سلام بچه ها.
يه 95 هست ميخوام ابديت كنم. تو سايت نوكيا چك كردم گفت ورژن جديد 21 برا اين بروداكت كد اومده. نوكيا سافتوار ابديتور هم نصب كردمووقتي ميرم توش ميگه برا اين گوشي ابديته جديد نيومده. مشكل از كجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟![]()
سلام بچه ها.
يه 95 هست ميخوام ابديت كنم. تو سايت نوكيا چك كردم گفت ورژن جديد 21 برا اين بروداكت كد اومده. نوكيا سافتوار ابديتور هم نصب كردمووقتي ميرم توش ميگه برا اين گوشي ابديته جديد نيومده. مشكل از كجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟![]()
با سلام به همه دوستان
یه ان 95 معمولی گرفتیم ولی باید روزی 2 تا 3 بار شارژ بشه. مشکل چیه و چطوری باید اونو حل کرد؟
دوست عزیز به این کلوپ مراجعه کن...مشکلت حل میشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی...
برنامه آ÷دیت ر نوکیا رو یه بار پاک کن و دوباره نصبش کن ... مشکلت حل میشه
دوست من همه N95 ها این جوری هستند و مشکل شارژ دارن ولی دیگه نه روزی 3 بار !!!
منظور آكتور اين تاپيك هستش.با سلام به همه دوستان
یه ان 95 معمولی گرفتیم ولی باید روزی 2 تا 3 بار شارژ بشه. مشکل چیه و چطوری باید اونو حل کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احسان جان خوب منم همینو دادم دیگه...
فهميدم آكتور جان.اتفاقا از و پست شما كپي كردم.يكم شما تو نقل قولت اينور اونور زده بودي درست مشخص نبود.دوستمون هم كه تازه وارد بود گفتم مشكل نداشته باشه.
مخلصتم
سلام بچه ها.این مطالبو توو قسمت درخواست نرم افزار هم مطرح کردم ولی مثل اینکه کسی زیاد اونجا نمیره گفتم اینجا هم بگم...
DivX Player برای گوشی های دارای سیستم عامل S60v3 می خواستم(همون 8گیگ خودم)فقط خواهشا لینک های دانلودی که می دین از GSMAria نباشه چون اونجا رو قبلا امتحان کردم و کار نمی کنه ؛ یعنی کار می کنه ولی رجیستر نیست...من ریجستر شدش رو می خوام.خیلی ممنون میشم!
اگه ميشه لطف كنين فايل 68 مگي ورژن 21.0.016 رو يه جا آپلود كنين (يكپارچه)
يه جا بجز رپيدشير مثل دفعه قبل تو ورژن 20.0.015
خيلي ممنون ميشم اگه يكي لطف كنه و اين كار رو بكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)