چطوری باید با این برنامه کار کرد و ان گیج را نصب کرد
چطوری باید با این برنامه کار کرد و ان گیج را نصب کرد
پويا جان با من هماهنگ كن و بعد تاپيك بزن عزيزم...اين مباحث بايد تو تاپيك آموزش بررسي بشند.
شاد باشي
Last edited by Legend; 11-05-2009 at 22:07.
بازی وان؟؟؟ آها منظورت با 9.3 دارهاست؟
9.2 دارها می تونن نصب کنن؟
راستی یونس این گوشی رو که تازه گرفتم کلا فرمتش کردم .آپدیتشم کردم. هک هم با موفقیت کردم ولی با ان گیجش مشکل دارم. الان که گوشی رو روشن کردم دیگه اصلا باز نمیشه چی کار کنم؟
بعد از هک هم خیلی کند میشه گوشی. روش هک دیگه ای هم هست؟
رو گوشي من اجرا نشد...همون وان رو ميگم...تا نصبش كردم ديگه بالا نيومد...البته N-Gage Fixes رو هنوز تست نكردم...كلاينت اصلي رو نصب كردم...
نسخه 1345 كلاينت رو نصب كن...الان كافي نتم...نميتونم زياد توضيح بدم....
شاد باشي
تو ورژن 31 که خودش 1345 میشه دوباره نصبش کنم؟ این جدیده رو تست کنم یا نه؟
ویرایش:تست می کنم و خبرشو میدم. 10 مگه دیگه.
ايني كه 2 تا پست قبليم گذاشتم تست كن...يه بازي كرك شده روش نصب كن ببين مشكلي نداره؟
اصلا نصب نشد.
قبل از هک و با ساین کردن ارور Unable to Install (ادامه دار) نتونستم بقیشو بخونم.
بعد از هک و نصب نسخه ساین نشده Update Error داد.
بچه ها این پچ به تازگی نوشته شده...رو کلاینت 1459 که میگفتید با نصب پچ بالا نمیاد تست کنید.
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من این کلاینت 1459 رو خیلی راحت ساین و نصب کردم و روش snake رو اجرا کردم (گوشیم 5320).این هم یه فیلم که از صفحه نمایش گوشی گرفتم (البته تو گوشی فول اسکرین اجرا شد ولی به صورت فول اسکرین ضبط نشد.):
از دوستان کسی می دونه تفاوت این ورژن با ورژن قبلی چیه؟ امکان داره بازی هایی که رو ورژن قبل به صورت trial اجرا می شد رو این به صورت full اجرا بشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم کلاینت..همینی که الان صفحه قبله؟ یا از سایت انگیج گرفتی؟
این پچ هم که تو پست قبلیم گذاشتم نصب کردی؟
بازی ها همچنان تریله...ربطی به کلاینت نداره...: دی
شاد باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)