تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 325 از 923 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375425825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1- یعنی کتاب تنها نیست دیگه درسته؟

2- بصورت خودخوان هم میشه خوند یا نیاز به راهنمایی و مسایلی از این دست داره؟
    1. یه نسخه قعطی وجود نداره.. اما برای تقویت درک مطلب، برای reading ات رو تقویت کنی، و برای تقویت reading هم یکی از بهترین روش ها اینه که : reading داشته باشی و مطالعه زیاد بکنی... قبلاً هم راجع به این بحث شده. (کافیه توی بخش سرچ این تاپیک واژه reading رو چک کنی؛ من این کار رو کردم، فقط توی پست هایی که خودم نوشته بودم چک کردم شاید 10 مورد به این قضیه پرداخته بودم! -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --) ...

2. درباره خودآموزی که زیاد صحبت شده، مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین. (صفحه 2 و 3)

2. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه لطف کنید و تفاوت این کلمات رو بهم بگید البته اگه با مثال باشه یه دنیا ممنونتون میشم.

nobody , anybody
    anyone , someone
    a , one مثلا" a book , one book
    home , house
    nothing ,anything , something
    in , inside , into

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض

1. یه نسخه قعطی وجود نداره.. اما برای تقویت درک مطلب، برای reading ات رو تقویت کنی، و برای تقویت reading هم یکی از بهترین روش ها اینه که : reading داشته باشی و مطالعه زیاد بکنی... قبلاً هم راجع به این بحث شده. (کافیه توی بخش سرچ این تاپیک واژه reading رو چک کنی؛ من این کار رو کردم، فقط توی پست هایی که خودم نوشته بودم چک کردم شاید 10 مورد به این قضیه پرداخته بودم! -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --) ...

2. درباره خودآموزی که زیاد صحبت شده، مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین. (صفحه 2 و 3)
    تاپیک هایی رو که گفته بودید مطالعه کردم ، نقطه اشتراک مباحث مطرح شده در تاپیک ها بحث روش یاد گیری هست که کلیدی ترین نکته در زبان

آموزیه ، اما موردی که تو تاپیک ها بحش نرسیدم این بود که من برای اینکه درک مطلبم رو از طریق افزایش مهارت ریدینگ تقویت کنم

دقیقا باید از کجا شروع کنم مثلا باید برم اول یه خورده گرامر کار کنم یا نه برم یه چیز دیگه رو بخونم . و در نهایت اینکه برای شروع از چه کتابی

استفاده کنم ( امیدوارم که مطلب رو خوب رسونده باشم) ...
    Last edited by wahid2003vj; 30-03-2010 at 21:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض من تو گرامر ضعیفم

با سلام به تمامی دوستان

دوستان من توی گرامر خیلی ضعیفم و می خوام گرامرم رو قوی کنم هم برای کنکور کارشناسی هم توی
    دانشگاه خودمون چه طوری میتونم سطح گرامرم رو بالا ببرم البته بگم که رشتمم کامپیوتر هستش

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان

دوستان من توی گرامر خیلی ضعیفم و می خوام گرامرم رو قوی کنم هم برای کنکور کارشناسی هم توی
    دانشگاه خودمون چه طوری میتونم سطح گرامرم رو بالا ببرم البته بگم که رشتمم کامپیوتر هستش

ممنون
    من در این مورد نظرم رو قبلاً هم گفته ام... گرامر بهتره طی فرایند زبان آموزی یاد گرفته بشه... یعنی مستقیماً و خشک و خالی سمت اش نریم که مثلاً یه کتاب گرامر بخریم و مرتباً روش کار کنیم... بلکه بهتره بصورت غیرمستقیم سمت اش بریم: اون بخش از گرامر که لازم و مهمه، تسلط به ساختار جمله و الگوهای مرسومه .. اینا هم به نظر من، با افزایش تجربه زبان آموز خودبخود حاصل میشه و من به شخصه ندیده ام که یه نفر مثلاً زبانش متوسط باشه، اما گرامرش ضعیف باشه! ..

منظورم اینه که یه نفر که گرامر ضعیفه، یعنی یه جمله ساده رو نمیتونه بسازه؟ .. اگه قواعد گرامری رو از حفظ نیست که اون مهم نیست! ..

7. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میشه لطف کنید و تفاوت این کلمات رو بهم بگید البته اگه با مثال باشه یه دنیا ممنونتون میشم.

nobody , anybody
    anyone , someone
    a , one مثلا" a book , one book
    home , house
    in , inside , into

nobody , anybody: هرکس/کسی -- هیچکس ... تفاوتشون واضحه فکر کنم ... اصلاً نقطه مقابل هم هستند و بعید می دونم کسی اینا رو در موقعیت اشتباه بجای هم استفاده کنه؛ درسته؟

//

anyone , someone: کسی - هرکس/کسی --- فرق خاصی ندارن؛ anyone رسمی تره قدری.

//

home/house تا حالا بارها مطرح شده.. مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

//

a-one : در کاربرد، دلالت های معنایی شون متفاوته ... a book یعنی یه کتاب و تاکیدمون روی اینه که "هر کتابی" ، "یه کتابی" ... یعنی نامشخص و نامعلوم بودن کتاب مدنظره ... "one book" یعنی یک کتاب، و نه دوتا یا سه تا کتاب ... یعنی تاکیدمون روی تعداد هستش.

بنابراین شاید بشه گفت اینا هم بجای هم استفاده میشن، اما طبیعیه که استفاده از one در موقعیتی که a مناسب تره، کمی ناشیانه تر به گوش میاد.

بقیه اش فردا یا با دوستان عزیز دیگه.

9. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تاپیک هایی رو که گفته بودید مطالعه کردم ، نقطه اشتراک مباحث مطرح شده در تاپیک ها بحث روش یاد گیری هست که کلیدی ترین نکته در زبان

آموزیه ، اما موردی که تو تاپیک ها بحش نرسیدم این بود که من برای اینکه درک مطلبم رو از طریق افزایش مهارت ریدینگ تقویت کنم

دقیقا باید از کجا شروع کنم مثلا باید برم اول یه خورده گرامر کار کنم یا نه برم یه چیز دیگه رو بخونم . و در نهایت اینکه برای شروع از چه کتابی

استفاده کنم ( امیدوارم که مطلب رو خوب رسونده باشم) ...
    فکر می کردم به این هم اشاره شده... جای خاصی برای شروع وجود نداره به نظر من... یه کاربر متوسط میتونه شروع کنه روی وب در هر مبحثی که علاقمند هست مطالعه کنه ... اصلاً شما بگو فوتبال، تا دلت بخواد در مورد هر تیمی و هر رخدادی محتوای انگلیسی وجود داره .. خوبی مطالعه براساس علاقه اینه که شما یه فاکتور مهم یعنی علاقه رو به همراه داری قطعاً --- در حالیکه یه متن آموزشی به احتمال بسیار زیاد در مورد موضوعی صحبت می کنه که مساله خوش اومدن/بد اومدن خیلی در موردش مطرح نیست؛ درسته؟

11. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

با اجازه seymour عزیز ؟

nobody , anybody
    anybody در جملات مثبت و سوالی استفاده میشه مثلا : did you see anybody? یا i don't see anybody

nobody در جملات مثبت ولی مفهوم جمله رو منفی میکنه: مثلا : nobody came last night

anyone , someone

someone در جمله مثبت بکار میره : مثلا : there is someone here
    anyone همون anybody است.

nothing در جمله مثبت و مفهوم منفی میده : مثلا : nothing happend last night
    anything در جمله منفی و سوالی: مثلا : did you buy anything?
    something در جمله مثبت : مثلا : i wanna buy something

[

13. 5 کاربر از sina1415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من در این مورد نظرم رو قبلاً هم گفته ام... گرامر بهتره طی فرایند زبان آموزی یاد گرفته بشه... یعنی مستقیماً و خشک و خالی سمت اش نریم که مثلاً یه کتاب گرامر بخریم و مرتباً روش کار کنیم... بلکه بهتره بصورت غیرمستقیم سمت اش بریم: اون بخش از گرامر که لازم و مهمه، تسلط به ساختار جمله و الگوهای مرسومه .. اینا هم به نظر من، با افزایش تجربه زبان آموز خودبخود حاصل میشه و من به شخصه ندیده ام که یه نفر مثلاً زبانش متوسط باشه، اما گرامرش ضعیف باشه! ..

منظورم اینه که یه نفر که گرامر ضعیفه، یعنی یه جمله ساده رو نمیتونه بسازه؟ .. اگه قواعد گرامری رو از حفظ نیست که اون مهم نیست! ..

دوست عزیز من که نگفتم زبانم خوبه. گرامرم ضعیفه یا اینکه نخواستم برم کلاس تا زبان رو
    در حد استادی یاد بگیرم من فقط میخوام توی گرامر یک کم تقویت بشم همین

ممنون

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من لغت های کتاب 504 کلمه رو حفظ کردم خیلی بهم کمک کرد مخصوصا تو خوندن متن . الان فلش کارت 1100 کلمه رو گرفتم ولی لغت هاش زیاد کاربردی نیستن ! یعنی خیلی کم تو متن ها بهشون برمی خوری می خواستم کتاب خوب واسه لغت سراغ ندارین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •