image گرفتم و از رو اون نصب كردم
image گرفتم و از رو اون نصب كردم
مرسي كه توجه كردين
اينكارو كردم و ارور قبلي ديگه نيومد، يك ارور ديگه تو مايههاي رجيستري دادولي بازم مربوط به همين فايل بود. يعني فكر كنم تنها كپي كردن اون تو system 32 كافي نباشه بلكه يه كاراي ديگه تو رجيستري يا يه جاي ديگه بايد انجام بشه
لطفاً كمك كنيد![]()
با این تفاصیل موضوع داره عجیب غریب میشه!![]()
شما با همون DirectX نصبیتون (نه وصله پینه ای!) بازیه دیگه ای رو که تقریبا مشخصاتش با همین بازی باشی رو هم امتحان کردید؟!
اگه اونم همین مشکل رو داشته باشه باز میشه یه چیزی گفت و لی با این تفاضیل و در نظر گرفتنه اینکه این ارور مخصوصه فایل دایرکت اکس هست دیگه راهی به فکرم نمیرسه!
شاید بقیه دوستان راهکاری داشته باشن...![]()
چقدرم توجه میکنن![]()
والا من کانتر باز نیستم و زیاد بهش علاقه ندارم!![]()
اگه راهکاری چیزی میدونستم دریغ نمیکردم ولی دوستان کانتر باز هم زیادن حتما کمک میکنن!
از این ارور ها معمولا زیاد دیده میشه و به چیزایه زیادی هم سخت افزاری هم نرم افزاری بستگی داره دقیق نمیشه گفت به کجا مربوط میشه!![]()
با سلام
من بازی Splinter Cell 3:Chaos Theory رو خریدم و نصب کردم.
ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم بازی اصلا اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده ؟
دلیلش چیه؟
من زياد متوجه مشكل شما نشدم .سلام خسته نباشید
من یه سوالی داشتم که امیدوارم بهم نخندین چون خیلی دیر شده
راستش من یک سال پیش پرنس ایرونی 3 رو گرفتم بالاخره نتونستم بازیش کنم چون
نتونستم نصبش کنم هر چی دیگه به فکرم رسید انجام دادم حتی خطا هم نمیداد
تموم موارد و تیک میزد و میگفت هیچ مشکلی نداری ولی اخرسر که میخاستم راش بندارم
خطا میداد این خطا بود use safe mode ? حالا بازم میخام با کمک شما دوباره روش کار کنم
کارت گرافیکم radeon 9200 128 mb 512 ram cpu 1.4 خلاصه مشکلی از نظر من نداره
خاهشا کمکم کنید
ولي وقتي پيغام Safe Mode ميده بايد No بزني .
براي اين بازي CPU شما خيلي پايينه .
خوب شما ميخواهيد وارد كدوم مپ بشيد ؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام وارد مپ کانتر بشم این ارور رو میده
اگه خودتون مپ اضافه ريختيد ، حتما مپ كامل نيست .
خوب شما پيغام ارور رو بزار . بايد بفهمم چي ميگه تا بتونم كمك كنم يا نه ؟مرسي كه توجه كردين
اينكارو كردم و ارور قبلي ديگه نيومد، يك ارور ديگه تو مايههاي رجيستري داد ولي بازم مربوط به همين فايل بود. يعني فكر كنم تنها كپي كردن اون تو system 32 كافي نباشه بلكه يه كاراي ديگه تو رجيستري يا يه جاي ديگه بايد انجام بشه
لطفاً كمك كنيد
چند تا مشكل ميتونه وجود داشته باشه .با سلام
من بازی Splinter Cell 3:Chaos Theory رو خریدم و نصب کردم.
ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم بازی اصلا اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده ؟
دلیلش چیه؟
- بازي كامل نصب نشده . يعني در حين نصب بازي ارور داده و شما Ignore زدي .
- سيستم شما اين بازي رو نميكشه و خيلي مشكلات ديگه .
دوست عزيز شما كه نميدوني مشكل از كجاست پس لطفا پست الكي نزنيد . ( منظورم توهين و يا اهانت نبود . فقط براي حفظ نظم تاپيك گفتم )والا من کانتر باز نیستم و زیاد بهش علاقه ندارم!
اگه راهکاری چیزی میدونستم دریغ نمیکردم ولی دوستان کانتر باز هم زیادن حتما کمک میکنن!
از این ارور ها معمولا زیاد دیده میشه و به چیزایه زیادی هم سخت افزاری هم نرم افزاری بستگی داره دقیق نمیشه گفت به کجا مربوط میشه!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^
دوستاني كه مشكلشون رو مطرح ميكنند لطفا يه چند ساعتي صبر كنيد و اگه باز هم جوابي نديد پست الكي نزنيد .
من به يه دلايلي نميتونم زياد بيام اينترنت . به همين دليل ممكنه زياد به مشكلات جواب ندم .
من بازی جدید tomb raider را نصب کردم
ولی موقع نصب اشتباهی تاریخ سیستم من عقب بود 2005/6/15
و وبعد از نصب وقتی بازی رو اجرا میکنم این error رو میده
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و وقتی yes میزنم هیچ اتفاقی نمیافته
حتی تاریخو درست هم کردم
دوباره هم نصب کردم و رجیستری شو پاک هم کردم درست نمیشه
البته این بازی قبلا رو سیستم من اجرا میشد ولی ویندوزو عوض کردم و این مشکلات که گفتم پیش اومد
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
پست اشتباهي شد لطفا پاكش كنيد
Last edited by golmohammadi; 18-06-2007 at 23:07.
شما يه بار ويندوزتون رو عوض كنيد درست ميشه .
البته دقت كنيد كه قبل از نصب ويندوز تاريخ سيستم رو درست بزنيد . اگر اين كار رو نكنيد دوباره همون مشكل پيش مياد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)