سلام
کسی بلده با اکسل چارت یا گراف انیمیشنی و متحرک ایجاد کرد؟
سلام
کسی بلده با اکسل چارت یا گراف انیمیشنی و متحرک ایجاد کرد؟
سلام
من یک سوال دارم
من 1700 فیلد دارم در فایل اکسلم
میخوام به اول تک تک فیلدام عدد 00 رو اضافه کنم؟
چطوری میتونم بجایی اینکه 1700 تا دستی 00 رو وارد کنم یکجا اونارو وارد کنم؟
اول باید خدمتتون عرض کنم که اکسل صفر اول عدد رو نمی نویسه مگر اینکه از فرمول استفاده کنی یا فرمت سلول رو به صورت تکست در بیاری
در مورد سئوالت اعدادت دارای ارقام مساوی هستند یا با هم متفاوت یعنی مثلاً همه 5 رقمین یانه
اگه می تونی فایلت رو بذار تا کمکت کنم
فرض کنید این فیلدها از خانه های A1 هستن تا A1700 !
در خانه های B1 تا B1700 بنویسید 00 !
فرمت خانه C1 رو بذارید روی Text !
الان در خانه C1 عبارت B1&A1 رو تایپ کنید !
حالا کافیه خانه C1 رو کپی و در خانه های C2 تا C1700 پیست کنید !
محاسبه تعداد اعداد وارد شده در یک سلول
سلام به اساتید عزیز سال نو مبارک
برای بدست آوردن تعداد اعدادی که در سلهای یک سطر نوشته میشوند از تابع count استفاده میکردم،حالا مشکل من اینه که
میخوام در همان سلی که 5عدد را وارد کرده ایم جمعشان محاسبه بشود ودر سلی که انتخاب میکنم تعداد اعداد مذکور نشان داده شودمثلاً
1+2+3+4+5=15 و درسل انتخاب شده عدد5 رانشان دهد
آیا تابع بخصوصی دارد .آیا دراکسل امکان پذیر هست؟
سلام
من یه فایل اکسل دارم با 5 ستون و 800 ردیف می خوام همه ی ردیفها به ستون تبدیل بشن و به ترتیب زیر هم در یک ستون قرار بگیرند
مثلا 4 3 2 1
8 7 6 5
12 11 10 9
تبدیل بشه به
1
2
3
4
5
6
....
11
12
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید اصلا همچین کاری رو میشه با اکسل انجام داد یا باید با نرم افزار دیگه انجام بدم
سلولها رو کپی کن بعد کلیک راست گزینه paste special رو انتخاب و در ردیف اخر گزینه Transpose رو تیک بزن و ok بنما
دوست عزیز با این کار فقط یک ردیف ستونی میشه یعنی من باید 800 بار این کار رو بکنم
وقتی که تعداد زیادی مثلا 100 تا ردیف انتخاب کنم همه ستونی میشن ولی زیر هم قرار نمیگیرن
یعنی مثال قبلی تبدیل میشه به این
9 5 1
10 6 2
11 7 3
12 8 4
ولی من میخوام زیر هم بییفتن
1
2
3
4
5
6
7
...
12
![]()
خب یه راه سادهش اینه: کل سلولهارو انتخاب کن، کپیشون کن توی Word؛ حالا Ctrl+H رو بزن و توی پنجرهی Find and Replace، توی کادر اوّلش بزن p^ (که علامت خطّ جدیده) و توی کادر دوم بزن t^ (علامت تب).
Replace all رو بزن. بعد همهی این خروجی رو کپی کن و توی اکسل Paste کن. حالا همهی این سلولهارو کپی کن و دوباره Paste کن و گزینهی ترانهاده (Transpose) رو بزن.
(ممکنه طولانی به نظر بیاد؛ ولی سادهترین راهیه که به ذهنم رسید.)
سلام
من چطوری میتونم کلمه ای را با استفاده از find جستجو کرده سپس به اون سلول علاوه بر کلمات قبلی یک کلمه جدید replace کنم
بطور مثال میخوام به سلول هایی که کلمه *sheet (علامت * شماره شیت است که در هر سلول متفاوت است)در آن وجود داره رو پیدا کرده و سپس کلمه !f9 را به این سلول ها اضافه کنه که در آخر بشه :
Sheet*!f9
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)