بازی تو هوای بارونی خیلی قشنگه راستی توجه کردید صدای آسمون میاد.
بازی تو هوای بارونی خیلی قشنگه راستی توجه کردید صدای آسمون میاد.
دوستان هیچ راهی نداره که اسامی بازیکن های کلاسیک درست بشه
همه جور پچی نصب کردم ولی اسامی درست نشد
کسی تونسته تو نسخه 2008 اسامی بازیکن های قدیمی را درست کنه
میشه این آخری رو که میگی یه بار دیگه لینکشو بدی؟؟؟؟؟
سلام
من این فایل رو گرفتم روی vista هم اجرا کردم البته فقط 4 تا به هر قدرت اضافه کردم چون از حالت عادی خارج نشه فک کنم 4 یا 5 تا اضافه کنی بهتر از اینه که مثل تنظیمات اولیه باشه.
داشتم میگفتم برای من کار میکنه چون که دوستان مشکل دارن من خودم دوباره اپلود کردم من با این که مشکل ندارم شما هم از این استفاده کنید شاید درست بشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خواستم بدونم توی becom legend الان توی فصل دوم هستم منچستر سیتی ایران رفته جام جهانی الان تا کی فرصت دارم که خوب بازی کنم تا به تیم ملی برسم یعنی منظورم اینه که بازی های ملی در جام جهانی 2010 در کجای فصل 2009-2010 شروع میشه .من الان توی 4بازی 5 گل ویه پاس گل در فصل دوم دادم ایا امیدی هست دعوت بشم؟
من از اين برنامه استفاده ميكنم
اول برنامه رو اجرا كنيد بعد بازي بعد f1 بزن بعد توبازي برين قسمت become a legend/player setting.../ Strengthen بعد عدد ارو بزن num luck روشن باشه.
تو چندتا از برتری PES 6 نسبت به PES 2009 بگو من هم قانع میشم که PES 6 خیلی بهتر هست!!!!
بعد این هم بگو
کجای بازی دقیقا شبیه فیفا شده؟؟؟؟؟
در ضمن گرافيكم 256 است .خيلي هم بدك نيست
عزیز من دیگه تو گرافیک نمیان بگن ماله من 256 چون حافظه مهم نیست ،قدرت کارت مهمه و اینکه آن بورد نباشه حالا یه کارت 8400gs اگه 5گبگم باشه حافظش ، بازم به ddr3 8600 256 نمیرسه اینو گفتم تا اطلا عاتت بره بالا در ضمن 2009 یه شاهکاره![]()
شبیه فیفا شده![]()
...
با این مقایسه فیفا کلی حال میکنه ....
خیلی با حال شده ولی بازم باگایی داره ولی مثل 2008 وحشتناک نیست خوب اونم چون خیلی توپ شده مهم نیست کونامیه دیگه هر دفعه یه ذره باگم چاشنیه کارشه...
ولی به نظرم کلا بازی خیل واقعی شده فقط ....
اگه انیمیشناش موشن کپچر بود دیگه خییییلیییی توپ میشد ...ببینیم این کنامی کی با این مقوله ی موشن کپچر آشتی میکنه در واقع کی این رویای منو به حقیقت میپیوندونه...
راستی یه چیزی بگم کف کردم خودم ...
چند روز پیش بازی رو که بره خودم نصب کردم رفیقم گیر وحشتناک داد که بده منم نصب کنم گفتم الکی وقت طلف نکن سیستمت نمیکشه خلاصه گرفت نصب کرد با سیستمه گرافیک 128 جیفورس 5200 رم 256
cpu 2 GHz رو مدیوم بازی کردالبته رزولوشنشو آورد پایین با کمی افت فریم را حت بازی میکنه ولی دموها ش صحنه آهستس ولی خود باز راحت اجرا میشه...
ممنو از آپلود
من اينم گرفتم
ولي بازم هم همون ارور را داد
الان ميرم تو ويستا نصب كنم بازي را
شايد حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)