شما با اکتیو کد هایی هم که موجود هست میتونید فعال کنید ولی key تو این چند صفحه آخر بگردید پیدا میشه .
موفق باشید
شما با اکتیو کد هایی هم که موجود هست میتونید فعال کنید ولی key تو این چند صفحه آخر بگردید پیدا میشه .
موفق باشید
کاسپر چرا اینقدر دیر آپدیت میشه؟کاریش نمیشه کرد که سرعت آپدیتش سریعتر بشه؟
منم همین مشکل را دارم.
چرا سرورهای اپدیت کاسپرسکی اینقدر ضعیف عمل می کنند که وقتی یه فایل معمولی را با 64KB دانلود می کنم، آپدیت نرم افزار کاسپرسکی حدود 20KB است؟
کسپر آپدیت هاشو مثل بقیه آنتی ویروس ها فشرده نمی کنه و تو یه فایل نمیزاره
اگه دقت کنید فایل های با حجم کم و تعداد بالا هستن که همین سرعتو پایین میاره
مجموعه ی 258 کی جدید برای ورژن های 9 و 11
آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی
دوستان هیچ کدوم تو بلک لیست نیستند
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jax2; 26-10-2010 at 12:42.
خب من آخری رو استفاده کردم...key به تعداد کافی هست به همه میرسه مال همدیگهرو استفاده نکنین![]()
سلام.نوکرتم شاید این کی اخری که شما داری استفاده میکنی شاید الان چه تو ایران و اون طرف مرزها هم دارن ازش استفاده میکنن.پس هرکسی یک کی نمیتونه داشته باشه مگر الان چندتا کی ریخته توسایت ها که هرکس یکیش را برداره.پس اگر اینطوری بود که کسپر الان درش تخته شده بود.از الان اگر کی پیداکردی که توبلاک لیست نبود از من میشنوی یک دور تسبیح صلوات بفرست ونذر کن که این کی لااقل یک 24ساعت به من کاربده وبلاک لیست نشه.چاکرومخلص the rock.امیر
سلام
من کسپر 2010 رو از همون ابتدا به صورت اورژینال نصب کردم و کی رو از همون اول بهش دادم واسه 100 روز اکتیو بود ولی نمیدونم چرا بلوکه شده..الان می خوام یه کلید دیگه بهش بدم اما شنیدم فقط در صورتی که به صورت تریال نصب شه می شه این کارو کرد... میشه اینو تریال کرد یا باید دوباره نصبش کنم؟!
![]()
دوست من اگر اورجينال بود كه بلوك نميشد .پس فكر كردي تا 10 روز كي به شما كار ميده نه عزيزم.الان يك چند ت كي برات گير ميارم تا باهاش حال كني.وكي ها چون تقلبي هستند هر 3 روز يا 5روز يك بار در بلاك ليست قرار ميگيرند.چاكر شما
اين هم كي جديد بعد از بلاك ليست امروز.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)