تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 905 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375425825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید.
    پراید 111 یکسال کارکرده و زیاد هم کولر نکشیدیم. جند روز هست دکمه کولر میزنم چراغش سبز میشه اما با فن فرق نداره.
    من فکر نمیکنم گاز کولر تمام شده باشه.چون احساس میکنم وقتی کولر میزنم اصلا روشن نمیشه! و موتور قبلا وقتی کولر میزدم میرفت تو زور . الان فرق نداره. من حدسم این هست که اصلا روشن نمیشه! نمیدانم حدس میزنم.باید برم برق کار؟ خودم تست اولیه نمیتونم انجام بدم ببنم چیه جریان؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید.
    پراید 111 یکسال کارکرده و زیاد هم کولر نکشیدیم. جند روز هست دکمه کولر میزنم چراغش سبز میشه اما با فن فرق نداره.
    من فکر نمیکنم گاز کولر تمام شده باشه.چون احساس میکنم وقتی کولر میزنم اصلا روشن نمیشه! و موتور قبلا وقتی کولر میزدم میرفت تو زور . الان فرق نداره. من حدسم این هست که اصلا روشن نمیشه! نمیدانم حدس میزنم.باید برم برق کار؟ خودم تست اولیه نمیتونم انجام بدم ببنم چیه جریان؟
    در ابتدا از سالم بودن فيوز كولر در جعبه فيوز ، دكمه AC در داشبرد ، و اتصالات برق مطمئن شويد، اگر فيوز سوخته بود تعويض كنين و اگر دوباره سوخت بايد علت پيدا و رفع بشه.
    اگر فيوز سالم بود، اينبار رسيدن برق به كمپرسور بايد چك بشه ( محل اين فشنگي در تصوير مشخص شده ) معمولا از سوكت فشنگي فشار گاز در لوله پر فشار اين كار انجام ميشه و با اتصال دو سر فيشهاي سوكت به همديگه برق مستقيم به كلاچ كمپرسور كولر وصل شده و كمپرسور ميچرخه.
    اگر با انجام اين كار كمپرسور درگير شد و چرخيد، احتمالا گاز كولر كم شده و اگر گاز كافي باشه ،بايد خنك كنندگي كولر مشخص بشه، و اگر نشد يعني كه گاز خالي شده، البته اين روش بايد فقط براي حدود يك دقيقه انجام بشه كه اگر گاز كولر به دلايلي تخليه شده بود كمپرسور بيجهت كار نكنه.
    در نهايت اگر مشكل مشخص نشد به برقكار و كولر ساز خودرو مراجعه كنين.

3. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید.
    دوست گرامی همونطور که فرمودند به احتمال زیاد مشکل شما بعد از فیوز از گاز کولر هست که در اینصورت و بعد از تست خودتون به همون روش در صورتی که گاز کاملا خالی شده باشه به این نکته توجه کنید که در پراید این مساله معموله که در کنار رادیاتور و محل رطوبت گیر کولر در اثر دست انداز و ... شکستگی کوچکی پیش میاد که در این صورت توصیه می کنم که اول اگر گاز تا انتها خالی شده و کم نشده
    حتما به تعمیر کار بگید اول با هوا تست کنه که الکی گاز مصرف نکنید و بعد (اگه خواستید میتونید با uv هم تست کنید) و بعد از اون بهتره که رطوبت گیر رو عوض کنید و در صورتی که شکستگی در محل که گفتم وجود داشت ببرید با پرس و جوش سری رو عوض کنید تا هم قوی تر و مطمئن تر شه و خرجش هم کمتر باشه
    درضمن از کولر بیشتر استفاده کنید حتی در زمستان (به مصرفش میارزه) و تسمه رو هم چک کنید

5. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایرانی‌ها سالی چند بار به تعمیرگاه می‌روند؟

اقتصاد > صنعت - روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:

یک روز پس از آنکه ایساکو برای دفاع از مقام اولی خود در خدمات پس از فروش، به جمع خبرنگاران آمد، مدیر مهندسی و بازرسی خدمات شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد نیز میزبان رسانه‌ها شد تا از نحوه و روند ارزیابی خدمات پس از فروش خودروسازان بگوید. طی دو هفته گذشته بحث شدیدی بین ایساکو و سایپایدک به عنوان شرکت‌های خدمات پس از فروش ایران خودرو و سایپا در گرفته و هر یک از طرفین ادعا می‌کنند خودشان مقام اول را در خدمات کسب کرده اند. سایپایی‌ها با استناد به همایشی که خود برگزار کرده اند، این ادعا را دارند و ایران خودرویی‌ها نیز با توجه به اعلام آمار اخیر شرکت بازرسی، خود را مستحق عنوان اولی می‌دانند.
    شاید از پس همین ادعاها بود که مدیر مهندسی شرکت بازرسی نیز میزبان رسانه‌ها شد تا بگوید روند ارزیابی عملکرد شرکت‌های خدمات پس از فروش به چه شکل است.
    سعید تاجیک با اشاره به اینکه امتیاز شرکت‌های خدمات پس از فروش، براساس کیفیت خدمات، سرعت و هزینه خدمات و همچنین نتایج عملکرد تعیین شده است، گفت: 50 درصد امتیاز این شرکت‌ها براساس نتایج عملکرد تعیین می‌شود که این بخش موضوع رضایت‌مندی مشتریان را در بر می‌گیرد. همچنین کیفیت خدمات سهم 25 درصدی، سرعت خدمات سهم 20 درصدی و هزینه خدمات نیز سهم 5 درصدی را در امتیاز شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پس از فروش خودرو دارا هستند.
    تاجیک با بیان اینکه میزان مراجعه مشتریان به شبکه خدمات پس از فروش 66 درصد بیشتر از متوسط جهانی است، تاکید کرد: یکی از ایرادات اصلی در وضعیت ارائه خدمات توسط شرکت‌های خودروساز در ارزیابی سال 91، مشکل تامین قطعات یدکی و کمبود در این زمینه است. این امکان وجود دارد که جمع تامین قطعه توسط این شرکت‌ها در طول سال 91 به هدف تعیین شده رسیده باشد، ولی در واقع اجرای این طرح در برخی ماه‌ها با تاخیر همراه بوده است.
    وی در عین حال تاکید کرد که تعداد پذیرش خودروها در نمایندگی‌های مجاز شرکت‌های خودروساز در سال 90 معادل5.16 خودرو به ازای هر نمایندگی بود که این رقم در سال 91 به 15 خودرو در روز رسید. همچنین هر خودروی ایرانی سالانه 5.2 مرتبه به نمایندگی‌های مجاز شرکت‌های خودروساز مراجعه می‌کند که این رقم در دنیا 5.1 تا 75.1 مرتبه است. با توجه به این آمار شرکت بازرسی، اگر تعداد خودروهای حال حاضر در کشور را حدود 15 میلیون دستگاه بگیریم، ایرانی‌ها در مجموع سالی 37 میلیون و 500 هزار بار به نمایندگی‌ها و تعمیرگاه‌ها مراجعه می‌کنند.
    Last edited by camaro lt; 28-07-2013 at 07:03.

7. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست گرامی همونطور که فرمودند به احتمال زیاد مشکل شما بعد از فیوز از گاز کولر هست که در اینصورت و بعد از تست خودتون به همون روش در صورتی که گاز کاملا خالی شده باشه به این نکته توجه کنید که در پراید این مساله معموله که در کنار رادیاتور و محل رطوبت گیر کولر در اثر دست انداز و ... شکستگی کوچکی پیش میاد که در این صورت توصیه می کنم که اول اگر گاز تا انتها خالی شده و کم نشده
    حتما به تعمیر کار بگید اول با هوا تست کنه که الکی گاز مصرف نکنید و بعد (اگه خواستید میتونید با uv هم تست کنید) و بعد از اون بهتره که رطوبت گیر رو عوض کنید و در صورتی که شکستگی در محل که گفتم وجود داشت ببرید با پرس و جوش سری رو عوض کنید تا هم قوی تر و مطمئن تر شه و خرجش هم کمتر باشه
    درضمن از کولر بیشتر استفاده کنید حتی در زمستان (به مصرفش میارزه) و تسمه رو هم چک کنید
    سلام
    نه منظورم از مصرف کم کولر این هست که پارسال بعد از تابستان ماشین تحویل گرفتیم. این اولین تابستان هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در ابتدا از سالم بودن فيوز كولر در جعبه فيوز ، دكمه AC در داشبرد ، و اتصالات برق مطمئن شويد، اگر فيوز سوخته بود تعويض كنين و اگر دوباره سوخت بايد علت پيدا و رفع بشه.
    اگر فيوز سالم بود، اينبار رسيدن برق به كمپرسور بايد چك بشه ( محل اين فشنگي در تصوير مشخص شده ) معمولا از سوكت فشنگي فشار گاز در لوله پر فشار اين كار انجام ميشه و با اتصال دو سر فيشهاي سوكت به همديگه برق مستقيم به كلاچ كمپرسور كولر وصل شده و كمپرسور ميچرخه.
    اگر با انجام اين كار كمپرسور درگير شد و چرخيد، احتمالا گاز كولر كم شده و اگر گاز كافي باشه ،بايد خنك كنندگي كولر مشخص بشه، و اگر نشد يعني كه گاز خالي شده، البته اين روش بايد فقط براي حدود يك دقيقه انجام بشه كه اگر گاز كولر به دلايلي تخليه شده بود كمپرسور بيجهت كار نكنه.
    در نهايت اگر مشكل مشخص نشد به برقكار و كولر ساز خودرو مراجعه كنين.

سلام
    راستش تو دفترچه اصلا چیزی به عنوان فیوز کولر ندیدم و ننوشته بود!! پراید 111
    دیروز در حالت درجا دوباره چک کردم.ظاهرا من اشتباه کردم و کولر روشن میشه.اما دریغ از 1 ذره باد خنک.من فکر کنم گاز کولر به علت نشتی کلا خالی شده. باید تعمیرکار چه دستگاهی داشته باشه برای چک و رفع نشتی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دیروز در حالت درجا دوباره چک کردم.ظاهرا من اشتباه کردم و کولر روشن میشه.اما دریغ از 1 ذره باد خنک.من فکر کنم گاز کولر به علت نشتی کلا خالی شده. باید تعمیرکار چه دستگاهی داشته باشه برای چک و رفع نشتی؟
    شما بايد ببيني كمپرسور درگير ميشه يا نه؟
    اگر درگير نشد دو دليل داره، يا برق به مگنت كلاچ كمپرسور نميرسه، و يا گاز خالي شده، كه با آزمايش توضيح داده شده ميشه علت را فهميد.
    اگر گاز خالي شده باشه بايد به كولر ساز مراجعه كنين تا اون با وارد كردن هوا به داخل لوله ها و استفاده از كف محل نشتي را پيدا و رفع بكنه.
    دستگاه خاصي براي اين كار وجود نداره و صرفا استفاده از ابزارهاي معمول و البته مهارت تعميركار وسيله اصلي به حساب مياد.

11. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    توضیح پست قبلی منو بخونید عزیز
    فیوز هم یا نوشته ac و یا conditioner در هر حال ایراد معمول پراید در خالی کردن گاز از او رینگ و بعد از اون از همونه که گفتم
    با تست هوا و اگه نشتی کم باشه با تست مواد UV نشون میده که بیشتر کولر سازهای مجرب دارند از گارانتی گذشته؟؟؟؟
    ولی حتما رطوبت گیر رو که یه چیزی شبیه کپسول کوچکی در کنار رادیاتوره عوض کنید تا کار به تعویض شیر نرسه و درد سر درست نشه چون ممکنه یعد مدت کوتاهی بدون کم شدن گاز باد خنک تعطیل

13. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان امروز دوباره به یاد سیر تکامل تولید خودرو در ایران شدم که باز هم ... البته جای طولانی نویسی نیست ولی بازهم دلگیر شدیم...
    خیلی باحاله
    405 تبدیل به سمند میشه ( خوب باز پلتفرمه ای...)
    بعد از دو سال سمند lux می شه اونم فقط با یه صندلی برقی و درب صندوق برقی و چراغ عقب ( باز هم مثبته )
    یکسال می گذره به این نتیجه می رسند که امکاناتش زیادیه مردم لازم ندارند کامپیوترش پسرفت میکنه (سرعت دیجیتال- مقدار سوخت- دمای هوا- فاصله - سرعت متوسط و فلاشر دوحالته و ...)
    جلو پنجره ایش عوض میشه در عوض آنتن برقی چیه اگه سالم باشه که نمیشه شکستش اضافیه و حدف...
    بگذریم از سیستم فنی و کاتالیزور و از این حرفا
    راستی آینه و شیشه برقی و کامپیوتر هم زیادی بود و لازم نداشت
    اسم ماشین مهم بود که عوض شد
    ببخشید این حرفا و تکرارشون اینجا کار درستی نبود
    ولی منو به یاد اصل مشتری مداری ( مشتری پر رو میشه ) رو میخواستم به مقاله بالا اضافه کنم و درضمن بود و نبود قطعات یدکی درست ولی یه سری از قطعات فانتزی کم مصرف که ایرانی هم هستند دیگه چرا نیست
    (مثلا قطعات موتور و فنی میگیم هیچ ولی دریچه بخاری یا جا سیگاری که موقع تحویل روی ماشین نبوده دیگه چرا گیر نمیاد
    .

15. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

توضیح پست قبلی منو بخونید عزیز
    فیوز هم یا نوشته ac و یا conditioner در هر حال ایراد معمول پراید در خالی کردن گاز از او رینگ و بعد از اون از همونه که گفتم
    با تست هوا و اگه نشتی کم باشه با تست مواد UV نشون میده که بیشتر کولر سازهای مجرب دارند از گارانتی گذشته؟؟؟؟
    ولی حتما رطوبت گیر رو که یه چیزی شبیه کپسول کوچکی در کنار رادیاتوره عوض کنید تا کار به تعویض شیر نرسه و درد سر درست نشه چون ممکنه یعد مدت کوتاهی بدون کم شدن گاز باد خنک تعطیل
    سلام
    نه صفحه فیوز تو دفترچه رو پیدا کردم اما چیزی به عنوان فیوز کولر یا خنک کننده نیست. یک خنک کننده هست اونم زده خنک کننده موتور
    میشه بفرمائید 111 فیوز کولرش چه شماره و رنگی هست؟ برم چکش کنم تو دفترچه ندیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •