آقا مازیار خوش اومدی. می بینم که پس از مدتها برگشتی.حضورت اینجا را رونق می ده...
ممنون دوست من. من هر چند وقت يکبار ميام اینجا ببينم بروبچ چيکار ميکنن با پی اس پی و مشکلات فراوانش!!
قربونت بشم شما لطف داری.
در ضمن مازيار عزيز هميشه يكم آتيشش تنده به دل نگير !
قربونت عزيز خوشم مياد که منو شناختی!!
apoosh واقعا دستت درد نکنه دیگه!یعنی من و جاوید و علی(رنجر) و غیره و ذلک کشکیم،تا مازی اومد بحث داغ شد و رونق گرفت؟!مخصوصا که این آقا مازیار طبق آمار وصولی فن بوی 360 هم هست و خائن محسوب میشه!(ناراحت نشی مازی!شوخی کردم!)
مگه جرات داری که جدی بگی؟!
قربونت عزيز همونطور که ميدونی 360 يک چيزه ديگس اما اینو يادت باشه که من هنوز به سونی وفادار موندم و اونم از يوزرم معلومه.
salam
javid aziz BAVAR konid ke bar zede persian hast....va dar morede tarikhe iran ham bayad begam man inja daram mibinam dige.....vaghti hich tablighi barash nist vali bar zedesh hast chera in ha bayad be iran bastan etemad dashte bashan...hamin film 300 inja tamam mardom inro bavar daran va chon kase dige i nist ke bege hamchin chizi nist on ha chiziz ro bavar mikonan ke mibinan......
Dost aziz aghaye maziar....dar morede farsi neves man midonam vali hosele nadaram....
.gif)
.....vali shoma bayad begam kheli TONDRO hastid va asan in bahsha kari be iran nadare etefaghan man fekr mikonam age mardom mesle ma bashan yani ASEGHE IRAN bashan kheyli az moshkelat hal mishe va MOTMAEN bashid in dalil ha baese AGHABOFTADEGI iran NIST!!!!!!!!
ta badbedrod
خوب دوست من اگر نميتونی فارسی بنويسی پس اصلا ننويس. به مديران هم اطلاع داده شد. خودشون اقدام خواهند کرد. ایران و ایرانی رو هم فعلا ولش کن. اگر اینجا باشی ميفهمی چطور چه چيزايی داره ميره تو پاچمون پس ديگه خارجی رو بيخيال.
-----------------------------------------------------------------------
ديگه هم این بحث رو جدا تمام کنيد. بچسبيد به سوالات و مباحث پی اس پی . ( Off Topic)
ادامه دادن : اطلاع و برخورد مديران!