یه مثلث قرمز رنگ که وسطش که علامت تعجب هست مثل همینی که کنار چراغی هست که آنلاین و آفلاین بودن رو نشون میده داره اون رو بزنی یه کادری باز میشه و شما تخلف رو گزارش میدی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مثلث قرمز رنگ که وسطش که علامت تعجب هست مثل همینی که کنار چراغی هست که آنلاین و آفلاین بودن رو نشون میده داره اون رو بزنی یه کادری باز میشه و شما تخلف رو گزارش میدی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان چطوری میشه توی یه تاپیک از چندتا پست تقل قول گرفت که اسم اون فرد هم بالاش بیاد.
این حالتی که گفتید با این دکمه رو نمیگم.
مثل استفاده از دکمه "نقل قول" فقط برای چند پست.
با تشکر
سلام
فایل تصویری کاملی وجود داره واسه آموزش بخش های مختلف سایت؟ بخصوص قسمت جستجو و بخش های مهم؟ فایل پست اول کامل نیست!
ممنون
سلام
یه سوال داشتم چجور من توی عکس مشخص کردم رو وردارم؟وقتی که لینک ها رو توی یه تگ کد میزارم اونایی که مشخص کردم به اول و آخر لینک اضافه میشه نمیدونم چجور ورش دارم ؟؟که وقتی لینک ها رو میزارم اضافه نشه .
مرسی
![]()
اینا به صورت اتومات میان![]()
وقتی که پست رو میزنم اینجور میشه وقتیم که ویراش میزنم همینجوریه
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
نمیشه کاری کرد که دیگه نیان؟
A رو غیر فعال کردم درست شد مرسی![]()
دوتا سوال دارم:
1- انجمن موسیقی کو؟
2- قضیه ناظر انجمن چیه یعنی چه فرقی با همکار انجمن و مدیر داره
1- مخفیه به دلیل مسائل ( ف.....@ .یلتر )
2-
گروه های کاربری :
ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاسیت های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند .
سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند .
مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند .
همکاران :به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند .
کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد .
ناظران نوشته نشده اما وظیفشون نظارت بر یک بخش خاص هستش که بالای نام کاربریشون نوشته شده
مرسی اینجاش رو میدونستم سوالم همون ناظر انجمن بود.
حالا موقتا مخفیه یا اینکه کلا دیگه قصد داشتن انجمن موسیقی رو ندارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)