تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 413 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

به خاطر موفقيت هاي اخير
    سازمان وادا از گوارديولا تشكر كرد

خبرگزاري فارس: سازمان جهاني مبارزه با دوپينگ طي مراسمي از سرمربي جوان باسلونا تشكر كرد.

به گزارش خبرگزاري فاري و به نقل از آس اسپانيا، پپ گوارديولا در سال 2001 به عنوان بازيكن برشا ايتاليا متهم به استفاده از مواد نيروزا و دوپينگ شد و هرگز نتوانست مثبت بودن نتيجه آزمايش خود را تكذيب كند؛ اما با نفوذ مقامات فوتبال اسپانيا دادگاه وي پس از اخذ مبلغ 68 هزار يورو به عنوان جريمه نقدي و صدور حكم محروميت وي از حضور در بازي ها براي 4 ماه وي را تبرئه كرد.
    پپ گوارديولا از آن سال به عنوان سال سياه زندگي خود نام مي برد؛ اما امروز به عنوان يك مربي موفق در آستانه فتح 3 جام براي بارسلونا است.
    مقامات سازمان وادا نيز به همين منظور از وي تشكر كرده و جايزه سال خود را به اين مربي اختصاص دادند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در واكنش به مطالب درج شده در روزنامه ها
    اينيستا: ممكن است به فينال برسم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: با وجود آسيب ديدگي برابر ويارئال ممكن است به فينال ليگ قهرمانان برسم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، آندرس اينيستا تصريح كرد: آسيب ديدگي من جدي است و به پزشكان حق مي دهم براي من استراحتي طولاني مدت لحاظ كنند؛ اما براي چنين روزهايي آموزش ديده ام و مي دانم كه چگونه بايد به شرايط ايده آل بازگردم.
    وي ادامه داد: شايد نتوانم بارسا را در 3 بازي پاياني لاليگا و فينال كوپا دل ري اسپانيا (جام حذفي) همراهي كنم؛ اما احتمال بازگشت من بر خلاف آنچه كه روزنامه ها نوشته اند صفر نيست.
    اينيستا در هفته سي و پنجم لاليگا از ناحيه زانوي راست آسيب ديد.
    ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا 6 خرداد در ورزشگاه اختصاصي تيم فوتبال رم ايتاليا بين بارسلونا اسپانيا و منچستر يونايتد انگليس برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در آستانه بازي حساس فردا شب
    كاپاروش: بارسلونا در چنگ بيلبائو است

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال اتلتيك بيلبائو گفت: با هم انديشي ميان من و كلمنته شك نكنيد بارسلونا در چنگ بيلبائو است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خواكين كاپاروش تصريح كرد: نماينده باسك با تكيه بر توانايي هاي فني كلمنته و انديشه هاي من و ادغام اين دو با پتانسيل بالاي بازيكنان بومي خود براي قهرماني در كوپا دل ري آماده است.
    وي افزود: اتلتيك بيلبائو مي تواند به راحتي بارسلونا خسته و پر از مصدوم گوارديولا را شكست دهد.
    ديدار نهايي كوپا دل ري به ساعت 30 دقيقه بامداد چهارشنبه در ورزشگاه اختصاصي والنسيا اسپانيا، مستايا؛ ميان دو تيم فوتبال بارسلونا و اتلتيك بيلبائو برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

[B]رد فرجام خواهي فيناليست‌ها
    يوفا محرومان بارسا و يونايتد را نبخشيد[/B

فرجام خواهي فيناليست‌هاي فصل جاري رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا رد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اتحاديه فوتبال اروپا با رد فرجام‌خواهي تيم‌هاي بارسلونا و منچستريونايتد تقاضاي اين دو باشگاه براي لغو محروميت بازيكنان آنها را رد كرد. پيش از اين سران بارسا و يونايتد خواستار بخشش محروميت اريك آبيدال، دانيل آلوس و دارن فلچر شده بودند.

به اين ترتيب با تصميم يوفا اين سه بازيكن نمي‌توانند باشگاه‌هايشان را در بازي فينال كه روز 27 ماه مه در ورزشگاه المپيك رم برگزار مي‌شود، همراهي كنند.

يوفا درباره علت رد اين فرجام خواهي عنوان كرد كه تقاضاي دو تيم برخلاف قوانين، خارج از 24 ساعت تعيين شده پس از مسابقه ارايه شده‌اند. از سوي ديگر اعتراض دو تيم به دليل آن كه به تصميم گرفته شده از سوي داور مسابقه بود، جاي بررسي هم نداشت.

آبيدال، مدافع فرانسوي آبي – اناري‌ها با اخراج در دقيقه 66 بازي برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي ديدار فينال را ازدست داد.

داني آلوس هم تيمي او هم به دليل 2 اخطاره شدن در اين ديدار، شاهد بازي فينال در رم خواهد بود.

فلچر هافبك آرسنال هم در بازي برابر آرسنال از سوي داور بازي اخراج شده بود.

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

به ! نصف بازیکنا که به بازی نمیرسن ... من می گم گوارديولا خودش جوونه می تونه بازی کنه ! الان اینیستا و آنری و آلوز به بازی بعدی نمی رسن ... درسته ؟

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام
    مربی هایی که جلوی بارسلونا بازی می کنند از این حرف ها زیاد می زنند.
    مهم نیست بی انیستا با انیستا با هنری بی هنری ما 3 جام می گیریم...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

والدس:پینتو بازی کند
    دروازه بان شماره یک بارسا معتقد است که پینتو،می تواند جایگزین مناسبی برای او در دیدار فینال رقابتهای جام حذفی باشگاه های اسپانیا باشد.

سایت گل: به رغم انتقادات فراوانی که این روزها متوجه عملکرد ویکتور والدس می شود ولی این سنگربان جوان، نمایش خارق العاده ای را در دروازه بارسا داشته است ولی خود او معتقد است که جای او در درون دروازه بارسا در دیدار فینال جام حذفی اسپانیا، تضمین شده نیست.

این طور به نظر می رسد که پپ عموما خوسه مانوئل پینتو، دروازه بان ذخیره بارسا را در دیدارهای داخلی به کار می گیرد. او در جریان دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی، ناجی بارسا لقب گرفت و توانست تا در دیدار برگشت این مرحله ضربه پنالتی مارتی را مهار کند. بدین ترتیب والدس معتقد است که این سنگربان 33 ساله می بایست در دیدار فینال 4شنبه شب ورزشگاه مستایا دردرون دروازه بارسلونا قرار بگیرد.

والدس در این رابطه گفت:« من عدالت را بسیار دوست دارم و در دنیای فوتبال هم می بایست عادلانه رفتار کرد. پینتو شایسته خیلی چیزهاست.جدای از اینکه او در طول فصل، به شدت تمریناتش را دنبال می کرد، می بایست به درخشش او دررقابتهای جام حذفی و به ویژه در دیدار مقابل مایورکا اشاره کرد. این بسیار ناعادلانه است اگر او در دیدار فینال بازی نکند. او بسیار آماده است و به خوبی می داند که حضور در فینال جام حذفی، چقدر برای بارسا مهم است.» این در حالی است که خود پپ گواردیولا نیز در نظر دارد تا پینتو را در ترکیب اصلی تیمش قرار دهد والبته هنوز هیچ چیز قطعی نشده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پویول:اینیستا شایسته حضور در فینال
    بارسلونا آندرس اینیستا را چهارشنبه در اختیار ندارد اما کارلس پویول امیدوار است او بتواند به فینال برسد.

سایت گل: کارلس پویول از این متاسف است که بارسلونا باید در فینال جام حذفی بدون آندرس اینیستا بازی کند، ولی امیدوار است او بتواند به بازی با منچستر یونایتد برسد. کاپیتان آبی و اناری‌پوشان از این که هم‌تیمی‌اش در دیدار مقابل ویارئال لنگ‌لنگان زمین را ترک کرد برآشفته.

با این حال گزارش‌ها نشان داد که پارگی عضله اینیستا آن قدر که فکر می‌شد جدی نیست و با این حال او در بازی فینال جام حذفی مقابل اتلتیک بیلبائو غایب است. پویول به رسانه‌ها گفته: «خبر بدی شنیدم و این بدترین اتفاق ممکن بود چون او بازیکن بسیار مهمی است. اگر یک بازیکن باشد که شایستگی حضور در فینال را داشته باشد او آندرس است. او تفاوت بزرگی رقم زد و بازیکن بزرگی است. وقتی از مصدومیتش به من گفتند اندوه سنگینی پیدا کردم چون بازیکن بزرگی را داریم از دست می‌دهیم.»

بارسلونا نتوانست در این هفته برتری‌ دوگله‌اش مقابل ویارئال را حفظ کند و قهرمانی آنها به تعویق افتاد، چرا که یوزبا جورنته یک گل دیرهنگام زد. پویول می‌گوید: «می‌خواستیم مقابل هواداران جشن قهرمانی را به پا کنیم. البته در سایر بازی‌ها در دقیقه پایانی گل زده بودیم و پیروز شده بودیم. این هشداری به ما بود و حالا تیم انگیزه بیشتری پیدا خواهد کرد.»

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

چابی:هرگز به رئال نمی‌روم

چابی از این گفته که فوتبال یک قهرمانی در اروپا به تیم او بدهکار است
    .

سایت گل: گزارش‌هایی حاکی از آن بود که چابی ارناندس در برنامه نامزدهای ریاست رئال مادرید جا دارد و ممکن است به این تیم برود. اما این ستاره بارسلونا این حرف‌ها را تکذیب کرده است.
    او می‌گوید شایعات او را سرگرم ساخته ولی هرگز پیراهن رئال را نخواهد پوشید: «این غیرممکن است. من نمی‌توانم در رئال مادرید شاد باشم. با این حال از تعریف‌های آنان سپاسگزارم، به ویژه آن که تیم رقیب از من تمجید کرده.» بارسا شش گل در ورزشگاه برنابئو زد و چهار روز بعد به فینال لیگ قهرمانان راه یافت. چابی می‌گوید: «هرگز چنین چیزی را تجربه نکرده بودم. کاملا دارم از آن لذت می‌برم. فکر نمی‌کنم چنین چیزی در تاریخ باشگاه روی داده باشد. البته ما هنوز عنوانی کسب نکرده‌ایم. تیمی که در دو بازی رفت و برگشت نیمه‌نهایی فوتبال بهتری بازی می‌کرد و قصد بازی کردن داشت به فینال رفت. درباره پنالتی‌ها هم به نظرم آن صحنه‌ای که توپ به دست پیکه خورد پنالتی بود. اما در نوکمپ روی آنری خطا شد و بالاک می‌توانست اخراج شود. داور در آن دیدار کاری نکرد.»
    چابی حس می‌کند که عملکرد بارسلونا در دو دیدار با چلسی شایستگی آنها را برای حضور در فینال می‌رسانده و آنها بعد از شکست سال قبل شایسته اندکی اقبال بودند: «فوتبال به ما بدهکار است. فصل گذشته در نیمه‌نهایی در حالی به منچستریونایتد باختیم که به مراتب بهتر از آنها بودیم.» چابی درباره اتفاقی که بعد از دیدار با چلسی روی داد می‌گوید: «همیشه به یاد خواهم داشت که جان تری به رختکن ما آمد و به تک تک افراد تبریک گفت. خوشحالم که بازیکنانی تا این حد حرفه‌ای را می‌بینم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •