تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 342 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تورو خدا یکی بیاد و کمک کنه از کجا باید بفهمم مرحله اورشلیم رو اجرا می کنه یا نه اون یارو(talal)که توی اورشلیم بود رو کشتم بازیم سالمه یا نه؟
    کمک کنید دارم میمیرم
    چون وارد اورشلیم شدین پس نباید دیگه مشکلی باشه.

البته میشه تفاوت بین نسخه نهایی و ناقص رو از سیو بازی دونست.
    در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...

مسیر سیو در ویندوز XP
    C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

مسیر سیو در ویندوز VISTA
    C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
    xxxxx >> نام کاربر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام .من توي memory block 7 گير كردم اونجا كه با المعلم درگير ميشه و المعلم ميره تو بالكن قرار مي گيره نمي دونم بايد چي كار كنم ؟!؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام .من توي memory block 7 گير كردم اونجا كه با المعلم درگير ميشه و المعلم ميره تو بالكن قرار مي گيره نمي دونم بايد چي كار كنم ؟!؟
    وقتی میره تو بالکن هیچ اتفاقی نمی افته ؟ اگه داری با تراینر بازی میکنی تراینر رو غیر فعال کن درست میشه . طبقات پایین هم بگرد ببین شاید المعلم اونجا باشه .

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

نه دوست عزیز به نظر من این یکی از باگ های بازی هستش من هم همین مشکل رو داشتم ترینر رو هم غیر فعال کردم باز هم هیچ فرقی نکرد و المعلم میره تو بالکن.

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تو Memory block 4 گیر کردم همه شهر ها بازه یازده تا جون دارم ! ( چه ربطی داشت ! ) حالا نمی دونم چی کار کنم هیچ مأموریتی بهم نمی ده . تا جایی که یادمه آخرین مأموریتم این بود که اون یاروئه یه پر بهم داد رفتم تو یه جا یکی یه یارو رو گرفته بود می خواست بکشدش می زنه پاهاشو می شکنه بعد میره سر تختش بعد من می کشمش ! هه هه هه بعد دیگه مأموریتی نمی ده بهم .

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

محمد عزیز من تا اونجایی که یادمه شما باید یک ماموریت فرعی برید یا از اون برجها رو که میری می پری ..پایین...(علامت عقاب)
    باز کنی تا نقشه بزرگ بشه بعد مامریت بهت میده.

7. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد عزیز من تا اونجایی که یادمه شما باید یک ماموریت فرعی برید یا از اون برجها رو که میری می پری ..پایین...(علامت عقاب)
    باز کنی تا نقشه بزرگ بشه بعد مامریت بهت میده.
    ممنون
    ولی تو کدوم شهر ؟ من یه شهر رو کامل view point هاشو دیدم همه ی citizen ها رو هم نجات دادم ولی فایده نداشت !
    حالا شهر های دیگه رو هم کامل می کنم ببینم چی می شه .
    ممنون
    مؤفّق باشید
    ----------------------
    ------ویرایش
    ----------------------
    راستی یه چیز دیگه
    من این بازیو تا جایی که یادمه با رم 1 گیگ و گرافیک nvidia 512 geforce 8500 و cpu 3.00GHz دو هسته ای حدوداً همین طوری که الان بازی می کنم بازی می کردم .
    یعنی رزولیشن بازی روی 480*640 و کیفیت و لول دتایل و این جور چیزا رو 2 .
    الآن سیستمم رو بردم بالا : به سی پی یو دست نزدم ، رم رو 2 گیگ کردم ، گرافیک هم Nvidia 1.5 gig geforce 9600 .
    در کل بازی بازم روون اجرا نمی شه فعلاً تو xbox 360 بازی می کنم .
    کسی می دونه مشکل از چیه ؟
    Last edited by tekken god; 06-12-2009 at 18:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordspeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    in the car

پيش فرض

آقا...؟
    وقتی من ماموریت ها رو تو شهر ها انجام می دم، یکسری ماموریت ها مخفی می مونن. بعد که می رم تو مخفیگاه برای ماموریت آخر دیگه نمی تونم ماموریت هایی رو که انجام ندادم رو انجام بدم. وقتی هم Reply می کنم باید کل مراحل رو از اول برم.
    راهی هست که همه ی مراحل رو نقشه بیاد و همه رو همون اول برم؟
    خسته نباشید.
    اول مراحل و برجکها(view point ) و نجات دادن آدمها (citizen )رو تمام بکن وقتی دوتا دی ان ای موند برو مرحله اصلی

المعلم بالا تو بالکن نیست اون یه نور وقتی خونت خالی میشه باید همونجا دنبال المعلم بگردی پیداش کنی چند باری میزنیش و اون غیب میشه دوباره پیداش میکنی و میزنیش تا بمیره و اون گوی از دستش بیفته

راستی یه چیز دیگه
    من این بازیو تا جایی که یادمه با رم 1 گیگ و گرافیک nvidia 512 geforce 8500 و cpu 3.00GHz دو هسته ای حدوداً همین طوری که الان بازی می کنم بازی می کردم .
    یعنی رزولیشن بازی روی 480*640 و کیفیت و لول دتایل و این جور چیزا رو 2 .
    الآن سیستمم رو بردم بالا : به سی پی یو دست نزدم ، رم رو 2 گیگ کردم ، گرافیک هم Nvidia 1.5 gig geforce 9600 .
    در کل بازی بازم روون اجرا نمی شه فعلاً تو xbox 360 بازی می کنم .
    کسی می دونه مشکل از چیه ؟
    باید cpu رو ببری بالا

من با 2 گیگرم ddr3
    گرافیک geforce 9400gt
    سی پی یو intel core 2 duo e8400 3.00 gh
    رو ویندوز 7 با بالاتری رزولیشن (1050*1680)بالاتری کیفیت بازی کردم بازی روون روون بود

10. 2 کاربر از lordspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبین؟
    آقا ما این رئیس التایر... این پیرمرد افیونی... الفلانی رو کشتیم. بعد کره زمینی رو نشون می ده و بر می گرده به زمان خودش. اون دو تا دکتر احمق که می رن من می مونم و...
    باید چه کار کنم؟ همه جا رفتم. حموم رفتم، کنار تخت رفتم، کنار کامپیو... رایانه ها رفتم ولی همینجوری سردرگمه.
    الراهنمایی!!!
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 10-12-2009 at 16:16.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوبین؟
    آقا ما این رئیس التایر... این پیرمرد افیونی... الفلانی رو کشتیم. بعد کره زمینی رو نشون می ده و بر می گرده به زمان خودش. اون دو تا دکتر احمق که می رن من می مونم و...
    باید چه کار کنم؟ همه جا رفتم. حموم رفتم، کنار تخت رفتم، کنار کامپیو... رایانه ها رفتم ولی همینجوری سردرگمه.
    الراهنمایی!!!
    در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو بزنین ... بازی به پایان میرسه.

13. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •