راستش خودم هم تعجب کردم ! (راجع به امنیا اچ دی)
ولی خاب تو سایت بود دیگه ! دست من نیست : ))
چقدر طرفدار داره این آی8910 که تستش کردن![]()
راستش خودم هم تعجب کردم ! (راجع به امنیا اچ دی)
ولی خاب تو سایت بود دیگه ! دست من نیست : ))
چقدر طرفدار داره این آی8910 که تستش کردن![]()
َAudio From X3
حمید لینک صداهای X3 رو گذاشته بود ولی باید رجیستر میشد و از این صوبتا. این یکی بیتره. دارم دانلود میکنم. با این سرعت یه ساعتی طول میکشه دانلود شه :|کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تکذیب میشهحمید لینک صداهای X3 رو گذاشته بود
===
اینجور که اینجا گفته سونی اریکسون ریچل رو اوایل نوامبر یعنی تقریبا 25 روز دیگه معرفی رسمی میشه .
So-welcome announcement from Sony Ericsson will be in early November. It will be announcement of great smartphone which has harmonious codename Rachael. As you may know, Sony Ericsson Rachael is Aindroid-based device which has 4.0″ WVGA touchscreen. The device has chipset Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1 GHz. And, of course, Rachael has a 8.1 megapixel camera with autofocus, 3.5 mm audio jack and standard micro-USB connector. Sony Ericsson Rachael will be available in two beautiful colours: Sensuous Black and Luster White.
===
مطلب بعدی اینه که سونی اریکسون لوگوی آبی رنگش رو در سری ایکسپریا به کار خواهد برد و اینطور که نوشته به زودی گوشیهایی رو از سری ایکسپریا خواهیم دید که بیشترشون به اندازه کافی قابل توجه هستند.
I would like to introduce you new colour of official Sony Ericsson logotype. It is blue. Solid blue. The new colour of a logo will be used together with XPERIA™ brand. I can’t keep as secret but hopefully very soon we will see new devices from XPERIA™ series and many of them interesting enough
به به.گوشی بعدی من ایز کامینگ.
ببینیم SE با آندوروئید چه میکنه.
آندروئید 8 مگاپیکسلی !
به به !
AU KDDI Winter Line-up… KDDI’s First BRAVIA Phone, the U1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHere's KDDI’s first Bravia phone, the U1. Featuring a 3” WVGA panel based on Sony Bravia Technology as well as Sony Blu-ray forwarding technology (you can enjoy Blu-ray on your phone by syncing it to a Blu-ray player), it is supports microSDHC cards up to 16GB, is waterproof (IPX5/IPX7) and has a 5.14Mpix camera module with AF, Bluetooth, Wi-Fi Win, EF radio, GPS, Felica, 1Seg TV…کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره براویای سونی به سونی اریکسون هم رسید. ولی متاسفانه این بار هم فقط برای ژاپن!!
مشخصات:
- صفحه 3 اینچی WVGA با قابلیت های براویا (مثلا میشه فیلم بلوری رو از طریق بلوری پلیر روی گوشی دید!!)
- ساپورت کارت های microSDHC قابل ارتقا تا 16 گیگ
- ضد آب!!
- دوربین 5 مگاپیکسل با اتوفوکوس
و بلوتوث ، رادیو و GPS و ...
عکس های این گوشی زیبا و باریک!!
اینم برای باجنبه ها
چه پایه نازی داره. همرنگ گوشی هم هست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فري عكسا تحريم شده!نمياد!
راستي براويا كه قبلن هم براي سوني اريكسون تو ژاپن اومده بود!
عکس ها از خود سایت هم نمیاد؟
براویا داشت؟ من حواسم نبود . پیریه دیگه
ولی این خیلی باحاله... با بلوری پلیر سینک میشه ...
فري جون اين گوشه اي از قدرت سوني اريكسونه! واي به روزي كه اين همه تكنولوژي وارد بازار جهاني بشه! بچه هاي همسايه بيكار ميشن :ديولی این خیلی باحاله... با بلوری پلیر سینک میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)