تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 325 از 4751 اولاول ... 2252753153213223233243253263273283293353754258251325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 512 دارم و سرعت شبانه من چند وقتي بود كه خيلي اومده بود پايين. مثلا خيلي كه بالا ميرفت ميشد 1 كيلوبايت در ثانيه اون هم به زور!.

ديروز كشف كردم كه اين مشكل به خاطر Firewall آنتي ويروس Avira هست. Firewall و Webguard رو غير فعال كردم سرعت رفت روي 40 و 50. ولي قبل ها تا 70 و 75 ميرفت.

2. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام بچه ها.بالاخره قراردادو اوردن و پول گرفتن و منتظرم خطو رانژه کنن.چند تا سوال داشتم:
    1-خودشون میگن رانژه کردن 10 روزه ولی ممکن نیست کمتر بشه؟؟؟
    2-چه کارهایی انجام بدم که حداکثر سرعت رو داشته باشم؟بدون کوچکترین نویز.البته اسپلیتر هم خریدم
    3-قسمت پیگیری شاتل کد شناسه و رمز ورود میخواد که شناسه کاربری روی اون فرمهایی که پیک آورد دادن ولی روز ورود رو نمیدونم از کجا باید بفهمم!
    اره حداکثر 10 روز هست ممکنه زودتر رانژه بشه...که گوش به زنگ باش هر وقت لینک adsl مودم ثابت شد پیگیری کن
    البته برای رانژه شدن هم پیگیری کن تا زود انجام بشه....
    با دانلود منیجر دانلود کن( idm باشه بهتره) و تنظیمات قسمت ارتباط با شبکه و تعداد حداکثر ارتباط با سرور در هنگام دانلود دانلود منیجر در بیشترین مقدار باشه ....و استفاده از لینک مستقیم
    نویز هم که دیگه بستگی به خط و سیم کشی ساختمان و ...
    پسورد هم که شماره خط هست...

4. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من 512 دارم و سرعت شبانه من چند وقتي بود كه خيلي اومده بود پايين. مثلا خيلي كه بالا ميرفت ميشد 1 كيلوبايت در ثانيه اون هم به زور!.

ديروز كشف كردم كه اين مشكل به خاطر Firewall آنتي ويروس Avira هست. Firewall و Webguard رو غير فعال كردم سرعت رفت روي 40 و 50. ولي قبل ها تا 70 و 75 ميرفت.
    عجب..
    ا کیلو بایت در ثانیه
    من که Avira Premium Security Suite نصب می کردم مشکلی نداشتم...
    حالا دیدی مشکل از خود شما بوده ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

اکو 128. متوسط دانلودم بین 16 تا 18 هست. شبها نوسانش بیشتر میشه،هم میره پایین(8-9) هم میره بالا 22-23! ولی کلا سرعت روزانه و شبانه م زیاد فرقی نداره، حتی از شبانه هاش بیشتر راضیم! شما از دانلود منیجر استفاده میکنی؟ لینکات مستقیم (با اکانت پولی یا لیچ شده) هست یا free؟!
    بله از idm استفاده می کنم
    نمی دونم من فقط دانلود می کنم از همین جا هر چی آهنگ و کلیپ و این چیزاست اما فکر کنم free باشه بیشترش
    چه جوری idm رو تنظیم کنم که سرعتش حداکثر باشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

بله از idm استفاده می کنم
    نمی دونم من فقط دانلود می کنم از همین جا هر چی آهنگ و کلیپ و این چیزاست اما فکر کنم free باشه بیشترش
    چه جوری idm رو تنظیم کنم که سرعتش حداکثر باشه؟
    از چند تا سایت دیگه هم تست کن.اگه سایتش معروف و درست حسابی باشه که لینکش مستقیم هست

تنظیمات قسمت ارتباط با شبکه و تعداد حداکثر ارتباط با سرور در هنگام دانلود دانلود منیجر در بیشترین مقدار باشه
    downloads>>options>>connection<<connection type/speed=your service & default max=16 

8. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام بچه ها.همین الان از شاتل زنگ زدن و گفتن که چون مالک خط شما نیستی خط نمیدیم و باید کپی شناسنامه و تاییدیه و ... از صاحب خط داشته باشد که این امر غیر ممکنه!!!.نمیخوام از کوره در برم ولی (...)ها باید اینو از اول میگفتن که نه میرفتم 65 تومن پول مودم میدادم نه اشتراک Dialup رو کنسل میکردم.به نظر شما زنگ بزنم و باهاشون تند صحبت کنم مشکل حل میشه؟چی کار کنم؟کسی آشنایی چیزی نداره؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام بچه ها.همین الان از شاتل زنگ زدن و گفتن که چون مالک خط شما نیستی خط نمیدیم و باید کپی شناسنامه و تاییدیه و ... از صاحب خط داشته باشد که این امر غیر ممکنه!!!.نمیخوام از کوره در برم ولی (...)ها باید اینو از اول میگفتن که نه میرفتم 65 تومن پول مودم میدادم نه اشتراک dialup رو کنسل میکردم.به نظر شما زنگ بزنم و باهاشون تند صحبت کنم مشکل حل میشه؟چی کار کنم؟کسی آشنایی چیزی نداره؟
    شما مستاجر هستین؟!!!
    اگه مستاجرین یه کپی شناسنامه از کسی که منزل به اسم اون اجاره داده شده + کپی اجاره نامه باید داشته باشین!!!

در ضمن تند صحبت کردن ربطی نداره ینی اصلا ربطی به شاتل نداره مشکل از مخابراته

این مخابراته که باید رانژه کنه خط رو و تا وقتی که اون مدارک تکمیل نباشه مخابرات خط رو رانژه نمیکنه!!! شما هیچ جاره‌ای جز اون کاری که گفته شد ندارید!!

11. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

همچین چیزی رو مینویسه وقتی میرم تو سیستم :کاربر گرامی،وضعیت سرویس شما به مرحله آماده نصب نرسیده است و شما امکان استفاده از سرویس را ندارید
    اره حداکثر 10 روز هست ممکنه زودتر رانژه بشه...که گوش به زنگ باش هر وقت لینک adsl مودم ثابت شد پیگیری کن
    البته برای رانژه شدن هم پیگیری کن تا زود انجام بشه....
    چجوری پیگیری کنم ؟ زنگ بزنم بگم رانژه چی شد ؟راستی میگن خط قیبرنوری یا pcm باشه نمیدن . چند درصد احتمال داره اینطوری باشه ؟

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما مستاجر هستین؟!!!
    اگه مستاجرین یه کپی شناسنامه از کسی که منزل به اسم اون اجاره داده شده + کپی اجاره نامه باید داشته باشین!!!

در ضمن تند صحبت کردن ربطی نداره ینی اصلا ربطی به شاتل نداره مشکل از مخابراته

این مخابراته که باید رانژه کنه خط رو و تا وقتی که اون مدارک تکمیل نباشه مخابرات خط رو رانژه نمیکنه!!! شما هیچ جاره‌ای جز اون کاری که گفته شد ندارید!!
    فکر کنم مستاجر نیست که میگه پیدا کردن صاحب خط غیر ممکنه، احتمالا خط به نام صاحبخونه قبلیه که اونم معلوم نیست الان کجاست!
    Last edited by blackhero; 02-02-2009 at 16:36.

14. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

همچین چیزی رو مینویسه وقتی میرم تو سیستم :کاربر گرامی،وضعیت سرویس شما به مرحله آماده نصب نرسیده است و شما امکان استفاده از سرویس را ندارید چجوری پیگیری کنم ؟ زنگ بزنم بگم رانژه چی شد ؟راستی میگن خط قیبرنوری یا pcm باشه نمیدن . چند درصد احتمال داره اینطوری باشه ؟
    خوب هنوز خطتون رانژه نشده که این رو مینویسه. پیگیری هم تماس با شماره های شرکت که قرارداد بستید اونجا. البته نه اینکه هر روز زنگ بزنید کلافه بشن بگن بیا قرادادتو فسخ کن! pcm و فیبر نوری هم احتمالش کمه،ولی غیر قابل پیش بینی!

16. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •