تصویر یه لکه هایی داخلش میاد و نمیزاره درست تصویر پخش بشه ... بعد هم هنگ میکنه سیستم سیستم واسه خودش ریست میشه و یک صفحه آّبی میاد سریع رد میشه و نمیشه نوشته هاش رو خواند ...
تمام درایورها هم از جمله مادربرد و کارت گرافیک و بایوس و ... هم آپدیت هستند ...
حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست
سلام
مشکلی که شما دارید یا سخت افزاری یا مربود به ویندوز هست که اگه مربوط به ویندوز باشه به سادگی حل میشه ولی اگه مربوط باشه به سخت افزار باید قطعات تو چک کنی
این مشکلی که شما دارید میتونه به چیز های دیگرم مربوط باشه که امیدوارم با این راهنمائیها حل بشه
۱.با پلیر ویندوز هم این مشکل وجود داره
۲.برنامههات با سون ساز گار هست
اون صفحه ابی که میگی اسمش هست ارورblue screen که اینمعکسش هست اگه خواستی اطلاعات بیشتری داشته باشی به این آدرس بروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان ویندوز رو وقتی هایپرنت میکنم ری استارت میشه!و بعد از لود شدن رزیومی ویندوز میزنه.
دلیل چی میتونه باشه؟
ممنون
سلام
شما از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید.؟
سلام ویندوز من جدیدا یه مشکا پیدا کرده بعضی از برنامه هارو که باز میکنم ارور زیر رو میده؟لطف کنین بگین چجوری حلش کنم ممنون میشم .
قبلش فقط درایور کارت --- مو شناختوندم بشهیچ برنامه ی خاصی نصب نکردم که اینجوری بشه
![]()
Last edited by rassool; 24-12-2009 at 01:51.
Kaspersky Internet Security 2010
کجا نصب میشیه یه کمکی کنید لطفا...اپدیت های ویندوز 7 بعد از نصب کجا قرار میگیره؟
هیچکس نمیدونه چشه؟ حوصله ویندوز عوض کردن ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)