تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 1045 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375425825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا نرم افزاری هست که با اون بشه محتوای فایل های word توی کامپیوتر رو گشت ؟
    نرم افزارهاي زيادي هستند علاوه بر خود سرچ ويندوز كه قابليت گشتن در محتواي فايل هاي ورد و ... داره نرم افزارهايي مثل كوگل دسكتاپ و ... نيز همين كار ها رو انجام ميدن

2. این کاربر از reza41 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

با تشکر از آقاي wordist
    ))سلام شما از طريق گزينه Object در سربرگ Insert و انتخاب گزينه Microsoft Equation 3.0 فرمول نويسي كنيد و ببيند همين مشكل پيش مياد ؟؟؟ ))
    توي ورود 2007 تنها از يک راه مي توان فرمول نويسي کرد و آن هم از طريق object نيست . بلکه روي منوي insert کليک کرده و سپس equation را انتخاب مي کنيم.
    حقيقتش مشکل من اين است که يک تايپ 500 صفحه اي را که قرار است کتاب شود به تايپيست هاي مختلف داده ام و بعضي در 2007 تايپ کرده اند و بعضي در 2003 ،
    وقتي که 2007 ، save as مي کنم به 2003 ، فرمولها تبديل به عکس مي شود. و در 2003 نمي توان آنها را تغيير داد و فقط مانند يک تصويري که از insert picture / from file ايجاد مي شود عمل مي کند.
    حال اگر فايلي را که با 2003 تايپ شده است در 2007 باز کنم ، قسمت equation آن غيرفعال است. مگر آنکه از فايل save as بگيرم و آن را تبديل به 2007 کنم.
    حالا من مي خواهم تمامي اين تايپ ها را در يک فايل 2003 جمع آوري کنم و ويرايش هاي لازم روي فرمولها ر ا انجام دهم. آيا مي دانيد که چطور مي توانم اين کار را انجام دهم؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با تشکر از آقاي wordist

توي ورود 2007 تنها از يک راه مي توان فرمول نويسي کرد و آن هم از طريق object نيست . بلکه روي منوي insert کليک کرده و سپس equation را انتخاب مي کنيم.
    ...
    خواهش ميشه

شما از موردي كه اطلاع نداريد با اين جديت نگيد كه نميشه

من مسير اجرا را بهتون كه گفتم ، نتيجه رو بگيد به من كه چي شد ؟

...
    حقيقتش مشکل من اين است که يک تايپ 500 صفحه اي را که قرار است کتاب شود به تايپيست هاي مختلف داده ام و بعضي در 2007 تايپ کرده اند و بعضي در 2003 ،
    وقتي که 2007 ، save as مي کنم به 2003 ، فرمولها تبديل به عکس مي شود. و در 2003 نمي توان آنها را تغيير داد و فقط مانند يک تصويري که از insert picture / from file ايجاد مي شود عمل مي کند.
    حال اگر فايلي را که با 2003 تايپ شده است در 2007 باز کنم ، قسمت equation آن غيرفعال است. مگر آنکه از فايل save as بگيرم و آن را تبديل به 2007 کنم.
    حالا من مي خواهم تمامي اين تايپ ها را در يک فايل 2003 جمع آوري کنم و ويرايش هاي لازم روي فرمولها ر ا انجام دهم. آيا مي دانيد که چطور مي توانم اين کار را انجام دهم؟
    به نظر من بهتره فرمولها رو در 2007 اديت كنيد

يعني اونايي كه در 2003 هستن رو ذخيره كنيد با فرمت 2007 و بعد هم اديت كنيد

5. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kiuhnmgtrdcv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من میخوام تو word 2003 دو سه تا جمله فارسی بنویسم که توشون از حرف انگلیسی هم استفاده میشه و
    همش بهم میریزه مثلا اینطوری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه اینو درست کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من میخوام تو word 2003 دو سه تا جمله فارسی بنویسم که توشون از حرف انگلیسی هم استفاده میشه و
    همش بهم میریزه مثلا اینطوری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه اینو درست کرد
    شما كافيه كرسر را داخل متن قرار بدي و كنترل و شفت سمت راست رو بزني تا درست بشه

8. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان نمی دونم چی شده که الان دو سه روزه وقتی برنامه word رو باز می کنم یا می بندم این ارور می یاد . البته برنامه به خوبی کار می کنه ولی این اروره اعصاب آدمو بهم می ریزه . چون باید هر دفعه روش کلیک کنم . آفیسم رو حذف کردم و دوباره نصب کردم ، اما تغییری نکرد . من خودم که پنج شش ساله با ورد کار می کنم اینجوریشو ندیده بودم . خواهشاً هرکی راه حلی داره ، لطف کنه و به ما برسونه !
    ---------------------------
    Microsoft Visual Basic
    Compile error in hidden module: ThisDocument
    OK Help

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوستان نمی دونم چی شده که الان دو سه روزه وقتی برنامه word رو باز می کنم یا می بندم این ارور می یاد . البته برنامه به خوبی کار می کنه ولی این اروره اعصاب آدمو بهم می ریزه . چون باید هر دفعه روش کلیک کنم . آفیسم رو حذف کردم و دوباره نصب کردم ، اما تغییری نکرد . من خودم که پنج شش ساله با ورد کار می کنم اینجوریشو ندیده بودم . خواهشاً هرکی راه حلی داره ، لطف کنه و به ما برسونه !
    microsoft visual basic
    compile error in hidden module: Thisdocument
    ok help
    وقتي ورد را باز ميكني اين پيغام مياد يا وقتي يه فايل خاص رو باز ميكني؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

انسان محترم wordist
    با تشکر از راهنمائي تان. در word 2007 ، که همه ي گزينه ها به صورت tollbar درآمده است ، ابتدا گزينه ي insert و سپس ، equation را که سمت راست symbol قرار گرفته است ، مي زنيم.
    اما در word2003 ، ابتدا منوي insert سپس object سپس equation3 را از ميان ليست پيدا کرده و استفاده مي کنيم.
    اما اينها مهم نيست .
    مهم اين است که چگونه بتوانم از تبديل فرمولها به تصوير جلوگيري کنم هنگامي که 2007 را به 2003 تبديل مي کنم. تا متن تايپ شده همواره زنده باشد و قابليت تغيير فرمولها را در هر سيستمي داشته باشد. همين طور قابليت تغيير اندازه و نوع فونت آنها.

اگه نباشه جاش خالی می مونه atre_hayer60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گنبد کاوس

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید

راستش به تازگی مسوول کانون ادبی دانشگاه شدم و می خواهم جهت عضویت،فرم عضویت طراحی کنم و در پرونده بچه ها قرار بدم!
    اول اینکه به نظر شما توی اون فرم مخصوص چه سوالات و اطلاعاتی رو بنویسم و درخواست کنم؟
    بعد هر پیشنهادی دارین بدین...

بی نهایت ممنونم بچه ها

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

چجوری مبشه یک text box رو mirror کرد ؟؟ یک چیزی شبیه flip horizontal

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •