فايل رو زده 428 مگ ايني كه دانلود كردم 427 مگ هست ولي 100% كامل شد با دانلود منيجر از طريق فابرفاكس حالا پسوند زيپ كردم اكسترات كردم فايل ها استخراج شد.
فايل رو زده 428 مگ ايني كه دانلود كردم 427 مگ هست ولي 100% كامل شد با دانلود منيجر از طريق فابرفاكس حالا پسوند زيپ كردم اكسترات كردم فايل ها استخراج شد.
شما از سمت چپ دانلود منيجر (قسمت Categories ) و سپس قسمت Queues ( صف بندي ) يا يك صف جديد بسازيد يا هم كه داخل همون Synchronization.
واسه اين كار بر روي فايلي دانلودي توي ليست دانلود منيجر راست كليك كرده و سپس اونو به صف دلخواه منتقل كنيد .
براي تنظيمات بيشتر هم ميتونيد روي صف مورد نظر دابل كليك كرده و گزينه هاي بيشتري شامل : شروع استارت - پايان تايم دانلود و..... و همچنين تعداد فايل هاي همزمان براي دانلود رو تنظيم كنيد .
بله .
به قسمت تنظيمات (Options ) رفته و سپس به سربرگ Dial up /VPN.
در اين قسمت شما ميتوانيد با وارد كردن يوزر و پسورد و انتخاب كانكشن مورد نظر اين امكان رو به IDM بدهيد كه در صورت قطع ارتباط در هنگام دانلود به صورت اتومات كانكت شود .
در قسمت Redial Options ميتوانيد تعداد سعي براي برقراري ارتباط رو نيز تنظيم كنيد .
منظور وصل به اینترنت نیست adsl دارم قطع وصل اتوماتیک هست ولی وقتی قطع میشه دانلودم قطع میشه میخوام شب بزارم رو دانلود برم بخوابم خودش ادامه بده من مجبور نباشم پاشم ببینم داره دان می کنه یا نه.
شما هم از روش صف بندی استفاده کن . ( با این کار دانلود منیجر رو ملزم به دانلود مجدد در صورت قطع ارتباط میکنید )
![]()
Synchronization queue چه تفاوتی با دیگر صف ها دارد؟!
این صف دانلود به این صورت عمل میکنه که تمام فایل هایی که دانلودشان تمام شده رو با فایل اصلی روی سرورشون چک می کنه و در صورت دیدن تغییر فایل رو آپدیت می کنه یعنی همون SYNC کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
دوستان من اخیرا با idm یه مشکلی دارم....
یه کاننکشن دستی vp*n ساختم...و idm رو تنظیم کردم هر وقت دانلود رو استارت میکنه قبلش به این کانکشن وصل بشه....
اما جدیدا از وقتی ویندوزم رو عوض کردم وقتی دانلود رو استارت میکنم به این کانکشن متصل نمیشه!!
3ورژن اخر رو تست کردم مشکلم حل نشد...مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام کسی میتونه اینجا کمکم کنه؟؟
این دو سه روزه چند تا فیلم با IDM دانلود کردم که همه اشون رو وضعیتشون نوشته تکمیل شد
ولی بعضی از فیلم ها هستند و باز میشند
ولی بعضی فیلم ها را وقتی روشون کلیک میکنیو میخواهی بازشون کنی میگه فایل ها جابجا شده
نه با IDM باز میشند نه روی سیستم وجود دارند تو کل کامپیوتر فایل ها را سرچ کردم ولی پیدا نشدند
مشکل از کجاست؟ چند ساله دانلود میکنم هیچوقت اینطوری نشده بود
یعنی فایل هام پاک شده؟؟ ریکاوری کنم برمیگرده؟؟
حجم فیلمها خیلی زیاد بود لطفا کمک کنیــد![]()
اینم بگم
چند روزه با فیلتر شکن Ultra کار میکنم
میتونه مربوط به اون باشه؟؟
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)