اخیرا خبری منتشر شده راجع به دستکاریهای DNA توسط فرازمینیها که اشارهای در وبلاگ یکپزشک بهش شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم این موضوع بررسی شده یا نه؟ من هیچ مستند قابل اتکائی پیدا نکردم. بد نیست این مسئله به بحث گذاشته بشه
ممنون جناب AM!N عزیز، کاملا حق با شماست. ما نیاز به یک تاپیک ویژه جهت تبیین شبهعلم داریم.
خوشبختانه در همین تاپیک هم بحث شبهعلم همیشه بوده ولی تاپیک جدائی که به مکانیسمها و انگیزههای شبه علم به طور مستقیم بپردازه نیاز هست. در حال حاضر من شخصا وقت لازم رو ندارم اما زیبائی وب در باز و آزاد بودنشه. دوستان بسیاری هستن که در این زمینه مجربتر و با اطلاعات هستند. متاسفانه با توجه به شرایط فعلی خودم یه تاپیک جدید زدن بدون فراهم آوردن خوراک اطلاعاتی تحلیلی لازم چندان جالب نیست. به عنوان مثال توی وبلاگ یک پزشک توصیهی ترجمهی مدخل شبهعلم رو در ویکیپدیا رو داده بود بهتره این تاپیک هم با همچین اطلاعاتی شروع بشه تا پا بگیره و به همین خاطر اگر قرار به پا گرفتن این تاپیک باشه بهتره هرکسی که پیشقدم شد وقت مناسبی رو هم براش بذاره.
در هر صورت و به هر شکل این تاپیک که پیشنهاد دادید رو برقرار خواهیم کرد...
پ.ن: من همیشه به زدن یه تاپیک جهت بحث علمی از منظر روانشناختی برای بررسی علل گرایش به سمت خرافه/جادو/شبهعلم/توهم توطئه و .... جدای از هیاجانات این موضوعات فکر کردم. ایده رو اینجا توی این تاپیک به عنوان تاپیک مادر میگم امیدوارم خودم یا دوستان در آینده این تاپیک رو هم راه بندازیم.