من تو مرحله 3 اونجایی که اون یارو با اره برقی میاد گیر کردم چطوری باید این یار رو بکشم هرکاری کردم نشد که نشد !!!!!!!!!!
من تو مرحله 3 اونجایی که اون یارو با اره برقی میاد گیر کردم چطوری باید این یار رو بکشم هرکاری کردم نشد که نشد !!!!!!!!!!
چطور میشه بعد از تموم کردن بازی از تیر بینهایت استفاده کرد
من اونجا که میخواد وارد بازی بشه برای infinite ammo گزینه yes رو انتخاب میکنم ولی بازم تموم میشه
دوسان یک سوال داشتم چطور می تونم به دختره دستور بده که چی دستش بگیره؟؟(اصل می شه؟) یا دلخواست خودش هرچی خواست بر می داره؟
چطوری اون ردیاب را از سینه jill در بیارم من با گیم پد بازی میکنم هرچی دکمه a را تند تند میزنم نمیشه
بله خودش هر چیزی بخواد بر میداره
نمیشه دستور داد چه اصلحه ای رو برداره
اگر در مراحل قبلیش شات گان رو بگیری(تویه اتاقه) راحت میکشیش
جواب اینو کسی نمیدونه؟!چطور میشه بعد از تموم کردن بازی از تیر بینهایت استفاده کرد
من اونجا که میخواد وارد بازی بشه برای infinite ammo گزینه yes رو انتخاب میکنم ولی بازم تموم میشه
در صفحات پیش توضیح داده شده
سرچ کنید
بهترین کار اینه که شما برید پشت جیل و دکمه ای رو که میده, بزنید بعد شما جیل رو نگه میدارید و "شوا" یک تیر به اون شی میزنه و بعد, جیل رو پرت میکنه و شما باید برید پیش جیل و دکمه مربوطه رو پشت سرهم و با سرعت, بزنید (چند بار که این کار رو انجام بدید, اون شی رو برمیداره)
آقا یکی بگه بقیه شخصیت های بازی رو چطوری میشه ظاهر کرد ؟؟؟
فقط جهت مطمئن شدن بود...زبان نصب بازی فکر کنم چینی یا ژاپنی باشه...
همه بازی هایی که عرضه شده زبانشون همینه....دیگه نصبش که کاری نداره
بعد این مدت دیگه باید جای yes یا no رو بلد باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)