تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 1404 اولاول ... 2252753153213223233243253263273283293353754258251325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه yashar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    somewhere close,closer than you think!

پيش فرض

خوب خدا رو شكر كه بهتون بر نخورد شما كه ايران نيستيد فكر كنم سرعت اينترنت مناسبي هم داشته باشيد يه ويندوز از اينترنت دانلود كنيد يا يه فارسي ساز بگرديد پيدا كنيد تو نت! به همين سادگي به همين راحتي ! گاد آف وار دمو يي هم كه من بازي كردم اولش كه دمو نداشت بازي يه دفعه شروع مي شد بدون اينكه داستاني طرح كنه ! و به همين صورتم يه دفعه تموم مي شد ! حالا از داستان مطرح نشده چجوري مي شه نتيجه گرفت بازي به ايران توهين مي كنه من نمي دونم ! در هر حال همونطور كه بالاترم اشاره كردم نسخه 1 و 2 بازي براي پلي استيشن 2 چنين موردي نداشت بايد صبر كرد ديد كه نسخه psp چنين چيزي داره يا نه !‌ گرچه داشته باشه هم براي من مهم نيست يعني اعتبار ايران باستان ( به قول خودتون ) اينقدر پايينه كه با يه بازي بخواد خراب بشه اگه جواب مثبته خوب همون بهتر كه خراب بشه ! منم ديگه اين بحثو مي بندم واقعا !

نمي گم صد در صد ولي معمولا مشكلاي اينجوري به خاطر نبود umd و عدم بوت با umd مخصوصا بازي هاي نسبتا جديد بيشتر اين مشكلو دارن ! Umd هم يا بايد بازي باشه يا دمو ! umd فيلم جواب نمي ده !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

salam

javid aziz BAVAR konid ke bar zede persian hast....va dar morede tarikhe iran ham bayad begam man inja daram mibinam dige.....vaghti hich tablighi barash nist vali bar zedesh hast chera in ha bayad be iran bastan etemad dashte bashan...hamin film 300 inja tamam mardom inro bavar daran va chon kase dige i nist ke bege hamchin chizi nist on ha chiziz ro bavar mikonan ke mibinan......

Dost aziz aghaye maziar....dar morede farsi neves man midonam vali hosele nadaram.........vali shoma bayad begam kheli TONDRO hastid va asan in bahsha kari be iran nadare etefaghan man fekr mikonam age mardom mesle ma bashan yani ASEGHE IRAN bashan kheyli az moshkelat hal mishe va MOTMAEN bashid in dalil ha baese AGHABOFTADEGI iran NIST!!!!!!!!

ta badbedrod

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Tom Clancy's EndWar برای PSP و DS

به نقل از سایت معتبر CVG کارگردان بازی بسیار زیبای Tom Clancy's EndWar جناب Michael de Plater اعلام کرده است که بازی انها علاوه بر پلتفرم های XBOX360 و PS3 برای DS و PSP نیز منتشر خواهد شد !!
    توضیحاتی مختصر از این بازی که سایت CVG در خبر خود منتشر کرده است :
    بازی EndWar جنگ جهانی سوم را روایت خواهد کرد . منابع با ارزش زمین در حال اتمام شدن هست . به همین خاطر کشورهای قدرتمند به دنبال منابع با ارزش زمین هستند و بر سر به دست اوردن همین منابع با یکدیگر وارد جنگ میشوند . بازی در سبک RTS خواهد بود و با تبلیغاتی که تا به حال از سوی این بازی صورت گرفته میتوان از ان به عنوان یک بازی فوق العاده جذاب نام برد .
    با اینکه تاریخ عرضه ی این بازی Q2/2008 هست اما خیلی ها بر این باورند که این بازی تا March 2009 منتشر نخواهد
    منبع : بازي سنتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به مننمیاد آواتارم رو عوض کنم؟
    اومدنشو نمیدونم،ولی یک کاره NFS:PS این وسط چی کارس من نفهمیدم؟!

بچه ها بیاین این GOW رو تا نیومده بیخیال شین!وقتی اومد مطمئن شدین بعد بحث کنین لااقل!

apoosh واقعا دستت درد نکنه دیگه!یعنی من و جاوید و علی(رنجر) و غیره و ذلک کشکیم،تا مازی اومد بحث داغ شد و رونق گرفت؟!مخصوصا که این آقا مازیار طبق آمار وصولی فن بوی 360 هم هست و خائن محسوب میشه!(ناراحت نشی مازی!شوخی کردم!)
    Last edited by Arshia001; 27-02-2008 at 23:12.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

salam

javid aziz BAVAR konid ke bar zede persian hast....va dar morede tarikhe iran ham bayad begam man inja daram mibinam dige.....vaghti hich tablighi barash nist vali bar zedesh hast chera in ha bayad be iran bastan etemad dashte bashan...hamin film 300 inja tamam mardom inro bavar daran va chon kase dige i nist ke bege hamchin chizi nist on ha chiziz ro bavar mikonan ke mibinan......

Dost aziz aghaye maziar....dar morede farsi neves man midonam vali hosele nadaram.........vali shoma bayad begam kheli TONDRO hastid va asan in bahsha kari be iran nadare etefaghan man fekr mikonam age mardom mesle ma bashan yani ASEGHE IRAN bashan kheyli az moshkelat hal mishe va MOTMAEN bashid in dalil ha baese AGHABOFTADEGI iran NIST!!!!!!!!

ta badbedrod
    خوب ياشار جان با توجه به صحبت هايي كه كرديد خارجي ها بايد بازي رو تحريم كنن كه اين چيزا رو در مورد ايران نبينن !!!!!!!!!!!!!!! نه ما كه تو ايرانيم و مي دونيم اين چيزا خالي بندي بيش نيست راستي فيلم meet spartans هم قشنگه !! در ضمن مازيار عزيز هميشه يكم آتيشش تنده به دل نگير !

apoosh واقعا دستت درد نکنه دیگه!یعنی من و جاوید و علی(رنجر) و غیره و ذلک کشکیم،تا مازی اومد بحث داغ شد و رونق گرفت؟!مخصوصا که این آقا مازیار طبق آمار وصولی فن بوی 360 هم هست و خائن محسوب میشه!(ناراحت نشی مازی!شوخی کردم!)
    آرشيا جان شما خودشو! ناراحت نكن : -) ! من كه عادت كردم همه جا كشك حسابم مي كنن تو سايت خودم كسي تحويلم نمي گيره ديگه چه برسه به اينجا !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آقا مازیار خوش اومدی. می بینم که پس از مدتها برگشتی.حضورت اینجا را رونق می ده...
    ممنون دوست من. من هر چند وقت يکبار ميام اینجا ببينم بروبچ چيکار ميکنن با پی اس پی و مشکلات فراوانش!!
    قربونت بشم شما لطف داری.
    در ضمن مازيار عزيز هميشه يكم آتيشش تنده به دل نگير !
    قربونت عزيز خوشم مياد که منو شناختی!!
    مگه جرات داری که جدی بگی؟!
    قربونت عزيز همونطور که ميدونی 360 يک چيزه ديگس اما اینو يادت باشه که من هنوز به سونی وفادار موندم و اونم از يوزرم معلومه.

salam

ta badbedrod
    خوب دوست من اگر نميتونی فارسی بنويسی پس اصلا ننويس. به مديران هم اطلاع داده شد. خودشون اقدام خواهند کرد. ایران و ایرانی رو هم فعلا ولش کن. اگر اینجا باشی ميفهمی چطور چه چيزايی داره ميره تو پاچمون پس ديگه خارجی رو بيخيال.
    -----------------------------------------------------------------------
    ديگه هم این بحث رو جدا تمام کنيد. بچسبيد به سوالات و مباحث پی اس پی . ( Off Topic)
    ادامه دادن : اطلاع و برخورد مديران!

Last edited by mazi_z_PSP; 28-02-2008 at 20:26.

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این بازی god of war بالاخره ریلیز شد؟ اگه کسی بازی کرده کمی تعریف کنه...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست من. من هر چند وقت يکبار ميام اینجا ببينم بروبچ چيکار ميکنن با پی اس پی و مشکلات فراوانش!!
    قربونت بشم شما لطف داری.

قربونت عزيز خوشم مياد که منو شناختی!!
    مگه جرات داری که جدی بگی؟!
    قربونت عزيز همونطور که ميدونی 360 يک چيزه ديگس اما اینو يادت باشه که من هنوز به سونی وفادار موندم و اونم از يوزرم معلومه.

خوب دوست من اگر نميتونی فارسی بنويسی پس اصلا ننويس. به مديران هم اطلاع داده شد. خودشون اقدام خواهند کرد. ایران و ایرانی رو هم فعلا ولش کن. اگر اینجا باشی ميفهمی چطور چه چيزايی داره ميره تو پاچمون پس ديگه خارجی رو بيخيال.
    -----------------------------------------------------------------------
    ديگه هم این بحث رو جدا تمام کنيد. بچسبيد به سوالات و مباحث پی اس پی . ( Off Topic)
    ادامه دادن : اطلاع و برخورد مديران!

salam

man to iran bodam va midonam chjorie khob pas bikhodi nagid.....dar morede etela dadan be modir ha ham man say mikonam az in bebad farsi benvisam vali kari nadaram mokhtarid be harki mikhayd begid dost dashtid berid be maman bozorge man ham begid!!!!

be ghole agha javid shoma 1 kami atishet tonde.....

ta bad bedrod

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

[quote=apoosh;2144686]آقا این بازی god of war بالاخره ریلیز شد؟ اگه کسی بازی کرده کمی تعریف کنه...[/
    quote]

salam

na doste aziz hanoz nayomade tarikh omadanesh to irani nemidonam vali miladish 6/3/2008 ast.....1 kocholo sabr konid vali kheyli zod tamom mishe zadan faghat 7-8 saat tol mikeshe tamomesh koni!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این بازی god of war بالاخره ریلیز شد؟ اگه کسی بازی کرده کمی تعریف کنه...
    نه هنوز نيومده . انشالله سه شنبه ريليز ميشه .

شمارش معكوس براي بازي god of war :
    4روز تا ريليز شدن اين بازي .

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ظاهرا بازي چهارم مارچ قراره عرضه بشه ! فعلا يه دنيا علاف اين بازي شدن ! بعد 7-8 ساعت واسه يه بازي با اون گرافيك رو Psp خيلي خوبه كه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •