SD970 که اصلا گزینه ی جالبی نیست. واید 37 میلیمتر خیلی محدود کننده س.
SD780 و SX200 رو هم که اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد. SX200 از همه نظر بهتره. ولی با قیمت SX200 میشه ZS3 پاناسونیک گرفت که هم مشخصاتش بهتره و هم کیفیت عکساش و هم فیلمبرداریش.
SD970 که اصلا گزینه ی جالبی نیست. واید 37 میلیمتر خیلی محدود کننده س.
SD780 و SX200 رو هم که اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد. SX200 از همه نظر بهتره. ولی با قیمت SX200 میشه ZS3 پاناسونیک گرفت که هم مشخصاتش بهتره و هم کیفیت عکساش و هم فیلمبرداریش.
لنز وایدتر و با کیفیت تر, ماکروی بهتر, سرعت شاتر بهتر, تنظیمات دستی, و ال سی دی بزرگتر. در حال حاضر با وجود رقیبی چون ZS3 این دوربین چندان گزینه ی جالبی به نظر نمیرسه.
مورد 2و 3 جایگزین مناسبی برای a650 نیست . a650 دوربین کارامدتری است. در ضمن برای شما که واید دوربین ملاک مهمی است این دو دوربین وایدمناسبی ندارند.
در مورد sx200 با . قیمت این دوربین در حال حاضر حدودا 400 هزار تومان است که بنظر بنده اگه قرار است چنین هزینه ای کنید گزینه های مناسبتری هم هست.
بنظرم بهتره در هنگام انتخاب یک دوربین جدای بحس مگاپیکسل بالاتر یا یک برند خاص بدقت مشخصات دوربین مورد نظر خود و نمونه عکسهای دوربین های مختلف را باهم مقایسه کنید تا بر اساس نیازها و خاصه هایتان انتخابی انجام داده باشید
با این توضیحات باید بیشتر فکر کنم؛ شاید همین دوربینو نگه دارم بهتر باشه.
يه سوال دوستان ارزون ترين دوربيني كه در حد كار راه انداختن باشه چيه؟
فيلم برداري هم نداشته باشه مهم نيست
فقط يه عكس با كيفيت تو هر رزولوشني كه باشه بگيره
كاملا درست ميگيد با وجود Panasonic Lumix DMC-ZS3 ديگه sx 200 چيزي براي گفتن نداره اما قيمتش در ديجي كالا نيست. آيا اين دوربين وارد شده ؟
من هم تو اینترنت ندیدم تا حالا. امکانش هست که اصلا وارد نشده باشه. ولی اگه باشه نمایندگی های پاناسونیک باید داشته باشن.
قابل توجه دوستان ديروز يه سر به نمايندگي پاناسونيك زدم و دنبال قيمت fz28 مي گشتم چون ميخوام بخرم.قيمت 410.000 تومان كه البته موجود نداشت و گفت هفته بعد مياره.با فروشنده صحبت كردم و گفت آخرش 400.000 تومان مي ده بهم ولي هيچ اشانتيوني از جمله رم روش نداره!! البته من از دوستان شنيده بودم كه fz 28 روش يه رم مجاني هم داره؟؟! راستي tz7يا به عبارتي همونzs3 هم اومده قيمت 470.000 تومان كه دو رنگ مشكي و نقره اي موجود داره. lx3 هم آورده بود قيمت 430.000 تومان.من انتخابم fz28 هستش ولي راستش رو بخواين با ديدن امكانات zs3 و همچنين ديدن دوربين از نزديك يك خورده دو به شك شدم.ممنون مي شم اگه اساتيد فن راهنمايي كنند. [راهنمايي براي انتخاب نهايي بين zs3 و fz28 ].شنيدم كه zs3 زوم اپتيكالش هنگام فيلمبرداري كار مي كنه.آيا درسته؟؟
سلام
دوست عزیز این دو دوربین در یک کلاس نیستند . zs3 یک دوربین اتوماتیک و fz28 یک دوربین با امکانات گسترده.اگه قصد دارید عکاسی را جدی تر دنبال کنید انتخاب fz28 و یا lx3 گزینه های بهتری هستند.
در مورد رم حتما دقت کنید شرکت موظف است یک رم و یک کیف همراه دوربین عرضه کند . اگه قروشنده زیر بار نرفت به یک فروشگاه دیگه مراجعه کنید. اما اگه بتوانید رم را به فروشنده پس بدید ویک مبلغی از هزینه دوربین کسر کند میتوانید از فروشگاهای عرضه کننده یک رم با حجم بالاتر رو قیمت مناسب بخرید . بنظرم کیف این دوربین را هم به فروشنده بدهید و از قیمت دوربین کسر کند . چون کیف های که همراه این دوربین عرضه می شود فابریک این دوربین نیست ودوربین به سختی در آن جا میگیرد
سلام به همه دوستان
ميشه نظر و اطلاعات خودتون را در مورد اين 3 تا دوربين و قيمتاشون به من بگيد، *همينطور كيفت عكس و فيلمبرداريشون*
شما اساتيد و اهل فن كداميك از اين دوربينها را از نظر معيارهايي كه براي يك عكس خوب وجود دارند ، نسبت به ديگري برتر ميدانيد؟
( در ضمن همين جا بگم من اين دوربينها را براي عكاسي معمولي و خانوادگي ميخوام ولي كيفيت عكسها خيلي برام مهمه )
Sony CyberShot DSC_W230
Sony CyberShot DSC_W290
Panasonic Lumix DMC_ZS1
آيا قيمت Panasonic Lumix DMC_ZS3 پايينتر هم مياد ؟
شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد
Last edited by setayesh_mj; 10-07-2009 at 11:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)