اینترنت استان وضعش خوبه
شاید ترکانت مشکل پیدا کرده !! اگه کس دیگه ای مشکل داشت اینجا اینقد خلوت نمی بود
اینترنت استان وضعش خوبه
شاید ترکانت مشکل پیدا کرده !! اگه کس دیگه ای مشکل داشت اینجا اینقد خلوت نمی بود
عرض کنم خدمتت adsl مخابرات که من ازش استفاده می کنم درست 1 ماهه که وضع ناجوری داره اما همین وضعیت ثابت مونده شبها مثل قبل سرعت کم هست ولی روزها که قبلا از ساعت 8 صبح به بعد سرعت دانلود بالا می رفت الان دیگه چندان فرقی با شب نداره (جنوب استان و مرکز استان رو هم سایر دوستان گفتند چندان فرقی نکرده )در کل میشه گفت وضعیت اینترنت مرکز و جنوب استان از شمالش بهتره (ما تو تابستان هم که چک کردیم وضعیت اینطوری بود یعنی وضعیت نت جنوب از شمال استان بهتر بوده )
والله یه روز یا چند روزشو نمی دونم ولی به عقل ناقص من می رسه تازمانی که دیس بشی می تونی دانلود داشته باشی و تو قرارداد جدید پهنای باند منفی گذشته رو از جدید کم نمی کنه! باید ترافیکت تموم بشه تا این حالت پیش بیاد حالا شما یه تستی بکن ما رو هم خبر کن من تازه 20 گیگ گرفتم به این زودی ها ترافیک تموم نمی کنمیکی از دوستام می گفت که وقتی یه ماه به پایان اکانتم مونده بش بگم که اون یه ماه رو شبانه روزی دانلود کنم !! الان هم که عیده و نتونستم ازش بپرسم ، فک کنم همین روش باشه ، ولی من که معمولا شبا 2 یا 3 بار قطعی داشتم ( قبل عید )، یعنی فقط یه روز میتونم استفاده کنم ؟
اوضاع به شدت خرابه . کی میگه نیست ؟ یک ماهه نتونستم 2 دست کانتر بزنم . پینگ برای داخل زیر 200 نمیاد. سرعت دانلود هم که به شدت کم شده . از همه دوستامم پرسیدم . 512 قدیم 120 میداد الان 40. همین 128 خودم قدیم زیر 30 نمیومد الان بالای 22 نمیره
باشه ، حتما میگم
خودتون میدونین که پارس آنلاین چجوریاس ، از دیسی شدن تو ساعات رایگان شبانه میترسم![]()
دو تا از دوستام از مخابرات گرفتن میگن شبا سرعت میره بالاتر! و هیچ وقت از 50 پایین تر نماد (256). یکی دیگه هم از یه isp دیگه گرفته که یادم نیست وضع اون هم خوبه. سرعت من الان روزا دور و بر 8 و شبا هم زیر سه کیلوبایته. الان هیچ فایلیو بیشتر از 200 کیلوبایت نتونستم بگیرم هی قطع میشه (همه سرور ها). بهشونم که چند بار گفتم درستش نکردن. یه کم دیگه تحقیق میکنم اگه مطمئن شم فقط ترکانت مشکل داره میرم یه isp دیگه.
به نظر میرسه شرکت ترکانت روش خوبی واسه کلاه برداری پیدا کرده.
بلاخره همارا وصل شد
این هم تست پینگ
بچه ها همارا خیلی خیلی بهتر شده هم از نظر پینگ و هم از نظر اپلود ببینید
![]()
فکر کنم یه باگ خیلی تازه و باحال از همارا کشف کردم![]()
من خیلی کم دیس می شم هر 10 شب شاید 1 شبخودتون میدونین که پارس آنلاین چجوریاس ، از دیسی شدن تو ساعات رایگان شبانه میترسم
در ضمن به نظر من این که شب دیس بشی مهم نیست مهم اینه که 7 به بعد دیس نشی تا بتونی نهایت استفاده رو ببری
حسین جان مبارکه . مثل اینکه بهتر شده . راستی باگ چی کشف کردی شیطون؟![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)