علاوه بر این مواردی که دوست خوبم بیان کرد (که میشد همه در 1 پست باشن) میشه به کیبرد کامل و داشتن WLAN نیز اشاره کرد)
موفق باشید
علاوه بر این مواردی که دوست خوبم بیان کرد (که میشد همه در 1 پست باشن) میشه به کیبرد کامل و داشتن WLAN نیز اشاره کرد)
موفق باشید
Last edited by hamed1987; 07-11-2007 at 19:04.
مگه میشه؟! من خودم تست کردم. درست کار کرد. گوشیتو یه خاموش روشن کن ببین حل میشه.
ببینم منظورت از پسورد همون قفل صفحه کلیده؟
اینو خوب اومدی![]()
سوپرایز بعدی ماست
واسه من که خوبه. نمیدونم شما چه حدی می خوای. پخش موزیک رو میگی دیگه،نه؟
کدوم کمبود باطری؟ من تا حالا باهاش مواجه نشدم. خوب وقتی از گوشی کار می گیری باطری مصرف میشه دیگه. صفحش بزرگتره خوب بیشتر مصرف می کنه، بجاش به چشمت فشار نمیاری یه اس ام اس بخونی![]()
اعم از دوربین. ال سی دی . پروسسور قوی. صفحه تاچ و بزرگ . دوربین دوم برای مکالمه . نسل سوم بون 3G ( که خود 3G هزارتا امکانات و قابلیت توی خودش داره که توی ایران یکیشون هم فابل دسترسی نیست) لن وایر لس wlan کی برد کامل qwerty . دیگه چی بگم زبونم مو در آورد. و از همه اینها مهمترررر UIQ3 . حرف تو مثل اینه که بگی: خواهرم یه ویندوز 98 نصب کرده که همه کارهایی که من با ویندوز XP انجام میدم اونم میتونه انجام بده. !!!!!!!!!!!!!!!!!! خودت قضاوت کن.
عزیزم پست نذر کردی؟؟؟؟. نذریاتونو بدین همین حسینیه محل . اینجا جاش نسیت![]()
به زور گردن ما انداختین آموزششو!
چشم.
یکم وقت بدین تا من و حامد خوب رووش کار کنیم، ببینیم چطوریه. تا به شما هم بگیم.
نه ببین من واسه گوشیم از قسمت: کنترل پنل- سکیوریتی- لاکس- رفتم و پسورد کزاشتم . یعنی (این اکتیویتی لاک) رو تیک زدم. پسوردشم اینه 8888
حالا یک دقیقه ای میره رو پسورد
خواهش میکنم اصولا ما تئاتریا خیلی دل نازکیم به خدا ( ولی پوستمون کلفته)![]()
آره دیگه. واسه همینه. این یک دقیقه ای قفل میکنه با پسورد. تا جایی هم که میدونم نمیشه مدتشو زیاد کرد.
عزیز من که قبلا گفتم اگه تا اون موقع بتونی دل ازش بکنی
اقا من گوشیم رو وقتی خاموش روشن میکنم یه تعداد از delivery report ها که تو سیمکارتم saveشده رو نشون میده
چطوری میتونم پاکشون کنم
دوست عزیز مگه report تو سیم کارت ذخیره میشه؟؟؟
بیشتر توضیح بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)