بیوگرافی :
نام خانوادگی: طالب لو
نام :وحید
نام پدر: حسین
شماره شناسنامه:5923
تعداد خواهر و برادر: یک خواهر
محل تولد: تهران
تاریخ تولد: 1361/3/5
وضعیت تاهل: مجرد
از جوانان با استقلال بوده..
بیوگرافی :
نام خانوادگی: طالب لو
نام :وحید
نام پدر: حسین
شماره شناسنامه:5923
تعداد خواهر و برادر: یک خواهر
محل تولد: تهران
تاریخ تولد: 1361/3/5
وضعیت تاهل: مجرد
از جوانان با استقلال بوده..
در ادامه توضیحات عماد...
وضعیت: در حال حاضر به خاطر حق خوری دور از تیم ملی!
در ادامه توضیحات علیرضا...
البته به تازگی به اردوی تیم ملی دعوت شده که تو دوتا بازی که برای تیم ملی تو بازیای غرب آسیا کرده، گل نخورده..
در ادامه ی توضیحات عماد ....
عوضش اشکان نامداری یه گل ضایع خورد.
در ادامه ی توضیحات خودم...
البته تقصیر اشکان نبود.![]()
بابا دیشب یه گل خورد.
دِ، نشد دیگه.. اون گل رو میرزاپور خورد، مصدوم شد، به جاش وحید اومد تو زمین. تیم ملی دیگه گل نخورد..
3 - 1 بود که وحید اومد تو.. بازی 6 - 1 تموم شد..
تا الآن 20 نفر تو مسابقه پیش بینی شرکت کردن که لیست شرکت کننده ها و پیش بینی هاشون رو میتونید تو پست 3371 ببینید..
برای شرکت تو مسابقه پیش بینی هم میتونید همینجا، تو.همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مطالعه ی قوانین پیش بینی، پست 2681 رو ببینید..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : به علت نبودن علیرضا و مسعود، خودم وظایفی رو که تو قوانین مشخص شده رو انجام میدم..
اگه کسی میتونه جای علیرضا و مسعود تا زمانی که برگردن، کمکم کنه بگه..
Last edited by emad64; 12-08-2008 at 16:11. دليل: عوض کردن کدها
خوب من از نیمه دوم دیدیم.![]()
منم حوصلم سر رفته بود، بازی رو نگاه میکردم.. از دقیقه 30 به بعد دیدم..
اگه بازی های مهمی بود، حتماً از اولش نگاه میکردم.. اما مسابقات غرب آسیا که عربستان، حتی به عنوان بازی تدارکاتی هم بهش نگاه نمی کنه، میتونه چقدر مهم باشه ؟
قطبی گفت بهتره قبلش جلسات هماهنگی بزاره.ولی جدا یه سری حرفای قلعه نوعی بی معنی هستش.
خودش بازی دور برگشت با کره جنوبی که کره تیم امیدشو آورده بود تیم اصلی رو جلوشون گذاشت و وقتی 2-0 بردن خیلیم خوشحال شده بود که کره رو بردن.حالا نباید گیر بده چرا با تیم اصلی داریم مقابل اینا بازی میکنیم.یه کسی باید این حرفو بزنه که خودش قبلا این کارارو نکرده باشه.برای بازی مقابل سوریه و کره جنوبی یک ماه شروع لیگ رو عقب انداخت.مقابل همه تیما تیم اصلیشو میفرستاد جلو.قسمتی از انتقاداش منطقی نیست.
به قولی اگرم کاراش همه درست بود چرا تیم ملی نتونست نتیجه بگیره و ضعیف ترین بازیا رو انجام داد؟
قانون مربوط به 3 بازیکن مال خیلی وقت پیشه و اختصاص به زمان دایی نداره و هر 3تا بازیکن سپاهان هم مورد نیاز هستن ولی برای سایپا فکر کنم میخواد وقت بده به لیت بارسکی تا هماهنگ بشه با تیم هر چند بازم اون ملی پوشاشو نداره و نمیتونه زیاد موثر بشه.
پیش بینی من راجع به هفته سوم:سپاهان 1-1استقلال
Last edited by بردیا; 14-08-2008 at 14:04.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)