برنامه های جاوا توی گوشی من کند اجرا میشن.توی فون مموری باز وضعش بهتره ولی در کل کنده.مشکل کجاست
برنامه های جاوا توی گوشی من کند اجرا میشن.توی فون مموری باز وضعش بهتره ولی در کل کنده.مشکل کجاست
فک کنم واسه همه اینجوری باشه ماله منم همینطوریه!
سلام من یه گوشی n95 8 gb دارم 3 ماه پیش خریدم حالا هم میخوام بفروشمش چقدر میخرن؟ در ضمن من lifetime گوشی رو صفر کردم می تونم به قیمت نو بفروشمش؟ ایا فروشنده شکش نمی بره.........اگه میشه جواب منو زودتر بدید در ضمن گوشیمم ایدیت ورژن 30 هستش و هیچ مشکلی نداره و سالمه
سلام من یه گوشی n95 8 gb دارم 3 ماه پیش خریدم حالا میخوام بفروشمش به نظر شما چقدر میخرن؟ در ضمن من life time گوشی رو صفر کردم ایا میتونم به قیمت نو بفروشم یعنی فروشنده شکی نمی بره که دسته دومه؟ گوشیمم ابدیت جدیده ورژن 30 هستش و سالمم هست
من که بعد از کلی فکر کردن و درگیری با خودم بالاخره گوشیم رو با I8510 تعویض کردم ....
.
به خدا الانم میگم این گوشی یکی از بهترین گوشیهای بازار بوده و هست و تا لحظه فروش هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم ولی آدم اگه بهترین ماشین رو هم داشته باشه بعد از یکسال باید بفروشه و تبدیل به احسن کنه ..
.
در مورد سوال شما هم دوست من دور از جون فروشنده که خر نیست ... شما اگه لایف تایمر رو هم صفر کنی اتفاقاً بیشتر شک میکنه میگه یه ایرادی داشته که طرف اینجوریش کرده .... به نظر من نه نکن ...مگه چقدر باهاش صحبت کردی ..؟ 500 ساعت بیشتر شده ..؟
سامان جان از I8510 راضی هستی؟
16 گيگ رو گرفتي 8 گيگ؟ اي ببا تو هم كي نوكيا رو ول كردي... راستي اينم مثل ان95 هشت گيگ كاور نداره؟ و فلاششم زنون نيس اينا ايرادات عمدشه گرچه عدم ويرايش فايلهاي آفريش و ابعاد بزرگ گوشي و .. ميشه بهش اضافه كرد
تو كاور شك كردم والا تو يه عكسي ديدم انگاري داره
Last edited by Help118; 22-07-2009 at 14:38.
اشتباه شد.
پاک شود لطفا
Last edited by noisymind; 24-07-2009 at 18:38.
من دو روز پیش گوشیم رو فرمت کردم و شروع به نصب و ...
حالا از امروز گوشیم مثل خیلی های دیگه که قبلا میگفتن وقتی ریستارت میکنم اول شروع به اینستال کردن و اینا میکنه! چیزی رو هم پاک نکردم آخه! و تو فایل منیجر هم برنامه ای که نصب نشده باشه رو نشون نمیده. یادم هست باید یک چیزایی رو از تو فولدر پرایوت مموری پاک میکردم. البته دقیق نمیدونم چی رو. اگه میشه کمک کنید
مرسی
با سلام...
کلیه محتویات فولدر 10202dce رو پاک کن...مثل شیر پاکش کن!نترس اتفاقی نمیافته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)