تقریبا توی دل زیگورات بهترینه چون فقط روی دل متمرکز هست
اره مودم روش هست با این گارانتی
وسترو 1510 هایی که سیستم عامل داس دارن واسه پایین اومد قیمت نهایی هست تنها فرقش اینه که خودت باید vista رو........
تقریبا توی دل زیگورات بهترینه چون فقط روی دل متمرکز هست
اره مودم روش هست با این گارانتی
وسترو 1510 هایی که سیستم عامل داس دارن واسه پایین اومد قیمت نهایی هست تنها فرقش اینه که خودت باید vista رو........
Last edited by ravani_13; 17-08-2008 at 13:41.
1530 ها خیلی داغ میکنن.
1330 من هم داغ میکنه ولی خیلی کم - زیاد لپ تاپ تو برق نباشه بهتره وقتی فول شد یه نیم ساعت بعد بکشش از برق و تا به 10% رسید بزن به برق و نذار کامل شارز خالی شه چون این باتری ها لیتیومی هستن و.....
راستی این اثبات شده که برند دل از سایر برندها بیشتر داغ میکنه .
موفق...
ممنون ravani جان![]()
حرفت کاملا درست نیست چون زیگورات 1510 هایی هم داره که فقط تفاوتشون سیستم عامل هست و هردو گرافیک 8400 دارن و تازه اونهایی که هم 8400 نیستن سیستم عامل داس ندارن و vista home basic هستن .
موفق...
سلام
من یک لب تاب dell 1300 دارم یکی بهم پیشنهاد داده 500 ازم برش داره جاش dell 1310 بر دارم 850 تومن
مشخصات 1310:
CPU : 2.0 INTEL
RAM : 1G DDR2
H.D.D : 160 GB
VGA : INTEL 256
LCD : 13.3 WXGA
به نظرتون بگیرمش؟؟
دوست عزیز مودم 100% هست......هدفون و دستمال لعنتی 100% نیست
هیف که نمیخوام جو تاپیک رو سیاسی کنم وگرنه...![]()
میدونم من که تمام مدلهارو نگفتم فقط چندتاشو گفتم تا دوستان متوجه شن...Dell دقیقآ 5 تا کانفیگ داره که من 3 تاشو گفتم ....
دوست عزیز اینکه آفیس رو هم بزور بالا میاره..اول باید ببینی برای چه کاری میخوای این دستگاهی که گفتی برای برنامه نویسی خوبه..
برای برنامه نویسی خوبه چون قابل حمله و cpu هم فکر نکنم برات مشکلی داشته باشه(برنامه نویسی)...ولی برای کارای دیگه جالب نیست...![]()
با سلام. من میخوام یه لپ تاپ Hp 6680 بگیرم. (اگه بشه با باطری 12 سلولی و ویستا اولتیمیت). شما پیشنهاد میکنید از کجا و با چه قیمتی تهیه کنم؟
اگر از بازار داخلی میخواهید بگیرید :
1- نه باتری 12 سلولی باشه (فقط 6 سلولی هست )
2- نه ویندوز ویستا اولتیمیت به صورت پیشفرض
شما باید از ریسلر های آمریکا یا اروپا تهیه کنید یا از سایت کانفیگ کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)