تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 737 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان :
    میشه یکی تفاوتهای پژوپارس 16 سوپاپ با پژو پارس اتوماتیک رو واسه ما بگه و بی زحمت بگید کدومش بیشتر می صرفه؟؟
    موتور یکی همون موتور xu7jp4 و دیگری tu5 هست
    پارس elx : صندلی های برقی - کامپیوتر سفری - ترمز abs و چرخهای دیسکی عقب - شتاب خوب(11 ثانیه حدودا که 10.7 اعلام شده فکر کنم، نه از طرف ایران خودرو) ، سنسور خطر عقب و چند تا امکانات دیگه مثل رینگ اسپرت آلمینیومی و .....
    ولی فکر کنم اتوماتیکش اینا رو نداشته باشه و اینکه شتابش هم زیاد تعریفی نداشته باشه
    اگه صفرش رو بگیرین موقع فروش احتمالا با افت قیمت زیادی مواجه بشه و به نظر شخصی خودم خرید صفرش عاقلانه نیست
    --------------------------------------------
    یه سوال اگه جسارت نیست؟؟
    من از قوانین واردات خودرو خبر ندارم
    ولی جانباز بودن پدرتون در اون حد حساب نمیشه که یه خودرو درست و حسابی وارد کنین؟؟(از نظر درصد میگم )
    اینطوری خیلی بهتره
    منظورتون از 16 سوپاپ اگه elx هستش با ید بگم که پارس اتوماتیک از اون واسه شما بهتره.
    حالا چرا با این همه تاکید؟؟ بهتر نیست هر 2 ماشین رو شرح کرد تا انتخاب با خود خریدار باشه؟

2. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsannet9003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

موتور یکی همون موتور xu7jp4 و دیگری tu5 هست
    پارس elx : صندلی های برقی - کامپیوتر سفری - ترمز abs و چرخهای دیسکی عقب - شتاب خوب(11 ثانیه حدودا که 10.7 اعلام شده فکر کنم، نه از طرف ایران خودرو) ، سنسور خطر عقب و چند تا امکانات دیگه مثل رینگ اسپرت آلمینیومی و .....
    ولی فکر کنم اتوماتیکش اینا رو نداشته باشه و اینکه شتابش هم زیاد تعریفی نداشته باشه
    نمیشه اتوماتیک سافارشی رو خرید که این ها رو هم داشته باشه؟؟؟؟
    اگه صفرش رو بگیرین موقع فروش احتمالا با افت قیمت زیادی مواجه بشه و به نظر شخصی خودم خرید صفرش عاقلانه نیست
    اره این رو با شما موافقم .ولی اجبار نیست که ماشین اتوماتیک باشه پدر من 20 ساله داره با دنده رانندگی میکنه.ولی دوست داره اتوماتیک ولی با تجهیزات باشه
    یه سوال اگه جسارت نیست؟؟
    نه بابا چه جسارتی
    من از قوانین واردات خودرو خبر ندارم
    ولی جانباز بودن پدرتون در اون حد حساب نمیشه که یه خودرو درست و حسابی وارد کنین؟؟(از نظر درصد میگم )
    اینطوری خیلی بهتره
    چرا پدر من جانباز 50% هست و اگه این قانون وجود داشت می تونست بیاره.ولی این قانون فقط واسه 1 هفته بود و سری لغوش کردن ((یه جورهای میشه کفت فقط واسه تهرانی ها بود که سری ماشین رو وارد کردند و بعد هم لغوش کردن))اگه بود ما هم حتما یه سانتافه می خریدیم بابام همیشه تو روحیاش به سر میبره.

و یه چیز دیگه ما ماشینمان سمند82 هست و بابام هم ازش راضی هست .ولی میگن پژو پارسها از لحاظ کیفیت به خوبی سمند ها نیست راسته به نظر شما؟؟؟و وخصوصا اتوماتیکش؟؟؟؟؟؟

حالا چرا با این همه تاکید؟؟ بهتر نیست هر 2 ماشین رو شرح کرد تا انتخاب با خود خریدار باشه؟
    اره راست میگه من فعلا نماینده بابام هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اره راست میگه من فعلا نماینده بابام هستم
    اگه از نظر فنی بخوای حساب کنی پارس های اتوماتیک نباید بد باشن
    به خاطر موتور tu5 و گیربکس al4
    یعنی از نظر موتور و گیربکس خیالتون باید تا حدودی راحت باشه
    از نظر کیفیت ساخت داخلمن که پارس سال رو دیدم اصلا به دلم ننشست
    یه جورایی قطعات پلاستیکی که توش استفاده شده بود خیلی چیپ به نظر میرسید
    در مورد اتوماتیک سفارشی چیزی نمیدونم
    ولی اگه هم نباشه مرکز آپشن های ایرانخودرو این کار رو براتون انجام میده
    در مورد اون قانون هم مطمئنی که اینطوری شده؟؟
    چون یه تبعیز(املاش رو بلد نیستم :دي) خیلی بزرگ محصوب میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اگه از نظر فنی بخوای حساب کنی پارس های اتوماتیک نباید بد باشن
    به خاطر موتور tu5 و گیربکس al4
    یعنی از نظر موتور و گیربکس خیالتون باید تا حدودی راحت باشه
    از نظر کیفیت ساخت داخلمن که پارس سال رو دیدم اصلا به دلم ننشست
    یه جورایی قطعات پلاستیکی که توش استفاده شده بود خیلی چیپ به نظر میرسید
    در مورد اتوماتیک سفارشی چیزی نمیدونم
    ولی اگه هم نباشه مرکز آپشن های ایرانخودرو این کار رو براتون انجام میده
    در مورد اون قانون هم مطمئنی که اینطوری شده؟؟
    چون یه تبعیز(املاش رو بلد نیستم :دي) خیلی بزرگ محصوب میشه
    راستش رو بخوای بابا ما خیلی داخل این ماشین ها گیچ شدیم که چه بخریم ؟؟بعد شما از وضعیت دنده خبر ندارید که چه جور هست یعنی فقط اتوماتیک هست یا دستی هم داره؟؟و یک کلام اگه خدتون بودید کدوم رو انتخاب می کردید؟؟البته نظر ما روی سمند سورن هم هست///
    در مورد قانون هم مطمئن هستم چون حتی خیلی از جانبازها وارد کرده بودند ولی داخل گمرک بهشون گیر داده بودند که قانون لغو شده و ماشینها رو دستشون مونده بود...
    فکر کنم الان تصویب شده که فقط جانبازهای 70% می تونن وارد کنند///

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

راستش رو بخوای بابا ما خیلی داخل این ماشین ها گیچ شدیم که چه بخریم ؟؟بعد شما از وضعیت دنده خبر ندارید که چه جور هست یعنی فقط اتوماتیک هست یا دستی هم داره؟؟و یک کلام اگه خدتون بودید کدوم رو انتخاب می کردید؟؟البته نظر ما روی سمند سورن هم هست///
    در مورد قانون هم مطمئن هستم چون حتی خیلی از جانبازها وارد کرده بودند ولی داخل گمرک بهشون گیر داده بودند که قانون لغو شده و ماشینها رو دستشون مونده بود...
    فکر کنم الان تصویب شده که فقط جانبازهای 70% می تونن وارد کنند///
    چون میگین پدرتون جانباز هست من پارس اتوماتیک رو انتخاب میکردم
    یا هر ماشین اتوماتیک دیگه ای رو
    ولی از طرفی هم میگین که سالهاست بدون مشکلی با ماشین های دنده ای رانندگی کردن پس از اون نظر هم مشکلی نیست
    تمام این ها به این برمیگرده که پدرتون با کدوم از این ماشین ها راحت تره(خیلی مهمه) و این نشون میده که قاعدتا باید رانندگی با ماشین اتوماتیک براشون راحت تر باشه و با خیال آسوده تری رانندگی کنن
    =================
    دنده هم تیپ ترونیک داره و از این نظر مشکلی نیست
    حتی حالت اسپرت و لغزنده رو هم داره با توجه به شرایط
    این گیربکس و موتور همون هایی هستن که روی تیپ 6 هم سوار میشن
    ===============
    ببخشید اینو هم میگم
    گفتین که دست چپ پدرتون قطع شده
    به همین خاطر فکر نکنم از نظر تعویض دنده زیاد به مشکل بر بخورن درسته؟
    من باشم یه خورده صبر میکنم تا تکلیف سمند tu5 سفارش هم مشخص بشه
    ببخشید اگه قاطی پاتی حرف زدم

7. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت t82655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من يه ال90 اي يك سي پي+اس پي پارس خودروئي مدل ديماه 87 با تقريباً 22000 كاركرد دارم ، اولاً مي‌خواستم ببينم الان چقدر مي‌تونم بفروشمش و دوم اينك به نظر شما بهترين خوروئي كه مي‌تونم توهمين سري قيمت يا يه كم بالاتر بخرم چيه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

چون میگین پدرتون جانباز هست من پارس اتوماتیک رو انتخاب میکردم
    یا هر ماشین اتوماتیک دیگه ای رو
    ولی از طرفی هم میگین که سالهاست بدون مشکلی با ماشین های دنده ای رانندگی کردن پس از اون نظر هم مشکلی نیست
    تمام این ها به این برمیگرده که پدرتون با کدوم از این ماشین ها راحت تره(خیلی مهمه) و این نشون میده که قاعدتا باید رانندگی با ماشین اتوماتیک براشون راحت تر باشه و با خیال آسوده تری رانندگی کنن
    =================
    دنده هم تیپ ترونیک داره و از این نظر مشکلی نیست
    حتی حالت اسپرت و لغزنده رو هم داره با توجه به شرایط
    این گیربکس و موتور همون هایی هستن که روی تیپ 6 هم سوار میشن
    ===============
    ببخشید اینو هم میگم
    گفتین که دست چپ پدرتون قطع شده
    به همین خاطر فکر نکنم از نظر تعویض دنده زیاد به مشکل بر بخورن درسته؟
    من باشم یه خورده صبر میکنم تا تکلیف سمند tu5 سفارش هم مشخص بشه
    ببخشید اگه قاطی پاتی حرف زدم
    نه زیاد خیلی راحت تر ازون که فکر می کنید دنده رو عوض میکنه//ولی در راهای کوهستانی یه خورده موشکل داره اما خیلی کم چون نمیشه فرمون رو رها کرد و دنده را عوض کنی//پدر من اصلا احل یباش روندن هم نیست همیشه سرعت نرمالش 120هست بالاتر زباد میره ولی پایین تر اصلا.داخل راهای کوهستانی هم عقیده داره که باید ماشین شتاب داشته باشه تا هم سبقت رو راحت گرفت . و هم بادنده مناسب بالا رفت(نه دنده سنگین)

و از لحاظ دنده شما حتم دارید که تیپ ترونیک داره؟؟چون به من گفتند نداره و فقط دنده 2و3 رو میشه دستی زذ.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نه زیاد خیلی راحت تر ازون که فکر می کنید دنده رو عوض میکنه//ولی در راهای کوهستانی یه خورده موشکل داره اما خیلی کم چون نمیشه فرمون رو رها کرد و دنده را عوض کنی//پدر من اصلا احل یباش روندن هم نیست همیشه سرعت نرمالش 120هست بالاتر زباد میره ولی پایین تر اصلا.داخل راهای کوهستانی هم عقیده داره که باید ماشین شتاب داشته باشه تا هم سبقت رو راحت گرفت . و هم بادنده مناسب بالا رفت(نه دنده سنگین)

و از لحاظ دنده شما حتم دارید که تیپ ترونیک داره؟؟چون به من گفتند نداره و فقط دنده 2و3 رو میشه دستی زذ.
    ببین تا جایی که من میدونم و اعلام شده این گیربکس همون گیربکس al4 هست که روی 206 های اتوماتیک سوار میشن
    206 ها اتوماتیک هم تیپ ترونیک دارن
    بازم میرم میپرسم و میگردم ولی خودم مطمئنم که تیپ ترونیک داره

11. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پارس اتومات اینجور که صحبتش هست با دو نوع گیربکس عرضه میشه! یکی al4 معمولی و یکی هم al4 تیپ ترونیک! این رو من از روی کاتالوگ اتوماتیک که فعلا فقط واسه مسئول نمایندگی ها فرستاده شده! اگه خواستید بگید براتون آپ کنم!

13. 3 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

پارس اتومات اینجور که صحبتش هست با دو نوع گیربکس عرضه میشه! یکی al4 معمولی و یکی هم al4 تیپ ترونیک! این رو من از روی کاتالوگ اتوماتیک که فعلا فقط واسه مسئول نمایندگی ها فرستاده شده! اگه خواستید بگید براتون آپ کنم!
    نیکی و پرسش بزار عزیزم خوب بعد تا وقتی تیپ ترونیک هست کسی سمت معمولی هم میره

15. 2 کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •