تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 356 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نظر شما در مورد GIGA-965p-DQ6 چطوره؟[/QUOTE]

بسیار بد. باس سی پی یوش 1066 هست . باس رمش هم 800 هست. بسیار ضعیف هست و اصلا به درد نمی خوره.

2. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست خوبم اين مقايسه فقط ظاهري هستش
    بايد به نوع خازن هاي استفاده شده طراحي پاور كه در asus به صورت 8 فاز هست
    امكاناتي كه مادربورد ميده به كاربر و خيلي از مسايل ديگه در يك انتخاب موثر هست
    نميگم biostar بد هستش ولي مقايسه بايد اصولي انجام بشه نه رو ظاهر
    تو اين سري جديد asus ما كاهش مصرف انرژي رو هم داريم در كل 6 تكنولوژي جديد asus در اين سري استفاده شده است
    دوست عزیز نظراتون کاملا درسته .کی گفت P5Q بده؟ من اونو خیلی می پسندم. ولی وقتی پیدا نمیشه چکار کنیم. حالا میخواد کم مصرف باشه یا پر مصرف. فرقی نداره. تازه وقتی هم پیداش کنی باید خیلی بیشتر از ارزشی که داره اون رو بخری که 150 تا بیشتر ارزش نداره.
    Last edited by Professor Massoud; 18-08-2008 at 09:58.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

كدام يكي بهتر است؟
    Solid Capacitors
    Polymer Capacitors
    سلام.
    solid capacitors

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

دوست عزیز نظراتون کاملا درسته .کی گفت P5Q بده؟ من اونو خیلی می پسندم. ولی وقتی پیدا نمیشه چکار کنیم. حالا میخواد کم مصرف باشه یا پر مصرف. فرقی نداره. تازه وقتی هم پیداش کنی باید خیلی بیشتر از ارزشی که داره اون رو بخری که 150 تا بیشتر ارزش نداره.
    اون زمان قضيش فرق ميكنه ولي در كل منظور من مقايسه درست بود نه فقط در حد نگاه ظاهري

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تفاوت TP45 HP و asus p5q از لحاظ امكانات چقدر است ؟

ايا p5q انقدر سر هست كه يك هفته ديگه سر كنم و 20 تومان بيشتر بذارم رو بودجم

در ضمن ميخوام q6600 , hd4850 روش ببندم؟

راستي biostar مادربردي نداره كه p45 باشه و crossfire نداشته باشه چون من نميخوام

crossfire كنم
    سلام. سیستم توان مادر برد ایسوس 8فاز هست و بهتر می تونه پردازنده 6600 رو تأمین کنه و تو اور کلاک هم کم نمی اره. به نظر من ایسوس بگیری خیلی بهتره. (البته اگه تونستی پیدا کنی.)
    البته من تمام اینترنت رو زیر و رو کردم ولی هیچ چیزی در مورد امکانات و کارایی بایواستار پیدا نکردم.برای همین هم بی خودی این 2 مادر برد رو مقایسه نمی کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اون زمان قضيش فرق ميكنه ولي در كل منظور من مقايسه درست بود نه فقط در حد نگاه ظاهري
    سلام. مقایسه ی درست زمانی انجام می شه که یک سایت معتبر این 2 مادر برد رو با هم مقایسه کنه. چون کارایی و توان اورکلاک مادر برد چیزی نیست که بشه بدون ازمایش عملی در موردشون نظر داد. تا اون جایی که من می دونم هیچ سایت معتبری وقت نکرده مادر برد های بایواستار رو تست کنه
    البته شما بهتر می دونی که قابلیت اورکلاک فرکانس مسیر تا حدود 700 مگاهرتز کذب محضه و مثل این که بایو استار مردم رو نادون فرض کرده.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. سیستم توان مادر برد ایسوس 8فاز هست و بهتر می تونه پردازنده 6600 رو تأمین کنه و تو اور کلاک هم کم نمی اره. به نظر من ایسوس بگیری خیلی بهتره. (البته اگه تونستی پیدا کنی.)
    البته من تمام اینترنت رو زیر و رو کردم ولی هیچ چیزی در مورد امکانات و کارایی بایواستار پیدا نکردم.برای همین هم بی خودی این 2 مادر برد رو مقایسه نمی کنم.
    تو فرم anandtech كه من اونجا هم عضو هستم اين موضوع يه مقدار بحث شده P5q با 8 فاز با 1.45 ولت نتونست Q6600 رو تا فركانس 3600 اور كنه ولي Dfi Blood iron با 4 فاز بدون ولت Q6600 رو تا فركانس 3600 اور كرده بود. در آخر هم به اين نتيجه رسيديم كه كيفيت قطعات مهمتره تا 4 فاز يا 8 فاز بودند فرض كنيد برق خونه شما 3 فاز باشه ولي از سيمهاي ضعيف استفاده كنه خب اين بهتره يا برق تك فاز با سيم قوي.
    البته شما بهتر می دونی که قابلیت اورکلاک فرکانس مسیر تا حدود 700 مگاهرتز کذب محضه و مثل این که بایو استار مردم رو نادون فرض کرده.
    با اين 700 با Cpu-Z وليد شده ممكنه تو اين باس(2800) ناپايدار باشه ولي اين ركود رو زده و به حدي پايدار بوده كه Cpu-Z اون رو تائيد كرده

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كدام يكي بهتر است؟
    Solid Capacitors
    Polymer Capacitors
    Solid فقط مربوط به طول عمر خازن ميشه و تاثيري تو سرعت نداره.

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    یه مادربرد پنتیوم 5 با قیمت حدود 65 که سی پی یو 2 هسته ای رو ساپورت کنه معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    یه مادربرد پنتیوم 5 با قیمت حدود 65 که سی پی یو 2 هسته ای رو ساپورت کنه معرفی کنید
    چی؟؟؟؟!!! مادربرد پنتیوم 5 چی چیه دیگه؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده. . ASUS - P5KPL-C با قیمت 70 تومن بخر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •