تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 503 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هوس کردم دوباره این رو بازی کنم.الان که اجرا کردم نوشت 26 تا آپدیت داره.حالا باید چی کار کنم؟ چطور دستی آپدیت کنم؟
    دستی دیگه آپدیت نمیشه . باید بزاری خودش Auto آپدیت شه . راه دیگه ای نیست . آپدیت ها کلا نسبت به اون زمان که شما بازی می کردی عوض شده و دیگه با اون روش ها نمیشه آپ کرد.
    و مپ 2 هست من دیدم که Guild Reborn که 27 نفر بودن اونو کشتن که اول باید اونو بکشید بعد برید تو Port نزدیک Boss بعد دو تا دیگه هم مثل اینکه هست اگه اونا رو هم بکشید یه سلاح میده که برای لول 59 هست با 5 تا جای لپیس خیلی خفنه مشکل اینجاست که هفته ای یک بار هست ............
    فکر نکنم اون دو تای دیگه مثل همین باشن . سمت ما که جند تا دیگه mini Boss داره که یه حالت گارد کنارش هستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چه کلاسی برداشتی؟ مطمئنا بیلدت اشتباهه.به نظر من باید از اول شروع کنی.کلاسی رو که میخوای برداری رو بگو تا بچه ها بیلدش رو بهت بگن تا یه کاراکتر قوی داشته باشی.
    من Human و Fighter هستم . نه دوست ندارم از اول شروع کنم . الان سه تا دوست پیدا کردم همه تعطیل ! دیروز با هم رفتیم اون ته مپ یه جایی بود همه حرفه ای بودن و لول بالا ... کلی زامبی و ... هم بود که با هر ضربه 250 تا می برد .ضربات ما هم که اصلا اثر نمی کرد بهشون . خیلی حال داد ما فقط مشغول مردن بودیم !
    یه چیزایی ! هم پیدا کردم اونجا آوردم 10000 تا فروختمش .

>> سوال : چطوری می شه فهمید دوستی که اد کردیم و الان آنلاین هست کجای نقشه است ؟؟؟

>> سوال: نوع ضربات من خیلی یکنواخت هست ولی بقیه فایتر ها دیدم چندین نوع ضربه زدن بلدن .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هوس کردم دوباره این رو بازی کنم.الان که اجرا کردم نوشت 26 تا آپدیت داره.حالا باید چی کار کنم؟ چطور دستی آپدیت کنم؟
    دستی دیگه آپدیت نمیشه . باید بزاری خودش Auto آپدیت شه . راه دیگه ای نیست . آپدیت ها کلا نسبت به اون زمان که شما بازی می کردی عوض شده و دیگه با اون روش ها نمیشه آپ کرد.
    و مپ 2 هست من دیدم که Guild Reborn که 27 نفر بودن اونو کشتن که اول باید اونو بکشید بعد برید تو Port نزدیک Boss بعد دو تا دیگه هم مثل اینکه هست اگه اونا رو هم بکشید یه سلاح میده که برای لول 59 هست با 5 تا جای لپیس خیلی خفنه مشکل اینجاست که هفته ای یک بار هست ............
    فکر نکنم اون دو تای دیگه مثل همین باشن . سمت ما که جند تا دیگه mini Boss داره که یه حالت گارد کنارش هستن.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم عکسش برای هر دو طرف ........

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از کاظم چند روزیه خبری نیست !!؟
    احتمالا بستنش به تخت تا ترکش بدن ! (از بازی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

>> سوال: نوع ضربات من خیلی یکنواخت هست ولی بقیه فایتر ها دیدم چندین نوع ضربه زدن بلدن .
    اینو فهمیدم .

یه سوال دیگه ! مثلا یه سنگ که بدست می آریم قیمتش نوشته 100000 ولی بازرگان ها و ... 10000 بیشتر نمی خرنش . جای خاصی برای فروش باید برد یا ... ؟

فکر نمی کردم بازیهای آنلاین انقدر اعتیاد آور باشه ...

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا حالگیری شد که فکر کنم یه 500 مگی باید آپ کنم.

من Human و Fighter هستم . نه دوست ندارم از اول شروع کنم . الان سه تا دوست پیدا کردم همه تعطیل ! دیروز با هم رفتیم اون ته مپ یه جایی بود همه حرفه ای بودن و لول بالا ... کلی زامبی و ... هم بود که با هر ضربه 250 تا می برد .ضربات ما هم که اصلا اثر نمی کرد بهشون . خیلی حال داد ما فقط مشغول مردن بودیم !

>> سوال : چطوری می شه فهمید دوستی که اد کردیم و الان آنلاین هست کجای نقشه است ؟؟؟

بابا مگه لول چند هستی که میگی دوست ندارم از اول شروع کنم؟
    از لول 1 تا 10 رو 2 ساعته میشه رفت تازه من کندش رو گفتم.
    نوع ضربه زدن هم برای همه یکی هست هیچ تفاوتی نداره.شاید skill هاشون رو میگی.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان سه تا دوست پیدا کردم همه تعطیل ! دیروز با هم رفتیم اون ته مپ یه جایی بود همه حرفه ای بودن و لول بالا ... کلی زامبی و ... هم بود که با هر ضربه 250 تا می برد .ضربات ما هم که اصلا اثر نمی کرد بهشون . خیلی حال داد ما فقط مشغول مردن بودیم !
    تعطیل منظورت آفلاین هست دیگه ؟!
    رنگ اسم مب ها رو ببین سعی کن اگه تنها هستی فقط سبز ها و زرد ها رو بکشی.
    یه نکته دیگه : الان شما normal mode بازی می کنی و fighter نرمال مود واقعا ضعیفه و قابل مقایسه با ultimade mode نیست .
    در ضمن حدود 90% بازیکن های زیره لول 50 این بازی غیر حرفه ای هستن و بازی رو خوب بلد نیستن . لول معیاری برای حرفه ای بودن نیست . از اون طرف کلی لول پایین حرفه ای هم هست . !
    فعلا هر چی پیدا کردی بفروش . غیره اونچیزایی که خودت می تونی بپوشی و استفاده کنی تو لول های بالاتر.
    سوال : چطوری می شه فهمید دوستی که اد کردیم و الان آنلاین هست کجای نقشه است ؟؟؟
    دوستت رو نمی تونی بفهمی ! اگه منظورت اعضای تو Buddy list هست .
    فقط در صورت party گرفتن جای اون رو روی مپ می تونی ببینی.
    نوع ضربات من خیلی یکنواخت هست ولی بقیه فایتر ها دیدم چندین نوع ضربه زدن بلدن .
    اونا مدام دارن از skill های مختلف استفاده می کنن . از ضربه مهمولی کم پیش میاد کسی استفاده کنه.
    ای بابا حالگیری شد که فکر کنم یه 500 مگی باید آپ کنم.
    نسبت به اون زمان که شما بودی کلی آپدیت بخاطر اضافه شدن مزایده یا همون Auction به بازی اضافه شد و یکم هم که بخاطر map جدید هست . یه سری weapon های جدید +50 هم اضافه کردن . ولی مهمترین تغییر نسبت به آخرین باری که شما بازی می کردی چیزی نیست جز OverPrice . همه قیمت ها وحشتناک گرون شده ! قیمت ها رو دیدی شاخ در نیار !!

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

از کاظم چند روزیه خبری نیست !!؟
    احتمالا بستنش به تخت تا ترکش بدن ! (از بازی)
    من خفن درگیر کارای دانشگاه شدم.میان ترم ها هم شروع شده.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه ! مثلا یه سنگ که بدست می آریم قیمتش نوشته 100000 ولی بازرگان ها و ... 10000 بیشتر نمی خرنش . جای خاصی برای فروش باید برد یا ... ؟
    کلا همه چیز رو 1/10 قیمت می خرن ! جای خاصی لازم نیست ببری .
    فکر نمی کردم بازیهای آنلاین انقدر اعتیاد آور باشه
    تو که تازه شروع کردی! ما چی باید بگیم پس .
    من خودم دیگه کلا همه بازی های آفلاین رو بوسیدم گذاشتم کنار بعد اینکه آنلاین رو شروع کردم ! یه تار مو بازی آنلاین خوب رو سرور اصلی به 100 تا GOW , crysis میارزه . (به نظر من )
    من خفن درگیر کارای دانشگاه شدم.میان ترم ها هم شروع شده.
    امیدوارم موفق باشی !
    من خودمم بد جوری دوران دانشگاه شب امتحانی بودم ! درکت می کنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •