آره دیروز زنگ زدم گفت تا 8.5 بازه و من 8:20 رسیدم تمدید کردم..
البته اون موقع از پله ها که میری بالا از در سمت چپی باید بری داخل.. اتفاقا اون موقع خیلی خلوته..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره دیروز زنگ زدم گفت تا 8.5 بازه و من 8:20 رسیدم تمدید کردم..
البته اون موقع از پله ها که میری بالا از در سمت چپی باید بری داخل.. اتفاقا اون موقع خیلی خلوته..
سلام دوست عزیز
دیروز منم با piratebay مشکل داشتم . بخصوص واسه فایل جدید کشتی کج ( Wrestlemania.26 ) بس که ملت هجوم آورده بودن هیچ کدوم از 7-8 تا تورنتی که بود اصلا قابل استفاده نبود سرعتشون از 10 کیلو بایت بیشتر نمی شد ... اما با اینکه این موضوع ربطی به تاپیک ما نداره ... به علاقه مندان دانلود کشتی کج از تورنت من سایت تورنت زیر رو پیشنهاد می کنم ... اول ثبت نام کنید که خیلی ساده و مجانیه ( گزینه رجیستر بالای صفحه ).. بعدش می تونید فایل تورنتی رو که می خواید جستجو کنید ... انواع و اقسام مسابقات اینجا پیدا میشه و سرعت دانلود تورنت هاش هم واقعا خوبه ... مثلا همون فایلی که گفتم با وجود ازدحام زیاد سرعتش به حدود 100 کیلو بایت می رسید .
این هم سایت :
خوش باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره دوست من هم 25 یا 26 اصفند بود که ثبت نام کرد مال اون بنده خدا هم هنوز وصل نشده..
اونم خط 7..
پس معلومه مال همه اینطوریه
حالا کی میخوان وصل کنن خدا میدونه.
راستی من قبلا 722 بودم خدایی سرعتش عالی بود معمولا 230 بود حتی تا 250 هم میرفت
میخواستم ببینم کسی از 776 خبر نداره؟سرعتش چجوریه؟
درسته من الان 722 هستم و روز و شب سرعتم بین 230 - 235
این خط 5 گویا نسبت به سایر خطوط سرویس دهی پایین تری داره
چه اونموقع که مشکل داشت چه الان که نسبت به سایر خطوط سرعت خیلی کمتری داره
من چه روز و چه شب سرعت دانلودم نهایتا60-70 هستش
اره ولی مثل اینکه دارن به قولشون عمل میکنن. چون 6 و 727 هم که مشکل داشتن مشکلشون حل شد(البته مشکل که نمیشد بهش گفت. باید میگفتم تو این 2 مرکز که کمتر حال داده بودن). مطمئن باش 5 هم تا 1-2 هفته دیگه درست میشه.
من اکانت اندیشه ی سبز دارم یه مودم TP-Link خردیم سی هزار تومن و یه اکانت 128 به قیمت یازده هزار تومن. هزینه ی نصب هم ندادم چون خودم نصب کردم. در غیر این صورت ده هزار تومن هست. به نظر من که خوبه سرعت واقعی هنگام دانلود هم تا چهل کیلوبایت هم رسیده , و یه روزه هم آماده شد
ببخشید یه سوال هم داشتم چطور می تونم وقتی سیستمم رو روشن میکنم همواره اینترنت وصل باشه بدون نیاز به دایال کردن، مدل مودم من TP-Link 8811 هست
باتشکر
Last edited by p0w3rfu7; 31-03-2010 at 17:10.
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه TD-8811 را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-LINK ADSL Modem_Router Utility.exeرا انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Setupرا انتخاب کنید .
7- در صفحه باز شده تغییرات ذیل اعلام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=8وبه جای VCI=35 قراردهید.(دقت کنید این VPI/VCIبرای اندیشه سبز خزر است. و برایISP های دیگر فرق می کند.)
در پایین هم User Name و Password خود را وارد کنید و در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
با انجام این کار زمانی که مودم را روشن می کنید و چراغ ADSL پس از ثابت ماندن چراغ ACT روشن می ماند وقتی روشن ماند یعنی شما به اینترنت وصل هستید .
دوست عزیز ممنون از پاسخ شما
من قبلا یک بار این کار را کردم فقط به جای 8 عدد صفر را قرار دادم.
حال اگر حس کنجکاوی یه نفر اود کند و VPI را دستکاری کند و اشتباهی وارد کند در سرعت تاثیری دارد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)