هیچی دیگه مدشده....یا یحتمل بوی پول به مشامش خورده...!...رائول جونم!....مرسی بابت همدردیت!...امّا اصلاً دعا نکن که یه زیدان دیگه بیاد....باور کن که همچین کسی خلق نشده!
هیچی دیگه مدشده....یا یحتمل بوی پول به مشامش خورده...!...رائول جونم!....مرسی بابت همدردیت!...امّا اصلاً دعا نکن که یه زیدان دیگه بیاد....باور کن که همچین کسی خلق نشده!
این یع قانون توی اروپاهه ...
دقیقا همین کاری که داره کریس رونالدو می کنه ... می تونه روبینیو بکنه ....
یعنی این 2 سال اخر رو قرار داد رو لغو کنه بعد یه پولی به باشگاه بده ... بعد هم هر جا خواست بره ....
اینجوری باشه رونالدو رو نمیخوام. بهترین هامونو بدیم که رونالدورو بگیریم. ۱۰۰ سال سیاه نمیخوام.
100% همین طور هست. یعنی کریس می تونه پول فسخ قراردادش رو به منچستر بده اصلا بره خونه بشینه.
اگر کمتر از مبلغ فسخ به باشگاه بخواهن بدن اون موقع این پیشنهاد ها میشه.
یک خبر:
باشگاه من یونایتد رسمآ از باشگاه عزیزمون بخاطر وسوسه و راهای غیرقانونی برای جلب نظر کریس رونالدو شکایت کرد...
این باشگاه طی نامه ای رسمآ به فیفا از باشگاه رئال مادرید بخاطر دخالت و وسوسه و ارتباط مخفی با کریس رونالدو بدون مذاکذه با سران باشگاه یونایتدقصد خرید رونالدو رو داشته و همچنین دخالت در تصمیم گیری و غیره شکایت کرد.
نظر شخصی:خوب دیگه این کالدرونم زیادی خودشو درگیر کرده بابا ولش کن بجای این همه پول دیگو و هانتلار و کاکا رو بگیر و خیال خودت رو راحت کن عزیز اه ده ولش کن این کریس رو بذار هر وقت سر عقل اومد خودش میاد برو دنبال بقیه...
اگه این جوری باشه به میمنت و مبارکی منچستر میمونه و حوضش!![]()
حالا قبول دارم که داره زیادی ادا در میاره...خودمم حوصله ی این همه ادا اصول رو ندارم...امّآ خداییش اگه بیاد به نظر من خیلی موثرتر از بودن کاکا تو تیمه
واي واي، اين حرفت رو الان بعضي ها ميخونن، يه جنگ ديگه رو شروع ميكنن![]()
سلام به همگی دوستان:
خوب این مسئله تقریبآ با شکایت من یونایتد کنسل شده ولش کنید...
نظرتون درباره بازیکنهای که جدیدی که میخواین بخریم چیه؟(چه بازیکنهای و با ذکر تمامی مشخصات و نکات بارزشان)
آخ آخ راست می گی کسری جون...اصلاً حواسم نبود!!!آقا اشتیاه شد...همون کاکا بیاد خیلی هم خوبه!!!
.
.
.
یعنی احمد جان می گی ما خودمون پیشنهاد بدیم چه بازیکنی رو بخرن...یا از اونایی که اسمشون رو اعلام کردن(اعلام کردن؟!) بگیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)