ساتا 5 + 12 داره 3.3+ هم داره
![]()
ساتا 5 + 12 داره 3.3+ هم داره
![]()
با سلام من دو تا هارد 500 دارم که سوخته ان قبل از سوخته شدن صدای خفیفی ازش بیرون میومد ،کسی اطلاع داره چطور درست میشن![]()
چه صدای؟
هارد چه مدت کار کرده بود؟
بر چه اثری سوخت؟
قبلا سوختن که مشکل دیگه ای نداشت؟
برد این هارد ها 99% با تعویض دیدو 4007 درست میشن.
سلام
من دو سال پیش یه هارد سامسونگ یک ترابایت f1 خریدم.. چند روز پیش یه هارد دیگه تو کیس بستم و برای اینکه تکون نخوره یه میله مانند گذاشتم بینیشون . نگو این میله با بورد هارد سامسونگم برخورد کرده و ... الان اصلا هارده روشن نمیشه نمیدونم چی کنم یکی میگه برد رو عوض کنی میشه ولی از کجا پیدا کنم گارانتی سام سرویس هم داره ولی میترسم گارانتی فقط تعویض کنه نه تعمیر یا اطلاعاتم رو ببینه که خیلی شخصیه یکی بگه من چه گلی بگیرم سرم صواب دلره
ممنون![]()
برد تعمیر میشه.
اگر نشد برد تعویض میشه.
تو بازار هم دارند.
سامسونگ یکی از بدیهای بزرگش این است که وقتی که مشکلات برد ولتاژ پیش میاد تک و توک به مدیا{اطلاعات} اسیب میرسونه.
بهت توصیه میکنم.
برای تعمیر برد رو پیش یه حرفه ای ببریوتنا برای تعمیر از دیود........... مشابه استفاده نکنه که باعث میشه اطلاعاتت رو از دست بدی.
گارانتی هم نفرست امکان تعویض هارد 50 50 است.
با سلام خدمت مهندس عزیز رضا امیر.
در رابطه با این نرم افزاری که تو سایتتون زدید.
اقا یه سوال Data Extractor UDMA رو میشه در کنار pc-3000 چینی نصب نمود؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هزینه اش چقدر میشه؟
باید کارت رو بیاریم پیشت یا اینکه خودمونت نصب میکنیم؟
سلام دوست و همکار گرامی آقای گرجی عزیز
اول از اینکه شما هم لطف میکنید و به سوالات کاربران پاسخ میدهید کمال تشکر را دارم ، خیر خواهید دید.
در رابطه با نرم افزار PC-3000 for windows UDMA باید به عرضتان برسانم این یک مجموعه است متشکل از سخت افزار و نرم افزار و هر نرم افزار فقط با یک کارت سخت اغزاری منحصر بفرد خودش کار میکند حتی اگر شما هم این را داشتید نمیتوانستید از نرم افزار من و یا سخت افزار من استفاده کنید !! متاسفانه
آیا شما مشتاق به خرید و داشتن اسن سیستم هستید ؟
چطور میشه از طریق هارد به هارد کردن روی پنج هارد ویندوز نصب کرد
مثلا میشه روی یک هارد ویندوز نصب کنیم و فایل های رو روی بقیه هاردها کپی کنیم؟!
کلا همچین کاری میشه انجام داد؟!
ممنون ولی چون من تهران نیستم جایی رو بلد نیستم شما یه تعمیرگاه حرفه ای میتونید به من معرفی کنید؟؟؟
بینهایت لطف کزدین
من کوچیک شما.یکی از شاگردان قدیمی شما یاد گرفتم.اول از اینکه شما هم لطف میکنید و به سوالات کاربران پاسخ میدهید کمال تشکر را دارم ، خیر خواهید دید.
اگر هم جواب های ابتدایی میدهم مرا ببخشید.
{در ضمن سعی میکنم سوالات رو جواب ندم تو این تاپیک. راهنمایی شما خیلی تخصصی است} و خودم هم میتوانم استفاده کنم
pc.3000 خودم دارم.نمیتوانستید از نرم افزار من و یا سخت افزار من استفاده کنید !! متاسفانه
فقط در مورد این نرم افزار Data Extractor UDMA
من خوب متوجه نشدم.
من فقط میخوام قیمت Data Extractor UDMA را بدانم {که فقط هم شما میارید}
و ایا بر روی pc.3000 من نصب میشه؟
و مهندس یه سوال.
شما کارت غیر اورجینال میفروشید؟ که تا هارد های امروز را ساپرت کند؟{میدانم که قابلیت اپدیت ندارد}
یا اینکه pc.3000 چینی الان هم همون دوره قدیمو ساپورت میکنه؟
ببخشید که تو فروم میپرسم.
اگه گذاشتن قیمت تو فروم براتون سخته اگه امکان داره جای قیمت هارو خالی بزارین و تو پیغام خصوصی برام بنویسید؟
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
اگر تو تهران هستید.{حرفه ای ترین مرکز تهمیرات هارد دیسک}ممنون ولی چون من تهران نیستم جایی رو بلد نیستم شما یه تعمیرگاه حرفه ای میتونید به من معرفی کنید؟؟؟
ادرس مهندس رضا امیر را سند میکنم. 99% برد ها را موجود دارد.میتوانید باهاشون تماس بگیرید و مدل برد را بدهید و خریداری کنید تا برایتان ارسال کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)