تا جایی که میدونم چند تا شرکت بیشتر منطقه شما رو ساپورت نمیکنند
شما به چه شرکتهایی زنگ زدید؟
سپنتا هم میدونم اونجا سرویس میده
به سپنتا زنگ زدید؟
تا جایی که میدونم چند تا شرکت بیشتر منطقه شما رو ساپورت نمیکنند
شما به چه شرکتهایی زنگ زدید؟
سپنتا هم میدونم اونجا سرویس میده
به سپنتا زنگ زدید؟
من از مفتح خبر ندارم ولی سرعت دانلود برای 128 پارس آنلاین ثابت 30 کیلوبایت هست الان یعنی ساعتی 108 مگ اگه مال شما هم همین سرعته که دیگه جای بحث نداره چون 256 شاتل 32 هست ولی چند منطقه شلوغ هست که سرعت افتضاحه و از 15 بیشتر نمیشه منتها قبلا سرعت با نوسان حدود 40 بود که دیگه الان نیست بنظر من اگه دانلود زیاد میکنی برو از شاتل بگیر که تایم مجانی داره ولی من بعد از نزدیک 2 سال تازه فهمیدم که پارس آنلاین جون میده برا تورنت.
سلام دوستان
مي خواستم ببينم نظرتون درباره شركت عصر تالكام چيه . قيمت هاش كه خيلي مناسبه و خودشم از 11 شركت اصلي ارايه دهنده هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خطاب به دوستی که گفتند برای پیش شماره 2208 به کدام شرکت ها زنگ زدی:
به خیلی شرکت ها زنگ زدم. سپنتا، شاتل، سحرارتباط، افروز و.... حتی به خود مخابرات هم زنگ زدم و یکی دو تا شماره داد اما اونها هم گفتند که نداریم. فقط یکیشون می گفت که اینترنت بی سیم میدیم ماهی 100 تومن!!! که به دردم نمی خورد. لطفاً اگر جایی را سراغ داشتید که مطمئن بودید داره فوراً به من خبر بدید و مژدگانی بگیرید
حالا یک سوال دیگر: از آنجا که اینترنت Adsl به ما داده نمی شود اگر بخواهم اینترنت ماهـ وار ه ای بگیرم چه نوعی بگیرم ارزانتر است؟
متشکرم
آقا کسی در باره ارائه دهنده های ای دی اس ال ایلام اطلاعی نداره؟؟؟
اگه کسی داره کدومش بهتره؟؟؟
اقا کسی توی مرکز مخابراتی مالک اشتر با پیش شماره 6688 اینترنت داره؟
کدوم شرکت اینترنت دارید ازش؟
راضی هستید از شرکتتون؟
عزیز منطقه شما از اون منطقه هایی هست که هر شرکتی ساپورت نمیکنه
همونطور که خودت اسم بردی همین چند شرکت هستند
اگر سپنتا رو نام بردم به خاطر این بود که تقریبا" چند ماه پیش تو منطقه شما شروع به سرویس دهی کرده گفتم شاید پورت خالی داشته باشه هنوز
در مورد اینترنت ماهواره ای هم یک کلام میگم بیخیالش باش
اینترنت وایرلس یا وایمکس بگیری خیلی مقرون به صرفه هست تا اینترنت ماهواره ای![]()
سلام بر شهرادی های عزیز.
میشه یکی تون که تا صبح بیداره، از ساعت 3 و خورده ای تا قبل از 7 صبح با این یوزر و پسورد سعی کنه کانکت بشه:
username: guest
password: ngsnet
این مال صبانت ه. می خوام ببینم که آیا این زیر مجموعه ی اون هست یا نه!
کسی جواب درست نمیده.
اگر بده که خوبه.
سرعتش رو هم بگید (اگر کانکت شد). باید 512 باشه.
كسي نيست يك كمكي به من بكنه
اقا کدوم شرکت از نظر -------- درست هستش؟؟؟؟ الان آسیاتک امروز این سایت رو که دامینش داخلی هستش رو ----- کرده در صورتی که از طرف مخابرات باز هستش. ماهی 30 هزار پول اینترنت میدم دو تا سایت موزیک هم میریم ----- میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)